Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Моята декларация са я занесли в НОИ на 06.03.09 и още е със стасус обработва се  Shocked

# 46
Момичета ще ми дадете ли линк да видя къде си следите декларациите които са ви подали и в какъв статус са
Благодаря ви предварително  Hug  bouquet

# 47
  • София
Момичета ще ми дадете ли линк да видя къде си следите декларациите които са ви подали и в какъв статус са
Благодаря ви предварително  Hug  bouquet
Първо трябва да си вземеш ПИК код от НОИ. Иначе мушмороче публикува линка преди 2-3 дни в старата тема. Но без този ПИК няма да можеш.

# 48
....
Момичетата от счетоводството са имали тооооолкова много работа, че още не са ми занесли декларацията. .....

Хах, а моята счетоводителка ми казваше, че нямам право на 410 дена  ritnik.Ако не знаех как стоят нещата, щах да си остана с 315 дни.И затова и аз пари още нямам,но се надявам вече да е пуснала документите.

За жертвите.....първо с господата на жълтите павета да започнем smile3508

# 49
mu6muro4e, и при мен е абсолютно същата ситуацията / ако това поне малко те успокоява, но едва ли/. Първо ми бяха объркали датата - вместо 28, писали 29 януари. Върнали я. Миналия понеделник попълних нова, а днес отидох да ги питам нашите, дали е занесена вече декларацията в НОИ, обаче ми казаха, че до края на месеца щели да я занесат  Mr. Green Следователно ще си чакаме заедно  Twisted Evil

# 50
оххх момичета,моята счети пък занесла документите и вижте какво писмо са върнали към нея:
Писмо № П-02-000-00-00157079/17/03/2009
ИВАНА ЛЮБОМИРОВА ТОПАЛОВА с ЕГН ...... , Заявление-декларация по чл. 50 и 51 с дата на отпускане: 09-02-2009 г.

Липсват дни в неработоспособност и/или дни за сметка на работодателя
Изплатеното обезщетение за някой от месеците на периода се различава от изчисленото

КОРИГИРАЙТЕ ДАННИТЕ ЗА ЛИЦЕТО (ДЕКЛ.ОБР.1 С КОД К В НАП)ОТ М.АВГУСТ 2008 ДО М.ФЕВРУАРИ 2009 ВКЛ.ДНИТЕ ДА БЪДАТ В ТОЧКА 16.2 - БОЛНИЧНИ  ДО ИЗТИЧАНЕ НА ПЕРИОДА ПО ЧЛ.50 ИНФОРМАЦИЯТА СЕ ПОДАВА КАТО ДНИ В БОЛНИЧНИ

Е сега ако някой може да ми каже какво значи това и какво трябва да направя аз в тази ситуация,ще съм много благодарна!

# 51
ivanakostova, по принцип счетоводителите трябва да се интересуват и да ни осведомяват, ама като гледам ние им обясняваме на тях. Ми то и ние само имаме зор, мила...

# 52
Ивана, пусни поста си в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376322.705;topicseen .Там има специалисти и ще ти обяснят.

# 53
Момичета, сега успях да вляза и да си проверя документите, но нещо не мога да чатна, за една молба декларация по чл. 50 и 51 пише, че се обработва и за един болничен от 06.7.2008 г. до 30.8.2008 г. възможно ли е този болничен да не ми е изплатен???

# 54
Само да се запиша. Отивам да ви чета.

# 55
Малееееееееее,как може такова нещо  #2gunfire

Всички счетоводителки са се наприказвали едно и също и то или да забавят декларациите,или въобще не са занесени.

Е това къде може да се случи ми кажете само..........в България естествено.

Да бяхме всички при един работодател ,да се оплачеш,а сега на кого да се оплакваме.

Мушмороче,не ми се вярва да ни забатачът за Великден,то сега започват и рожденните дни на децата.

Направо са за бесене тия хора еееей

Дано до края на месеца всички да си получиме паричките.

Ако знаех лично щях да си я занеса.Повече от 1 месец е минало.Дадох я на 9-ти .02 а я е занесла на 13-ти март. СРАМОТА !!!! Не я ли беше срам да ми каже днес,че не й се ходело миналия месец,та сега с болничните занесла и моята декларация.

Момичета,аз предлагам всеки да си отиде лично,да провери къде му е декларацията и до къде е стигнала с обработването.Заслужават да се изтипосаме там с децата и да спретнеме една стачка и да си искаме парите,защото децата ако бяха на фотосинтеза,то и времето не е с нас.Все пак не ядеме мухи,къде ги няма#Cussing out
Ако не беше лошо времето щях да ходя пред НОИ,ама сега само да се разболееме остава. Crossing Arms
Ей побеснях #2gunfire

# 56
  • София
Аз също нищо не съм получила от НОИ.Днес им звънях 100 пъти #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Имам ПИК,но мога да проверявам социалното осигуряване и изплатени болнични.Къде проверявате статуса на декларацията?
Направи ми впечатление,че осигурителният ми доход е намален наполовина.От НОИ ми казаха да звъня в НАП,които бяха тооооолкова "любезни" и нищо не ми отговориха.Звънях и на счетоводителката и тя нищо не знае ooooh!
Явно всички сме в безпарична депресия.
Онче,аз да се изтипосам болна и с двете болни деца пред НОИ,пък може и мъжът ми да взема,и той е на антибиотик.

# 57
  • София - Дианабад
Привет!  Hug
Не съм се вясвала няколко дни, ама ако знаете колко ми липсвате  Hug
Гледам, че пишете за НОИ - много гадно го направиха, трябваше да си го оставят работодателят да плаща, пък ако някой толкова иска - да си подава молба и да си чака парите от НОИ  #2gunfire
Добре, че съм заварено положение и работодателят ми превежда редовно парите. Иначе малко се ядосвам с детските градини, та и за това да мисля  Tired
Мушмуроче, Фенерите наистина е много хубав хотел . От нашата фирма даже си бяха правили тийм билдинг на единия отдел там преди години. И ние бяхме минавали веднъж на път за Боженци, ама малко скъпичко. Но да се надяваме, че ще паднат малко цените.  Peace
И само да споделя нещо - нали бях писала на "Стари времена" за рождения ден на дечицата ни. Та тази вечер ми се обадиха - цената на възрастен е 25 лв., ако дете до 12 год. заема самостоятелно легло - 12 лв., ако не - не плаща. Но има само 17 стаи, от които 2 апартамента, 2 двойни стаи и останалите са тройни. Та мисля, че ще са ни малко може би. Но пък ако по принцип пътувате, може да го посетите - аз лично съм го включила в плановете си заради детския кът и простора.
Иначе, Меги, очаквам  с нетърпение офертите  Peace  bouquet Hug Heart Eyes направо вече го сънувам тоя рожден ден.
Скоро ще трябва и да се залавям с организацията по празненството на Биби, че от 1 до 6 май ще бъдем в Гърция и на 7 ни е рождения ден. Всичко ще трябва да е купено и поръчано през април.

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:56 от goris

# 58
Добро утро!

Аз имам преведени пари от НОИ,като никога Rolling Eyes

mu6muro4e  ,ох да пекне и да се стопли вече  чееее-откачам Crazy

малкото диване не мирясва и за секунда,добре че спи 2 пъти на ден, а през ноща горе долу спокойно.Ще откача защото вкъщи е пълно с ръбове ,ъгли,в хола има един подиум който се научи да го катери,а като слиза от него тръгва с главата напред върху плочките ooooh!,все към кабелите се насочва,към контактите.
Планираме  скоро да си ходя при нашите,малко да сменя обстановката,пък там дано да е по добре положението.Чувала съм че периода на прохождането бил най-труден,след като проходи не толкова-поне така ми каза една майка Rolling Eyes Thinking

# 59
Добро утро
Ивана   bouquetза темичката
Оф тези вече и мен ме дразнят Close...на мен вчера са ми подали декларацията ,тъй че и аз с вас ще си чакам  Rolling Eyes..и наистина както идват и Великденските Празници ,пари може да има чак май месец  Party....направоооо незнам...
Ох дано се окаже вярна прогнозата ,дават го хубаво да е

Общи условия

Активация на акаунт