подсъзнанието може всичко 9

• 36 227
  • 462
  •   1
Отговори
# 60
  • Добрич
darena, случва се човек да се обърка. Неволни грешки правим непрекъснато. Няма нищо срамно. Понякога мисля едно, а когато го произнеса изръсвам нещо друго. Да се чудя как го правя.

Pinkito, ето това е филмчето.

Качих го bg.mylivepage.com, от където можеш да го изтеглиш ако имаш регистрация

# 61
  • гр. Варна
Сега откривам темата, здравейте на всички. Чета в момента книгата, още съм в началото. Причината да си я купя и започна да чета е факта, че аз мисля винаги лошото, само отрицателни мисли се въртят в главата ми, но го осъзнах и се опитвам да променям начина си на мислене, трудно ми е... Бременна съм в 9-тия месец и не мога да ви опиша какви притеснения и мисли ме завладяват въпреки, че ми е за втори път. Търся някакво "успокоение", нещо, което да ми влее мозък в главата и да ме убеди наистина в силата на нашите мисли и за това как те влияят върху нас. Hug

# 62
  • Добрич
Добре дошла при нас madam23! Попаднала си на точното място.

# 63
# 64
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро  Hug

Да ви питам  Wink как тълкувате знаците на съдбата , как ги различавате в забързаното ежедневие, веднага ли ги забелязвате или трябва няколко пъти да ви се "повторят" за да ги "видите"   ?
Мислите ли че суеверията, знаменията са бабени дИветини ли и те са  някакви знаци на съдбата  newsm78

Слънчев ден

# 65
  • Добрич
Здравейте! Да ви похваля дъщеря си. Бях писала, че я уча да повтаря положителни утвърждения от рода на:" Аз съм най - здравата. Аз съм най - послушната" и т.н. До сега винаги го правехме заедно. Днес я слушам докато свири на акордеона как си нарежда песничка: Аз съм най - послушната, аз съм най - примерната, аз съм най - красивата и т.н. За здравето забрави и се наложи да и напомня, но все пак си беше самоинициатива.

Desss, според мен бабините деветини са на принципа на самовнушението. Например на мен винаги ми върви, ако се върна за нещо от пътя. Понякога, когато забравя нещо у дома, а вече сме пред блока се налага да се върна, за да го взема. Случвало се е съпругът ми  да подозира, че го правя нарочно, за да ми върви.

# 66
  • Tам през Атлантическия океан
Вела Hug разбирам те
Детенце ще се оправи  Hug

Мойто слънчице е при едната си баба(която е в провинцията) заради пустите му болести  в яслите  Confused Не съм си го виждала от началото на месеца ...... много ми е тегаво.За първи път се разделяме за толкова дълго ...така ни препоръча докито ако имаме възможност чак пролетта да го пуснем пак на ясли  Rolling Eyes Трудно ми бе да взема това решение.  ( пък и в работата на дали биха ме търпяли с многото отсъствия)
Нямам търпение да дойде топлото временце  Grinning

п.п.извенете че поизместих темата  Blush

# 67
  • София-в сърцата на моите деца
Иде, иде хубавото време!!!А с него и хубавото настроение!!! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Heart Eyes

# 68
Здравейте.Вела,това филмче за регулиране на чакрите може ли да се гледа от хора,които тепърва навлизат в сферата на духовното израстване,имам впредвид себе си.И трябва ли да се прави нещо,когато се гледа или просто се отпускаш?Благодаря предварително за отговора.
Желая ви хубав и слънчев ден!

# 69
  • Добрич
Както писах, снощи го гледахме двете с дъщеря ми, а тя е само на 4 години. Просто се разполагаш удобно, отпускаш се и нищо друго не правиш освен да слушаш и гледаш. Медитацията е съвсем лека.

# 70
Здравейте!
Отдавна не съм се "разписвала" в темата, обаче разсъжденията ви за егото ме побутнаха да се включа. И аз като всички си имам особени "отношения" с моето его - ту е като капризно дете, ту като квартален бабаит, но все по-често се "спогаждаме" и то благодарение на една книга "Ченълинг на Йешуа". Най-ценното, което разбрах -не бива да си "подтискаме" егото, а трябва да му създаваме условия за творческа изява. Индивидуалността на всеки от нас е особено ценна за Вселената. Благодаря на приятелката, която ми подари тази безценна книга Hug

# 71
# 72
  • Русе
Да ви питам  Wink как тълкувате знаците на съдбата , как ги различавате в забързаното ежедневие, веднага ли ги забелязвате или трябва няколко пъти да ви се "повторят" за да ги "видите"   ?

Аз съм много зле със знаците на съдбата. Обикновено тръгвам в точно обратната посока.
Обаче съдбата започва да ме преследва, и на всяка крачка ми показва един и същи знак, въпреки, че аз упорито го заобикалям защото съм си наумила нещо друго, докато накрая не ме хване яко и ме притисне като обстоятелство, което не мога да подмина.

# 73
  • София
Здравейте, момичета!
Бях наколко дни в командировка, но вече съм на линия...Много съм щастлива, Яна успя да се пребори с болестта и с бактериите само с хомеопатия. Благодаря ви сърдечно за подкрепата!
Връщам се назад да ви почета и да погледам...

# 74
Здравейте  Hug!

madam23 ,да наистина нашите мисли ни влияят .Може би ти е нужна повече вяра. Само книжката може да не ти помогне. Можеш да прочетеш и предишните теми. Всяка от нас е споделяла личен опит и добри резултати. Така по -лесно ще повярваш. Има и други полезни книжки които сме споделяли. Една от тях е "Законът за привличане" -Естер и Джери Хикс. Отрицателните мисли трудно се превъзмогват. Но щом си осъзнала и опитваш да промениш мислите си , няма начин да не стане  Peace  Hug. Желая ти леко раждане и едно прекрасно бебе  Hug.

Цитат на: Desss link=topic=382083.msg10668051#msg10668051 date=1238015969

[u
Няма по-голяма нещастие от това, да видиш любовта и да я нямаш[/u].[/url]

знам за много такива случаи , много тъжно е .

Знаците , понякога са по ярки , може би когато съм по настроена да ги видя. Друг път ,ги осъзнавам със закъснение.
Преди не обръщах внимание на бабини деветини. Но няколко пъти ми се е случвало да се върна за нещо и след това много лоши неща ми се стоварваха и сега гледам да не се връщам.

Вела , много хубаво си научила дъщеричката си . Да ти здравичка и щастлива  Heart Eyes  Hug
mimina , Благодаря за книжката . Чела съм много , но най-малко за Егото. Време е да му отделя време  Hug
Енита  Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт