Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори

МАЙската дружина расте и хубавее,
слънчицето в къщи все по-ярко грее!!!

154 мами тук сме се събрали

Имаме си 160 бебчета засмени

76 момиченца и 83 момченца

От които 4 двойки близнаци!

(ЦЪК на картинката)

Нашите бебета:

(цък върху колажа за по-голям формат)

Предишни колажи (архив)

(ЦЪК на картинката)

Нашите бебчета по ръст и тегло

Нашето Албумче
потребителско име: maj4eta
парола: 2008

Как да кача и надпиша снимка за колажа?

1.Качвате снимката
2.Връщате се  в албума
3.Цъквате на албума (да го маркирате )
4.После кликвате на Организирай албума (това се намира в ляво където се показва избраният от вас албум)
5.След като ви отвори албума над всички снимки в дясно има едно бутонче Опиши снимките натискате го ,
отивате на вашата снимка, цъквате на нея, пишете си описанието и давате потвърди.
6.МОЛЯ качвайте само по 1 снимка в албумът за съответният месец като  в описание да има името на бебето и никът на мама!

Бременлийските ни темички

Отчетни теми (2008)

Предложения за нови теми
Зимата дойде, а на МАЙчето все повече му се яде
Елхите сложихме в къщи, но МАЙчето нещо се мръщи
МАЙското човече Коледа очаква вече - предложение на Valantayn
МАЙски мами бърборани имат стоящи бечета засмяни - предложение на Valantayn
МАЙчета навред чакат Коледата с кеф - предложение на slyn4o bebe
Тука майчета 150  сме се събрали,бодри ,весели,засмяни!!!  предложение на Valantayn
На майче форума влезни и всичко ще научиш-Ти    предложение на Valantayn

ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ И ВРЪЗКИ

Хранене
Възпитание
Характер
Гърнето
Растеж и развитие
Ваксини
Песни, приказки, игри
Разни

БИБЛИОТЕКА(Download links)

Линкове и връзки (АРХИВ)
Растеж и развитие на бебето
За кърменето
За глутена
Алергии и непоносимост
За водите
Хранене и захранване на бебето
За соковете и захарта
За атопичен дерматит
Майчинство, Обезщетения, НОИ
СЛИНГ
ДЕТСКИ КУХНИ
Online магазини за бебето и майката
Kooрдинати на магазини

ЗА МАЙКАТА
Диета след раждане
Отслабване след раждането
Възстановяване след раждане
След-родилната депресия
Красиви след раждането
Красива след раждането

МАЙска мама "дебеланка",иска пак да е фиданка(линкове към темите)

За промени по документите( добавяне на линкове, смяна на информация и т.н.)в първият пост моля пишете в темата или ЛС на AnMary или на Alabala .

Оформление:Alabala
Автор на заглавието:
Автор на колажа: AnMary
Автор на документи: Alabala, AnMary

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 16:20 от Vivi

# 1
Хихи, много бързаш!  Simple Smile Вече ги сменяваме на 20стр.  Grinning   bouquet
Аз съм в дупка нещо.  Tired Нямам настроение никакво  Sad

# 2
Запис!!!
И аз съм в дупка, ама то от времето - дано да е така!!!

Хубав ден мамита и бебоци

Мушмороче как излизаш от дупката?

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 14:58 от Dessyajaema

# 3
Ами не излизам  Laughing Чакам някой да ме измъкне  Sunglasses

# 4
 smile3534 smile3502-
ЗаписБлагодаря за новата темичка  bouquet

# 5
# 6
Ха и аз да се изтипосам на 1-ва страница.

за дупката-аз също нещо съм в дупка,а за излизането от нея.....
зависи колко е голяма,дълбока,черна.

Понякога става само с оправяне на атмосверното налягане или с други думи ,ако има слънце.
Нооооо понякога трябва бая труд да ме извадят,трябва нещо да си похапна,ама не в къщи да ме води мъжо на ресторант,или да ми купи нещо,да ме поохажва.

hahaha Понякога мога да падна в дупка и нарочно,а понякога още по нарочно.

ivanakostova ,мерси за темата.   bouquet

Ако скоро се оправи времето,не само събота и неделя ще е затишие.

Ще се пуска тема 1 път в месеца  Wink

# 7
Ха,здравейте и от мен.Аз от вторник съм в дупка ,ама дълбока,дълбока---няма излизане.И незнам кой ще ме извади,но със сигурност знам кой ме вкара----роднините на мъжъми. #2gunfire
В миналата тема стана въпрос за травми на родителите причинени от невръсните им дечица.Сега да ви кажа и аз: на една моя приятелка момчето беше на две години и си счупи ръката,та веднъж те отишли някъде с колата и нещо слезли заприказвали се с някой,през това време момчето се качва в колата запалва я с една ръка,бащата го вижда спуска се и........бива блъснат и със счупен крак #CrazyНо това беше отдавна и сега всички са живи и здрави.

# 8
Здравейте,
АнМариHug за Алекс, дано са зъбки и бързо да излизат!
Мушмороче, един скок в басейна с малките много често ми оправя настроението! Не знам защо, гледам ги как се плицикат и се хилкат с глас и после и аз съм свежарка поне за известно време. А и нещо различно от ежедневните заниманя. Но вие май само веднъж в седмицат можехте да се цопкате в басейна, или?
Или се извъргаляйте в снега. Помня Борис току що проходил с какво удовоствие падаше в 5те см. сняг, които имахме тук тогава, и се стопиха за един ден.

# 9
ivanakostova   bouquet !

# 10
ivanakostova благодаря за новата темичка   bouquet

записвам се да я следя, и аз съм една емоционална дупка и хич не ми се пише нито нищо, какво ми става незнам  Sad

# 11
ivanakostova    bouquet  за темата

# 12
 момичета,и аз съм така от декември месец.Липсата на финанси и лошото време ме сриват тотално.Като прибавим  и това,че не ме взеха на работа  ЗАЩОТО ИМАМ 2 ДЕЦА!!!!Просто ме бутна яко надолу в бездната!НООООООО моят ята "фикс малка тайна" е....домакинската работа.Някак си като се заровя в задълженията денят ми минава леко и неусетно!Не мисля за неволите.А като прибавим и телевизор включен на музикален канал и увеличен на макс....и малко танци с дъщерите...става весело и се съвземам бързо.Другият ми начин е готвенето....влизам в нета избирам си рецепта и почвам да се правя на сладкарка!Естествено и каката се включва.Резултатът е....торта без вид но с много вкус,1п. пудра захар по пода,малко сметана по стената и едно ухилено до ушите дете  smile3532 общо взето стане ли така гледам да се занимавам с нещо та да не мисля,щото иначе нещата се влошават.
ПП извинявам се,не знаех,че ги сменяте на 20стр. Embarassed

# 13
Здравейте и от мен !
То във това време..и със тази криза..как няма да изпадне човек във дупка........ Tired

Ние да се похвалим за второто зъбче.. Wink

Дано скоро да се оправя времето..и Лека вечер на всички.

# 14
  • ВАРНА
  bouquet   bouquet   bouquet
момичета,и аз съм така от декември месец.Липсата на финанси и лошото време ме сриват тотално...НООООООО моят ята "фикс малка тайна" е....домакинската работа.Някак си като се заровя в задълженията денят ми минава леко и неусетно!Не мисля за неволите.А като прибавим и телевизор включен на музикален канал и увеличен на макс...става весело и се съвземам бързо.Другият ми начин е готвенето.... почвам да се правя на сладкарка...общо взето стане ли така гледам да се занимавам с нещо та да не мисля,щото иначе нещата се влошават.
и после се мъча да сваля килцата
Peace  + вечер на компа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт