Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 15
Може и пролетна умора да е, я вижте какви слънца си имаме какви дупки какво нещо, животът продължава, ако ставате всяка сутрин с усмивка и си казвате: "Днес ще е най-щастливия ми ден", ще се чувствате по-добре.

за всички в дупка силни прегръдки   Hug Hug Hug

# 16
  • Луната ни пази
За майчето на нашето адашче  newsm51
За дупки няма да говорим, защото аз в каква съм попаднала.........
Снощи сънувах нашия тати как държи Коки и тя го целува по бузката и вика "тати, тати"

# 17
  • Перник
[X]megelinkaSad Sad Sad  spoko spoko spoko Hug

# 18
# 19
Ох, Мегииии  Sad Все пак е хубаво да се срещате в сънищата....

Басейна до скоро не работеше. Надявам се тази седмица да успеем да отидем! Ще ми се отрази много добре. Иначе моето настроение до голяма степен е повлияно от страшна парична криза в момента в семейството.

# 20
Меги,и аз съм имала такива сънища.Как любимите ми хора се радват на малката,колко много я харесват и обичат.Дори и кучето ми сънувах,че играе с нея.
Има нещо в сънищата,поне за мен,или така се успокоявам,че има сила с която си общуваме с хората на по-доброто място.
 Hug

Ленка-иленка
мерси за прегръдките.Така сме по-добре,когато има някой ,които да те подкрепи.

Права си!!!

Утре ще е най-страхотния МИ ден,
защото всяка сутрин виждам слънцето до мен,
то "майче" (името на бебето)се нарича и мама много то обича.
Събужда се засмяно и от кревата вика:
МАМО,МАМО
 Heart Eyes
Какво по щастие голямо,
когато някой те нарича МАМО,
и нежно гали се и гушка се във теб.
Зъбче ако му расте или болно е малкото дете,
то при кой утеха търси?
Мама,то се знай,че с усмивка мила,
с ласка нежна, всички трудности урежда.

Няма по щастие голямо някой да ти каже:
ОБИЧАМ ТЕ,МАМО !!!

ЕЕЕ,аз пак така малко ми дойде от вътре и се разписах и занареждах.

ivanakostova,ако харесва на другите майки,моля те сложи стихчето на първа страница в раздела Майче иска ли да учи песни и стихчета тук ще получи
Имаше такъв раздел,ако не е махнат де.Не съм гледала подробно първа страница.

# 21
(х)oncheto, винаги успяваш да внесеш весело и свежо настроение, особено сега всичките като бяха писали за тия "дупки".

[X]megelinka,   bouquet  Hug

# 22
  • София
Меги  Hug

Алекс не е вдигал темп. Все пак ще видя какви ще са резултатите от изследванията. Не ми се иска да почва с АБ. Силно се надявам да са зъби, макар, че в устата му е пусто и според мен няма наченки.
Каката от утре е на у-ще. Двамата с Алекс ще се гледаме сами.

# 23
Добро утро !

С пожелание за хубав ден !   bouquet

# 24
slyn4o_bebe Благодаяр за кафенцето и закуската прибавена към него Hug
И тая нощ не сме спали- ooooh! мрънкане и чудо и в 6.30 да ми се укокори ooooh!.Накърмих го и той взе ,че заспа   Crossing Arms а Аз вече ококорена  #Crazy #Crazy
Ще си стегна багажа и ще забегна към Балкана JoyДа не наспа Blush

# 25
(х)Valantayn , същата работа и при нас !!!
Кажете ми какво да правяяяяя - видяла съм се в чудоооо!Иска си цицата и това е ееееееееее - може нищо да не прави,само да я е захапал без да сучи,ама трябва да му е в устата!!!!!

# 26
  • Луната ни пази
(х)Valantayn , същата работа и при нас !!!
Кажете ми какво да правяяяяя - видяла съм се в чудоооо!Иска си цицата и това е ееееееееее - може нищо да не прави,само да я е захапал без да сучи,ама трябва да му е в устата!!!!!
И при нас е така със залъгалката, но поне това ми дава възможност да се наспивам!
Благодаря ви, момичета за подкрепата. Не минава нощ да не го сънувам, но нищо не ми казва, само ни милва или целува!

# 27
  • София
Благодаря ви, момичета за подкрепата. Не минава нощ да не го сънувам, но нищо не ми казва, само ни милва или целува!
Това означава, че е до вас и ви пази  Hug

# 28
Добро утро момичета!  bouquet

Меги  Hug Hug Hug

# 29
slyn4o_bebeНие си спахме по цяла нощ ама откакто се разболяхме  сме лудница с това нощно хранене #Crazy
А за спането  две мами ми бяха дали много як съвет/няма да ги пиша кои са/да не им правя реклама Whistling LaughingЗа което много им Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Взимах на Хип Лека нощ , вечерта го храня с такова пюре и след това ,кърмене и ми става чак в 5.30 или в 6.30
До тогава бяхме през час за сучене ooooh! #Crazy-като вас
Онче Ти като си тъжна тогава ти хрумват такива стихчета-удря те Музата Joy
 smile3501 smile3501 Страхотно е стихотворението  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт