Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 76

  • 39 481
  • 313
  •   1
Отговори
# 300
  • Мнения: 2 708
Малка сладка Дидка, виж на Рая тортата, ТУК.

Аз нейната много я харесвам. Стилна, изискана и не пошла, според моето скромно разбиране Peace

# 301
  • София
  • Мнения: 2 113
Ванче, цветята много са развеселили нещата и са уплътнили украсата (в смисъл, че тортата е голяма и имаше доста празни пространства)

# 302
  • Мнения: 634
Атланта изработката ти е чудесна  bouquet
Риен,за борда си изрязах лента вече щампована с височина по голяма от височината на тортата и я положих ,като отгоре изравних и след като прилепна я изрязах отдолу.Отгоре си бях сложила окръжност с диаметър на самата форма и накрая резнах тънка лента ,която поставих на външният кра на тортата ,като го залепих с глюкоза

# 303
  • Мнения: 1 491
Момичета, "леко" съм болна, отплеснах се, че сме до 25-та страница и пуснах нова тема  Embarassed Embarassed Embarassed

Повече, няма да правя така, посипвам си главата с пепел, извинете .... Като съм болна, ще си стоя в леглото да си свалям температурата, пък после ще ви "гоня" ....  Embarassed Embarassed Embarassed

# 304
  • Мнения: 202
Много бързо пишете,бе момичета,не мога да смогна да изчитам всичко. Rolling Eyes И какви красоти показвате..... newsm09   Албенче,Бъни,благодаря за похвалите,родата наистна се зарадва много.На мен като че ли ми се искаха повече критики този път,защото за първата ми торта ме нахвалихте,за да не ми счупите мерака.Ама след втората,,,,може спокойно да ми кажете да си ида в кръжока "ръцете ми пречат",т.е. там откъдето идвам... newsm47  Но и знам,че при толкова торти коя от коя по-добри е невъзможно да се обърне внимание на всяка.Стига приказки,имам въпрос-Къде сгафих с крема ГАНАШ? Направих го по рецептата от тортената библиотека,оставих го в хладилника и после трябваше да се разбие на пухкав крем.Да,ама крем не стана,камоли пухкав..Остана си бая течен.Това е,другата седмица ще правя торта пак и ще питам....Много работи,дано си ме търпите....Може да досаждам и на лични  Embarassed

# 305
  • Мнения: 668
Искроне - вече сме в новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384044.0

# 306
  • София
  • Мнения: 561
Момичета, за първи път пиша във вашата тема, правя първи стъпки в кулинарията...
Днес направих торта и ми се искаше да я украся с марципан Варна, нооооо след всичко той просто се разтече, не стана като тесто Sad може ли да ме посъветвате вие как го правите?

Безкрайно ви благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 307
# 308
  • Там някъде нейде !!!
  • Мнения: 1 136
Нека модератор заключи тази.

# 309
  • Мнения: 3
Ето аз каква тортичка спретнах миналата година по това време с рецептата за "фалшивия марципан", поместена тук! Благодаря!
http://family.webshots.com/photo/2990459300101784461fERxGP?vhost=family
http://family.webshots.com/photo/2147162280101784461VkBxWD?vhost=family

# 310
  • Мнения: 310
Ама вие четете ли изобщо какво се пише тука....така като гледам май не!
Има друга тема вече!!!!!! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384044.0

# 311
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
Нека модератор заключи тази.

Мацки за това точно служи функцията "информирай модератор" или поне една от възможните и употреби.

# 312
  • Там някъде нейде !!!
  • Мнения: 1 136
Информирах го и го помолих няколко пъти вече. Мисля, че авторката може и сама да го направи не само модератора.
НЕПИШЕТЕ ТУК ИМА НОВА ТЕМА http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384044.0

# 313
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
И аз информирах - явно са заети Simple Smile а за автора не съм сигурна може и да може.

 topicclosed


Общи условия

Активация на акаунт