"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 22 169
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
Дани-ще чакам. И аз съм записала телефона ти,така че ще разбера ,че си ти Wink.
Със сигурност ще звънна като пристигнем и ние. Дано има и интернет. Искаше ми се да пътуваме с таткото,защото щеше да ми покаже къде е кухнята. Но съседката ми каза,че като питаме всички знаели къде се намира.
Ще се оправим някак си. Hug
Ивана-ти на работа ли си? Пожелавам ти да не усетиш как ще дойде петък Hug. Лека и приятна работа   bouquet

# 181
Гери, да ти е жив и здрав зъболекаря. Hug
Приятна почивка на Семирамида, Midi4ka* ,hellche . Hug Да си изкарате супер. Peace И ние трябва да ходим на Сандански, но не знам кога ще се организираме.

# 182
Ивана-ти на работа ли си? Пожелавам ти да не усетиш как ще дойде петък Hug. Лека и приятна работа   bouquet

smile3521 smile3515

# 183
  • София
Ето ме и мен!  Laughing
Цяла сутрин стягам багаж, ама той много... ужас. И за сега е само за децата, не ми се мисли и нашия като опаковам.  ooooh!
Аз без списък не мога, защото ще забравя нещо.
Момичета, аз ще си нося лаптопа и ще се включваме чат пат. Най-малкото докато спят децата на обяд.  Hug

# 184
момичета ,ще ни липсвате наистина Hug
AnMary,имате ли бебе?
Записахме час при невролога,18 часа ще ни приеме.После ще пиша ,как е минал прегледа.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 17:14 от *GERI

# 185
Гери всичко ще бъде наред. Hug

# 186
  • София
Все още няма бебе.
Братовчед ми закарал приятелката си до б-цата, прегледали я и я върнали с думите "много е рано. Стой си у дома до неделя и ела в понеделник". Не знам какви са тези болници. При пренасяне не трябва ли всеки ден да й правят записи?

Алекс и Дияна си играха с тел-а ми... резултат: тел нямам Sad

Днес едни кокошки (от възпитание използвам тази дума, в противен случай ***) на площадката ме ядосаха. Говорят си нещо, чувам че се питат за Алекс "на колко ли е? 5-6?" Попитаха ме. Когато казах, че е на 10 месеца последва репликата "Олеле майчице, защо е толкова дребен?" Наложи се да кажа кога е роден и че по последни данни е настигнал връстниците си. Започнаха спор помежду си. Едната каза, че е закачил 9тия месец. Другата спореше, че е осмаче. А едната гледаше с такива очи, на понички, в смисъл "как е жив след като е осмаче?"
"Може да изглежда така, защото се е свил в количката". То вярно, че Алекс беше заел умопомрачителна поза.

Аз се ядосвам, че на село са малко изостанали по отношение на бременност, родилно отделени, деца и т.н. Ама ето, че и софианки (а може и да не са такива) не са много по-умни  Joy

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 19:18 от AnMary

# 187
Жоро е добре HugНероложката го видя как ходи,остана доволна Simple Smile
Той пък и взе да си мрънка ,да говори  ,и тя го похвали.
Слюнкоотделянето намалява доста ,и има дни в които не се лигондри въобще.Споделих с нея за това,и тя каза ,че всичко е на ред.
Според нея, няма нужда от прегледи всеки месец ,но аз още веднъж поне, ще го заведа.
Това е Hug

# 188
  • София
Мина ми яда Simple Smile
Вече ще казвам, че Алекс е да речем 4ти месец. Да видя какви ще ги приказват тогава Simple Smile

Ей го как беше заспал Simple Smile

# 189
  • София
АнМари хич не им се връзвай на такива, дори не си заслужава да си разваляш настроението. Още повече, че Алекс си е много добре, а то не може всички бебета да са еднакви  Naughty Аз в такива случай се чувствам дори горда, че въпреки че са родени мънички сега са едни прекрасни деца Simple Smile Преди време чух подобен коментар и то от роднина (братовчеда на мъжа ми, който е наясно колко по-рано са родени) и се изказа нещо от сорта "На еди кой си момченцето като че ли е доста по-едро, а е колкото тях. И ходеше доста стабилно" Тогава точно прохождахме. Направо побеснях... аз за това избягвам да се виждам с тях, въпреки че те имат момиченце на 9 месеца. Дори на скоро като се чувахме казаха, че още не може да седи. Моите седнаха на 7 месеца, но не съм им го казала, още повече че всяко дете си е различно.
Съжелявам за оф-а, ама побеснявам от такива коментари.

Гери, много се радам че невроложката е потвърдила че Жорко е добре. То ние си го знаехме де  Hug

# 190

Добро Утро, момичета.
Тук, времето е много гадно Wear UmbrellaНяма да ни огрее днес, ще останем без разходка Tired

# 191
# 192
Ооо, Гери, страхотна трапеза  newsm10 Тамън за разсъмване.
Тази сутрин хич не ми се мърдаше, добре че поне Жорко беше кукуряк, да не му мисля събуждането.
Тук времето е облачно, сякаш ще завали, но не е студено. Пеша отидохме до яслата, приятно беше даже.

Айде, хубав ден  smile3503

# 193
  • София
Добро утро!
Гери, страхотна закуска, мерси Simple Smile
Аз в 7 съм се събудила и не можах да заспя, а днес диванетата решиха даспят до 8:30.  Shocked

# 194
Добро утро и от нас.
Гери -страхотна закуска.Мерси  bouquet. Радвам се ,че прегледа е минал добре при невролога Hug.
Хелче-вълнуваш се за почивката ли Flutter? Събра ли багажа?
Ан МАри-аз се опитвам да не обръщам внимание на такива хора. Не че е лесно де. При нас разликата е цели 3 месеца,така че съм се наслушала на какво ли не. Та дори скоро ме питаха дали има годинка #Cussing out .
Ивана-още 2 дни до петък Peace.
Тук времето е хубаво май. Може да излезем за малко.

Общи условия

Активация на акаунт