Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
ivanakostova  bouquet

записвам се и аз и в темата и в отбора със скапано настроение, от няколко дена се чуствам ужасно и все ми се спи Sick
за капак и малката нещо се опитва да се разболява  Confused

# 31
Записче в новата тема и от мен.Бях при майка два дена,а сега нямам време да пиша.
Ивана,благодаря  bouquet

# 32
ivankostova  bouquet
Слънчо бебе, мерси за кафето.
Ние два дни правим разместване и сега видях чак че има нова тема. Отделихме децата сами в стая. То само една врата ни дели и тя все е отворена, но все пак си е само тяхна вече стаята. И три нощи само слухтя за Тереза, ама и тя как реве по нощите да не ви разправям #Crazy ooooh! Малък ужас. Не зная вече какво е . Гушкам, кърмя колкото има, най накрая и малко АМ та спа три часа, и пак на ново.
АнМари дано са добри резултатите и да не се разболява Алекс  Peace
Меги Hug
Онче много е хубаво стихотворението smile3501
Валънтайн и на мен някой път ми идва да хвана балкана hahaha
 Hug За всички, които са вдупка и скорошно излизане от там Peace

# 33
Ето още едно предложение за хотел http://www.fenerite.bg/fenerite-services.html

# 34
Привет и от нас!

Меги  Hug !

Хайде момичета, усмихнете се, живота е пред нас и тепърва ще имаме възможности да сбъдваме мечтите си! Скоро ще стане топло и всички ще сме по градинките и ще си спомняме с усмивка за "дупките", в които сме сега!

# 35
Абе голяма съм шматка! Забравих, че Меги ни организира и търся ли търся хотели  ooooh! Ужас  Blush
А къде е слънчевото време което обещаха по БТВ?

# 36
  • София
mu6moro4e този хотел е много добър  Peace Имам приятели, които имат ли свободен уикенд, гледат там да отидат. А за времето  Tired

# 37
  • София
Хора, гепила ви е пролетната умора. Аз май нямах време да се поддам, но никога не е късно.
Мед, лимони, витаминки...

# 38
Момичета, elada съм. Пиша от друг комп и затова така.
Пролет идва, не се предавайте на "дупки", лоши настроения и т.н.
И аз днес за малко да изпадна в дупка, защото сме на гости при майка ми и нашия тати ми липсва. И аха да зароня сълзи, но си казах: Я виж какво хубаво слънччице си имаш, то заслужава да му се радваш всяка секунда, а не да плачеш. Гушнах си го, сложих го да спи, и аз с него, и сега като станах, се чувствам много по-добре.

Меги,   bouquet.

На мен също ми бяха казали за кашата на Хип или на Хумана - лека нощ, че била много вкусна и помагала децата да спят по-дълго. Купих на Хумана, но още не съм я пробвала.

# 39
Забравих да благодаря на ivanakostova за новата тема. Мила,   bouquet.

# 40
Аз нямам време за четене камо ли за писане напоследък, но ми е простено...Ния откри ходенето за ръчичка и сега правим обиколки по цял ден, само чакам да заспи/за съжаление спи по веднъж на ден вече/, за да мога да изчистя, сготвя и т.н.Ама какво да се прави, като цирков артист е, научи нов номер и няма спиране  ooooh!

# 41
http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100727011#d28.03.2009 дано да е вярно!
Молебен към слънцето  Nature Partly Sunny  Nature Sunny newsm20 sun sun Готова съм и на жертвопринушение. Ще принеса в жертва тези от счетоводството + служителите на НОИ, Топлофикация и Електроснабдяване.

# 42
Молебен към слънцето  Nature Partly Sunny  Nature Sunny newsm20 sun sun Готова съм и на жертвопринушение. Ще принеса в жертва тези от счетоводството + служителите на НОИ, Топлофикация и Електроснабдяване.

newsm62 Съгласна съм с теб!

# 43

newsm62 Съгласна съм с теб!

И аз съм за!!! smile3521 

ЕЛА ИЗГРЕЙЙЙЙЙ!!!!    Nature Sunny

Мушмороче,ще колиш ли?

На мен се смееше,за курбана,а сега ти ще режеш глави  Whistling

# 44
Мушмороче,ще колиш ли?

Хмм, мисля с голи ръце да се справя, че по-приятно  newsm48
Момичетата от счетоводството са имали тооооолкова много работа, че още не са ми занесли декларацията. А ако все пак се смилят над мен, защото съм кърмачка и трябва да се храня поне малко и занесат пустата декларация, от НОИ ще я обработят за 15 работни дни. И както сега идват великденски празници смятайте кога ще получа пари  Banghead Rage Rage Rage censored

Общи условия

Активация на акаунт