Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
Лелелееееееееее, направо нямам думи за системата, колежката беше заварено положение и парите и идваха до три дни след като преведа осигуровките и изпратя искането. А мойте си ги чакам  и ще си ги чакам ли чакам ....... Подадох всички документи преди 10 дни, като се съобразих с всички изисквания и май скоро няма да ме огрее  newsm78 .

Днес времето май ще е хубаво и ще излезем, че вече ще откача вътре.

Момичета, да ви питам, някой купувал ли е тази марка дрехи http://www.obaibi.com/ ? Изглеждат ми хубави и се чудя, дали са  качествени, видях ги в Мола в Пловдив, та се чудя сега?!?

# 61
Добро утроо!
Днес определено имам повече настроение!  Party Времето пак ще се развали от утре, но за уикенда го дават страхотно! Нямам търпение  Grinning
Алекс не ме оставя на мира дори за секунда. Само ми гони ръцете, за да ми хване пръстите и да го водя до ходи  Laughing Вече е по-стабилен. Държа го само за едната ръчичка и то по скоро той сам се държи. Сам прави по 5-6 крачки и пада. Като ме види покрай него и се втурва да ходи. Лошото е, че като очаква да го хвана и тръгва с главата напред  hahaha
Няма ли още проходили бебета?

Гери, аз не съм ползвала тази марка.

Хубав ден на всички!

# 62
Добро утро и от нас !
Гого спи в момента и аз бързам да драсна някой ред,че ако ме види че съм на компа и почва да ми се сърди и да иска да взима клавиатурата  Smile С баща му сме му дали една стара да си играе,ама той НЕ - иска нашата! Или ако ме види че разглеждам някой сайт протяга ръце и иска да го взимам!!
sundey , браво за паричките от НОИ ! Аз проверявах ама нямам нищо  newsm25 ПРава си за маниците ,че сега им е интересно и искат навсякаде да бутат !А не знаят колко е страшно и опасно с тези ръбове !
/Х/Gery_s , и аз не съм виждала тази марка дрехи!

Искааааам да ставаааааа топлоооооо!!!!   Nature Sun With Face

Хайдееее много здраве на всички  Simple Smile Усмивкииии

# 63
Гери, сега разгледах сайта. Има невероятни неща. 1000 неща си харесах! Има тениски по 3-4 Евро. Дали и в мола ще са по толкова?

Алекс падна и в полет нацели кракът на кухнеския стол. Докъто го вдигна вече му беше подуто челото. Поду се страшно много. Все едно има някакво топче под кожата.  Cry

# 64
На мен НОИ-ите са ми превели доста малко кеш  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Много съм обидена, ще изчакам ден два и ще ходя да питам що така?
Пише по 47 и кусур, ама излиза по 20 тина на ден !!!
Странно  #Cussing out

Хайде хубав ден, днес става за разходки!

# 65
Мушмороче,аз май съм писала и друг път за синините и цицините.
Щом падне детето и виждаш,че ще посинее и цицина се надихне,веднаха взимаш средата на филия хляб и я поръсваш обилно със захар,откапваш колкото можеш по-голямо парче от хляба и дъвчеш без да преглъщаш,да се напои хубаво със слюнката ти.
Каква реакция става м/у хляба ,захарта и слюнката незнам.Обясниха ми че глутена от хляба ,заедно със сладостта на захарта и в слюнката ти има адреналин,защото си се оплашила от "полета" и тази комбинация я залепваш на пострадалото място.

То става лепкаво топче,разстилаш го на подутото,иииии чудоооо.

Нито става синьо,нито се надига цицина.

Така Ивет като падна на чело първия път така се оплаших,тя пищи аз дъвча хляб и захар и слагам на челото.Нямаше и следа.Никой не разбра ,колко силно се е ударила.

Мушмороче,отностно това,че ще се разправяш със служителите от НОИ с голи ръце.
Казах на мъж ми и той пак да се изяви.
Как Мушмороче,или която и да е жена може да обгърне с ръце дебелите вратове на тия,те само лапат и си пълнят гушата.
Трябва да идеме ,двама,трима от мъжете ,че да може да удошиш 1 от тях.
Жените не сте за тая цел.

Гери,не съм виждала тази марка дрешки,но изглеждат хубави и качествени.А на каква цена са?

Ние ще се храниме сега и ще излизаме навън малко,дано слънчето не се скрие дотогава.

Хубав ден на всииички

# 66
Извинявайте, че толкова често пиша напоследък, ама нещо съм се разписала  Blush

Онче, не го знаех това за хляба, но сигурно нямаше да се занимавам с такова нещо докъто реве малкия  Rolling Eyes Додох му цица и млъкна. А цицината намазах със сапун. Не знам дали наистина върши работа. Чак сега започна да спада и още не е синьо. Току що заспа и ще изпуснем хубавото време за разходка.

Кажи на мъж ти, че не е виждал гладна, разярена майка на какво е способна за малко пари  af box

# 67
Момичета аз говорих със счетито.Тя получила писмото в петък следобяд.Проблема бил в това,че написала"отпуск по майчинство" а трябвало да напише "болнични".Поправила въпросната фраза и върнала документите.Тази фраза "отпуск по майчинство" било след тези 410 дена.Пуснала ми документите и сега ще чакам 15 дена от вчера!Дано този път да са наред нещата та да си получа паричките,че направо сме за носа!Мъжо ми взе 300 лева за миналия месец а за този...все още не е взел аванс. Shocked Shocked Shocked Shocked

# 68
Здравейте!
Гледасм плюете НОИ и счетита, ами и аз да оплюя нашта. Вместо декларацията по чл 51 и 52, ми е подала по чл 53 и 54 т.е вече за двете години #Cussing out
просто не знам как работят без да са в час за какво иде на въпрос #2gunfire
Вярно е, че ние сме по запознати, отколкото те. Сега ще чакам да я върнат тази от нои и после да се подаде новата и отиде май месец #Crazy
Ходихме на ДК днес и Тери не е наддала този месец, само на височина.ама и тя не яде. Сутрин само едно сухарче с попарата, на обед си изчжда пюрето, следобед пак малко яде. И ето че не и е достатъчно. От днес ще пробвам да я дохранвам с мляко като яде. През нощта се буди и реве и си е от глад. Тази нощ и дадох АМ и като си го изпи заспа. Може да се каже, че вече се отби Тери. Тази нощ отказа да суче, то не че имаше кой знае колко, но не иска. Няма напрежение, ще видим как ще продължа, дано не стигам до лекарства, но сигурно няма, защото я кърмех само през нощта и то по доста малко.

# 69
  • София
Вики, можеш да намажеш цицината и с олио. Действа Simple Smile

# 70
  • Луната ни пази
ЗДравейте! Да се включа набързо с офертите: Две сигурни, ако нищо не ви хареса, ще се постарая да измисля още нещо!
1. Костадинови къщи в Елена. http://www.k-house.eu/index_bg.php
за 2 дена полупансион  двойната стая е 130 лв (това означава за 2 нощувки за двама човека)
2. Троян Комплекс Беклемето за 3 дни за двама, полупансион 198 лв с джакузи, сауна и парна баня и 2 масажа в цената, за дете до 7 год. доплащане 30 лв
за събота и неделя пак там за двама 188 лв за дете до 7 г. +20 лв
http://www.visitbulgaria.net/bg/beklemeto/hotels/beklemeto_hotel.html
3. http://www.manastira-bg.com/index_bg.php
Цените са в самия сайт, но ще направят отстъпка за група. Просто окончателната цена ще е ясна, ако резервираме и стане ясно колко точно човека сме Simple Smile
Предлагам Ивана да пусне анкета в началото за трите оферти и да има опция "нито една".
Ако нищо не ви хареса ще потърсим още нещо!
Ами това е за сега от мен, избирайте вие !!!

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 15:32 от [X]megelinka

# 71
  • Варна
На мен са ми превели остатъка от миналият месец.Поне така мисля де, защото са ми превели точно колкото са и детските.Ще видим къмкрая на седмицата.А другата декларация дето е за 2 години кога се подава и коя е тя, искам от рано да си вържа гащите, че засега тези пари са ни важни Rolling Eyes
Олиото наистина действа за цицини, синът ми е профи и постоянно има огромни буци по челото си.Имал е 4-5 досега и всичките са от касата на вратата.Първата му беше когато беше на година и половина и направо полетя към ръбът на касата, направо ми пречерня, направо виждах как израства цицината и става огромна.В момента си има пак от преди 2 дена пак от касата на вратата- бяга а гледа назад...много ми е невнимателен и няма никакво чуство за самосъхранение  ooooh!

# 72
 харесват ми нещата в http://www.obaibi.com/, обаче за мен са си скъпички. Поне дане беше евро, а лв  Rolling Eyes

# 73
И на нас ни помага олиото за цицини. Поне досега никога не ни е излизала, след като съм го намазала.

Alabala, следващата декларация - до 2 г., се подава малко преди детето да навърши годинка. След навършването на годинката започват да ти плащат минималната до навършване на 2 години / нали до годинката е 90% от брутната ти заплата/.

# 74
  • София - Дианабад
Меги, супер си   Hug  bouquet

Всички оферти ми харесаха, може би най-много в Елена  newsm78. Само би ли казала точно за децата от колко до колко години ползват намаление, видях за Беклемето само. Предполагам, че мамите с по 2 дечица като мен ще се заинтересуват.

А другия ми въпрос е: всички ли ще ходите за по 2 нощувки, или ще има и такива с по 1? Може би това ще ни определи и избора.

Общи условия

Активация на акаунт