подсъзнанието може всичко 9

• 36 282
  • 462
  •   1
Отговори
# 345
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета,пробвах и в интерес на истината заспах бързо Hug!Да ама се събудих в 3.30ч. и не можах да заспя пак! Като пиян морков съм! Сигурно нещо сбърках! newsm78

# 346
didiela, може и пълолунието да е оказало влияние върху съня ти тази нощ  Wink

darena, много се радвам, че се включи  Hug
Толкова е хубаво това, че успяваш да забравяш лошото т.е. да простиш. Не е ли така?  Grinning

Да ви попитам малко извън темата - ползвате ли аромалампи? Тези дни намерих една такава аромалампа вкъщи /кой знае кога съм я купувала  Laughing/ и тъй като никога не съм я ползвала ще ми е интересно да споделите впечатления от ефекта на маслата, както и да ми препоръчате някои  Hug

# 347
  • Добрич
Desss, много интересна техника си описала. Никога не съм пушила, дори не съм лапала цигара. И съпругът ми не пуши. У дома не разрешаваме да се пуши, в колата също. Обаче от известно време имам невероятен апетит и си мисля, че спокойно мога да приложа описаната техника към храната. Надявам се резултатът да е същия като при цигарите. Е, не очаквам, че ще спра въобще да се храня /а и не е необходимо/, но мисля, че е достатъчно да ми спадне апетита.

Ако някой има утвърждения против апетит да сподели, защото " Слаба съм" и " От ден на ден ставам все по- слаба и по- слаба" не ми действа. Всъщност от утвържденията, които започнах да правя единствено това за теглото не даде резултат.

# 348
Здравейте и от мен.
Вела, и аз имам периоди на засилен апетит (хапвам си нещо, и през това време мисля, какво друго още да си взема), а също така и моменти на затишие.При мен помогна това: слагам си порция в чинията, наполовина от обикновеното и се храня бавно - много бавно.Тогава има време да се получи сигнал, че съм сита.Ако се храня бързо и лакомо, мога да изям тройна порция.
Много помага - опитай този начин!
Щях да забравя - за утвърждението.Аз прилагам това: Метаболизма ми е напълно регулиран и функционира правилно!
Успех Peace

# 349

Да ви попитам малко извън темата - ползвате ли аромалампи? Тези дни намерих една такава аромалампа вкъщи /кой знае кога съм я купувала  Laughing/ и тъй като никога не съм я ползвала ще ми е интересно да споделите впечатления от ефекта на маслата, както и да ми препоръчате някои  Hug

Интересно съвпадение - аз също имам арома лампа, която не съм ползвала и тези дни четях за маслата и се чудех кое да си взема. В крайна сметка не можах да реша,защото много от маслата не съм ги помирисвала и не знам дали ще ми допаднат - затова и не си поръчах.
Аз пък да ви питам имате ли опит с минерали и скъпоценни камъни. Мен винаги са ме привличали - обичам да ги разглеждам,да чета за тях, да ги държа в ръка  Simple Smile Голяма слабост са ми.

# 350
Запис,  bouquet

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 16:54 от borondy

# 351
didiela, аз също я пробвах и се събудих даже още в 2 am. После в 7,30. И нещо не ми беше комфортно с така разкъсан сън. Ще си я карам както знам  Wink

mijjjka, относно маслата, аз постоянно ползвам. Имам около 20-ина вкъщи. Предимството е това, че мога да избирам кое масло в момента ми се иска. За всеки човек потребният аромат е различен, така че не мога да ти кажа кое да вземеш. Който те привлича в даден момент, този ти трябва. Единственото универсално, което може да се използва, е как действат по категории. Например цитрусовите масла винаги освежават, вдъхновяват, подтикват към действие и т.н.  По-земните и тежки масла заземяват и уравновесяват и т.н.  Simple Smile

# 352
Вела, точно с това:" Слаба съм" и " От ден на ден ставам все по- слаба и по- слаба", не ти препоръчвам да пробваш. Много е вероятно да се разболееш, защото не се знае как подсъзнанието ще възприеме думата "слаба". Преди 3 години отслабнах чрез използването на такива утвърждения, но си повтарях "48 кг. съм." Можеш да пробваш по този начин. При мен подейства за около 2-3 седмици, но не се получи от самосебе си, а ми се даде шанс да тренирам и да се храня разделно. Друго което много ми помага е един режим: след 18 ч. никакво ядене.

# 353
  • Добрич
Passiflora, още от есента пробвах с конкретните килограми в утвърждението след слаба съм, но не се получава. Затова реших да пробвам нещо за апетита, защото той ми е проблема. Учудвам се, че на себе си, защото заради мигрената съм отказала напълно храни, които обожавам като шоколад, сирене и домати например и това е от години, а не мога да си поставя за цел да пазя диета, за да отслабна. Преди да започна хомеопатично лечение никога не съм имала такъв апетит.

# 354
Вела, говорила ли си с твоя хомеопат по този въпрос, защото мисля, че той ще ти помогне в случая. Не мисля, а направо съм убедена, стига да е класически хомеопат  Wink.

# 355
Мише , Hug и аз имам аромолампа. Маслата си ги избирам от описанието към тях. Пачоли ми е любимо. Зимата я ползвам почти всеки ден ,ама лятото нещо я забравям.Незнам що така  newsm78

# 356
Мише , Hug и аз имам аромолампа. Маслата си ги избирам от описанието към тях. Пачоли ми е любимо. Зимата я ползвам почти всеки ден ,ама лятото нещо я забравям.Незнам що така  newsm78

Вероятно защото зимата е доста по-затворен като движение сезон (е, зависи, не и за мен  Joy ) и човек е по-често вкъщи. Лятото предразполага към разходки, т.е. дълъг престой навън.

Момичета, йогин, благодаря ви за съветите и утвържденията. Ако знаете как ми се иска да имам време да чета книгите, дадени от вас в началото на темата...До скоро четях за храненето при бебетата, сега свърших с разделното хранене (не за диета, нямам нужда Wink, а за здравето Simple Smile Дано сега имам повече време, но ме съмнява - имам и изпити да взимам.

Как намирате време за всичко? Май съм от хората, които не се спират и постоянно се задъхвам и търся дупка във времето или начин денонощието да стане 30 часа. Wink Не ми е лоша организацията, даже напротив, просто като че ли поемам повече ангажименти, отколкото мога да реализирам и все си давам зор, но ги довършвам де.  Heart Eyes

Целувам ви!   bouquet

# 357
  • Добрич
Вела, говорила ли си с твоя хомеопат по този въпрос, защото мисля, че той ще ти помогне в случая. Не мисля, а направо съм убедена, стига да е класически хомеопат  Wink.
Хомеопата ми е класически. Всеки път, когато отивам за проследяване говоря и по този въпрос, но конституционното лекарство, което ми изписва до сега не е имало никакво въздействие върху апетита ми. Докато върху мигрената ефекта е много добър.

# 358
  • София
Ето нещо, което искам да споделя с вас:

...Най-великата сила е мисълта. Каквото и когато да мислим, ние съграждаме от невидимата материя нещо, което привлича към себе си сили да ни помагат или да ни вредят според характера на нашите мисли. Затова първата крачка е да управляваме мислите си чрез своя разсъдък. А втората крачка изисква от нас да развием у себе си навик за оптимистична мисъл. Няма лекар, който да премахне болестите на тялото и душата така, както ги премахва радостната мисъл... Петър Димков

# 359
  • София-в сърцата на моите деца
[didiela
Цитат
Не очаквам отговор!
Това е чудесен подход! Според мен най-правилния-да кажеш истината в очите същевременно без да очакваш нищо. Така ти оставаш свободна, необвързана за резултата. Това дава лекота, освобождава. Имах такъв опит преди години. Човек, когото уважавах много, направи грешки. Отначало си мълчах, но ми тежеше. Накрая казах открито едно към едно и същевременно без да очаквам абсолютно нищо. На мига ми олекна. Да не си привързан към резултата от действията си е много ценно, и те прави свободен. [/quote]
Да, ама получих отговор... newsm78Много обяснения, много думи,  много "плява"-  то било писано едно,  аз пък съм разбрала друго и т.н.!! По средата имаше и едно извинение ,така между другото, ако съм се почувствала обидена....Чудя се дали е необходимо изобщо да отговарям, да влизам в полемика,  да се измъчвам......????!! ThinkingЧестна дума, нямам никакво желание да отговарям! Искам само да изчезна и да потъна, но пък човекът продължава да се доказва колко е прав, колко е духовно извисен, пък аз , ти да видиш, не искам да го разбера, дори и в обидите!! Накара ме да се почувствам едва ли не виновна, защото по някакъв начин съм провокирала подобно поведение със събития отпреди 15год., които аз не помня! Както и да е!!Стана много объркано, но не знам как да изляза с достойнство от цялата ситуация!!Дано сте ме разбрали и ми помогнете с някой съвет!От сега ви благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт