"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 21 854
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мидичке, явно да. Сега много ми се спи, ама трябва да стягам багажа. То не знам дали за мен ще е почивка, но аз много обичам да пътуваме и е време вече и децата да свикват Simple Smile
Хайде закаме ви утре с Мимето  Hug

# 196
Аз малко се притеснявам. Таткото ни ще е на много километри далеч от нас. ЩЕ сме си двечките с Мимето. Мисля си елементарен пазар как ще направя,ако е лошо времето.
А и за първи път ще я водя на почивка. Ще се справим .В краен случай няма да ям-тъкмо ще отслабна малко Mr. Green.
Колко куфара събрахте вече? Добре ,че нямаме 30 у дома Blush. Иначе може всичките да ги напълня. Да има Crazy.
А Мимето май се е удължила Thinking. НАучи се да се катери по диваните. Вече не мога да я оставям и минута сама. Добре ,че е кошарата. Макар ,че и там се пробва да се катери. Но още не е открила начина. Дано не успее,че не искам да си представям какво ще стане,ако успее да се прехвърли.

# 197
Ивана-още 2 дни до петък Peace.

newsm81

Дундурела, Хелче, Мидичка, пожелавам ви лек път. Да пристигнете благополучно, условията, които ви предложат да са страхотни. Да се насладите максимално на престоя си. Макар да ви се вижда невъзможно, все пак да успеете да си починете  Mr. Green И дечицата да оставят болестите там, вече никакви такива като се върнете  smile3503
И да не забравите  smile3509

# 198
  • София
И аз ви пожелавам приятна и ползотворна почивка Simple Smile
Ние може на Витоша да се качим, за малко.

# 199
Аз напипвам нещо на гърдата ,си и се шашкам Rolling EyesДо преди месец нямаше нищо .
В момента съм в цикъл и се питам ,дали е въжможно това нещо да е от това.
моля да ми дадете съвет, и ако на някой се е случвало, да сподели ,че ще се пукна Tired

# 200
Гери-по принцип е възможно от цикъла да е това. Не случайно преглед на гърдите се прави поне 2-3 дни след приключване на цикъла. Така ,че спокойно. Изчакай да ти свърши и после ,ако искаш ,за твое успокоение, можеш да си направиш преглед. Но в момента няма смисъл. Ще те върнат.
Нищо ти няма. Не се шашкай Hug.

# 201

Гери-по принцип е възможно от цикъла да е това.

Съгласна съм с Мидичка.

Освен това и противозачатъчните таблетки също дават отражение, ако пиеш, де.
Аз миналия месец имах такъв стрес, доста се бях ошашкала. Ходих на лекар и той ми каза, че е от таблетките, въпреки че ги пия от край време и до тогава съм нямала никакъв проблем.

# 202

Освен това и противозачатъчните таблетки също дават отражение, ако пиеш, де.

Не ,не пия.
Е, дано е от цикъла.

# 203
  • София,
Благодарим за пожеланията! САмо дето още не сме тръгнали, ама така е с малки деца и много багаж. ЧАкаме таткото и всеки момент ще тръгнем.
МИдичка не се притеснявай ще се справим някак си! Hug
ГЕри, спокойно и при мен се е случвало така, от край време по време на цикъл гърдите ми стават страшно напрегнати и аз така напипвам разни възли, но после се оправят ,не се шашкай и изчакай.
НА мен май и на мен ще ми дойде, ужас и каква почивка ще направя тогава, като се знам колко съм сложна по това време и как не смея да мръдна от къщи, направо не ми се мисли. Crossing Arms
Ан - МАри не им обръщай внимание на клюкарките Naughty да си говорят каквото си искат! Hug

# 204
  • Варна
Гери, радвам се, че и на този преглед при невролога са останали доволни от Жорко.  Peace
А за притеснението ти - изчакай да минат десетина дни (сега е нормално да има бучици) - ако не е изчезнало отиди на ехограф. Там ще се види какво има или няма. Не се притеснявай - всичко ще е ОК. (между другото мен от това ме оперираха преди месец - не е страшно)
Желая ползотворна и весела почивка на цялата агитка в Сандански. Ще чакаме включване!
Аз най-накрая подадох заявленията за детска градина. Резултата след 2 месеца. Praynig

# 205
Viki_76,дано си права.Страх ме е малко,но това което напипвам е от скоро, защото преди около две седмици ,нямаше нищо подобно.
Аз също изчезвам HugОтивам си в Карнобат понеже нашият татко пак заминава ,а на мен не ми се стои сама.
Страхлива съм много Rolling EyesОткачена работа Mr. Green
Ще ми липсвате ,и аз когато мога ще се включвам Hug
Пазете се  Hug

# 206
  • София
Гери напълно възможно е да е от цикъла. При ову имам болежки.
За твое успокоение отиди на мамолог, да те погледне на ехо. Аз шега с циците си вече не мога да правя. Трябва да ходя през 6м на преглед. След операцията от мастит не съм ходила, и май е време.

# 207
Цитат
Заравеие,казвам се Славина.Моя син е роден на 15.10.2008 г.Роден е 2 кг и 44 см.в 38 g.c. азва се Ради .Много искам да се запозная с мами коти също имат ндоносени деца и имат същитепроблеми като мен
Zaraveie,kazvam se Slavina.Moia sin e roden na 15.10.2008 g.Roden e 2 kg i 44 sm.v 38 g.c. azva se Radi .Mnogo iskam da se zapoznaia s mami koti sa6to imat ndonoseni deca i imat sa6titeproblemi kato men

Пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 17:52 от AnMary

# 208
Здравей Славина. Добре дошла Hug. Тук всички мами сме мами на недоносени дечица. НАсреща сме да помагаме  bouquet.

Хелче да се включи да каже как е в Сандански. А аз още се помайвам и не съм събрала нищо. Утре ще ми излезе през носа.
Гери-приятно и на теб в Карнобат.  bouquet

# 209
  • София
Само аз ще се пека на софийският паваж Simple Smile Е, нищо де Simple Smile
Да видя дали за Витоша ще ми се отвори парашута Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт