Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 165
sundey, ние сме със столче МОНИ / предполагам имаш предвид на Кангаро/ и съм много доволна. Хубаво е това, че е с предпазен борд. Мисля, че само този модел и един модел на Бертони са с такъв борд /те са и абсолютно еднакви.  newsm10. Супер е столчето!

nikolaeva , ние май сме на абсолютно същия режим като вас - и хранене и спане  feeding smile3524

# 166
  • София
За съжаление нещата при нас не са добри. Снощи Нели беше с 40 градуса температура  Cry Ужасно беше, цяла нощ сме се опитвали да я свалим. Лекарката ни каза да включваме Суметролим  Sad Хич не ми се искаше...

# 167
Здравейте!
Наистина стопли се и не остава време кога да пишем. Сега малката спи и седнах да ви почета.
meggle дано бързо да оздравявя Нели Hug
Диана, наистина интернета прави чудеса. Друго е като го е виждала, макар и на "телевизор"
И Тери се мъчи да каже тати, но стига само да та и поглежда дяволито баша си. Иначе повтаря та-та, ама усеща се вече.Наистина се променят с часове.

# 168
Ако говорите за този модел на едни комшии детето се беше прекатурило с такова столче, за щастие се беше разминало само с уплаха и леко синьо оченце, защото се ударило на предпазния борд.
Резултатите ни от вчерашната консултация на мен много не ми допаднаха, само с два сантиметра е пораснала и нито едно грамче т.е. 9,800кг и 75см. Биха и и последната ваксина, що рев изрева, такова чудо не бях виждала  ooooh!

# 169
Здравейтее..
аз от месеци не съм писала.. все нямам време Rolling Eyes
как сте, как са нашите вече не малки бебета Simple Smile вече на по 10 месеца..
има ли проходили, ако да - кои? какви думички ви казват мъниците..

Алекс казва маммм, кака, баба, деде , айде , изправя се от седнало положение като се подпира тук там, по цял ден подскача като пружинка в проходилката и кошарата.. и много имитира..

А вашите какви номерца правят?

Целувки на всички мами и бебоци/чки Simple Smile
  Hug

# 170
Да, същото е столчето. Според мен, щом се е прекатурило, детето явно не е било закопчано с коланите. Аз като гледам, ако е закопчано е невъзможно това да стане и няма как да се удари в борда. Ползваме го дори в къщи.

# 171
За съжаление нещата при нас не са добри. Снощи Нели беше с 40 градуса температура  Cry Ужасно беше, цяла нощ сме се опитвали да я свалим. Лекарката ни каза да включваме Суметролим  Sad Хич не ми се искаше...
Олееее,такава висока температура не е шега.Щам е казала докт.нека пие Суметролима.
Дано се оправи бързо детенцето. Praynig

# 172
Леле Мегле,аз бих се панирала ужасно при такава темп.Свещичките действат най-бързо,пък и другите методи-студени ,кърпички на ръцете,краката...дано да не вдига пове4е толкова Praynig
За столчето,не  този модел.един друг  гледах днес-казаха ми 4е е от 2009 най-новия,120лв,май него ще вземем.

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 18:40 от sundey

# 173
Здравейте момичета.
Минавам само да ви поздравя.
Не съм чела и незнам какво сте писали и обсъждате.
Това хубаво време е много примамливо,цял ден сме навън

На Ивет й станаха червени очите..........май е от слънцето.

Имам едни капки,те са за какво ли не и смятам да й капна по 1 капка.

Много се притесних.

Все едно е плакала 2 дни.

Има ли и други с такива реакции от пролетния ден?
Да не е пък алергия от нещо?

# 174
Днес май всички спят или при вас времето е хубаво (тук е облачно и студено, не става за разходка).

Онче, аз мисля, че не бива да слагаш на Ивет медикаменти без да са ти ги предписали. По скоро иди да видят очичките на малката, защото Гошко ми е със слънчева алергия и без очила не излиза на вън (сълзят му очите, стават червени и не може да гледа - дразни го силното слънце). Освен това слагаме спициални капки.

# 175
Онче, и аз мисля като Гери.
Днес как са оченцата на Ивет?
Мегле, много неприятно, че трябва да даваш антибиотик, но понякога е наложително.Ако си я захранила с кисело мляко сега, докато го пие, давай повечко, както и витамини.
А времето днес е ужасно.От друга страна къщата ми е с нагоре краката, така че почвам да чистя Tired, готвя Sad, пера Confused, а така ми се спиииии ooooh!

Намерих си столче за кола от една комшийка и сега малката се вози по-добре.От кошницата искаше само да става, а сега си гледка спокойно от прозореца.

Insatiable, наистина много време на си писала.Спомням си защо спря да пишеш.Радвам се, че пак си с нас Hug.Алекс е много пораснал

# 176
Здравейте.
Днес с това ново време всичко е объркано. Тери спа до никое време и сега пак спи и до  довечера ще трябва пак да спи кой знае кога, че няма да издържи. Бяхме се настроили днес за по дълга разходка, но времето и при нас е лошо. а уж го даваха хубаво newsm78
lenka_ilenka и Тереза този месец само на сантиметри е порасла, а на килограми-не.  Може пък другият месец да си наваксат. Тереза обаче няма да може да си утрои теглото от раждането до годинката, трябва да стане почти 12 кг, което няма как да стане за два месеца. Ама хич не се и притеснявам, важното е другото да е наред, пък те килата все ще се натрупат.
Онче, дано всичко е наред с Ивет Peace

# 177
Здравейте.

Днес май всеки си сверява часовника.

Ставаме ние както обичайно,а то часовника показва ,че е обяд  Embarassed днес ще мине бързо деня.

Моята принцеса поиска мляко сутринта в 4;50 по старо време ,което ще рече че по новото пак си е в същия хранителен рецим 5;50-6;00
Следващото й хранене по часовник пак си е по старому и ще заспи в часовете си.

Май ние няма да имаме проблем с часовника и времето.

И днес тук вали,много неприятна работа.

При нас направиха нова площадка с люлки,пързалки.Вчера си изкарахме страхотно.На люлката ивет се заливаше от смях.

Очичките на Ивет-вчера се допитах с хомеопатичката ни.Тя каза,че като преспи и днес всичко ще е ок,а ако не ще ми каже какво да й дам.
Не съм слагала никакви капки.А ние имаме капки още от миналото лято когато имахме проблем с едното око.
Без питане нищо не слагам на детето.На себе си може да пробвам,но на нея.......несмея.

Мерси за подкрепата момичета.

Днес Ивето се събуди със същите здрави очички без никакъв проблем,а и днес както е облъчно ще й отпочинат очичките от слънцето.

Тя вчера милата,откъде да знае ,че слънчето ще я заслепи? На два пъти като си вдигне главата си за да види някой по-висок от нея иии хоп слънцето и блести.

Дано да нямаме проблеми с това  Praynig

Хубав ден на всички въпреки дъджа.Дано утре пак става за дълги разходки

# 178
ДА ПОМОГНЕМ НА БЕБЕ ГОГО !!!

Моля който има желание да помогне на бебе Гого

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384028.new#new

# 179
Не знам от смяната на времето ли или от какво, но забравих, че Тереза днес става на 10 месеца ooooh!
Почерпете се

Общи условия

Активация на акаунт