Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 180
Стойче,честита ви месечинка.

Целувки на Тереза

Да са ти живи и здрави дечицата.

Тортата е невероятно хубава.

И аз съм забравяла за месечинка на Ивет.

Дори за мои рожден ден съм забравяла и са ме подсещали с първите поздрави по телефона или смс-и.

Ами то ежедневието като ни завърти..хранене,спане,миене,чистене.

Кафето от година и половина се пие на крак и се ближе цял ден.

"ПРОФЕСИЯ" МАМА какво да се прави.

# 181
Къде сте бре мацки?

Никой не писа как му се отрази смяната на часа.

Имат ли проблеми вашите мъници с режима на хранене и спане.

Ние и зимата и сега нищо не разбрахме.

# 182
Да, същото е столчето. Според мен, щом се е прекатурило, детето явно не е било закопчано с коланите. Аз като гледам, ако е закопчано е невъзможно това да стане и няма как да се удари в борда. Ползваме го дори в къщи.

И те вкъщи го ползваха, но след като падна детето спряха. Незнам дали е било вързано.

Аз малко се чувствам гадно, днес за последно Хриси сука и сега ми е малко кофти, че ще я отбивам, но нали все пак трябва да има край. Радвам се, че я кърмих успешно 10 месеца. Сега се надявам да ми стискате палци, защото със сигурност и на двете ще ни е трудно  Sad

# 183
ДА ПОМОГНЕМ НА БЕБЕ ГОГО !!!

Моля който има желание да помогне на бебе Гого

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384028.new#new
Не съм знаела,че имаме детенце с подобен проблем.Дано се оправи.Може майката да е споделила,но аз да съм пропуснала.

# 184
Ленка дано мине бързо и безпроблемно отбиването Hug. И аз вече не кърмя от 5 дни, Тери сама вече ми отказа и така е най добре. Аз си бях поставила срок до годинка и се радвам, че стана съвсем безпроблемно и за двете. Даже неразбрах как стигнахме до отбиване.
Онче, днес ми е много объркано. Тери спи обикновено до 7:30. Днес спа до 9ч ново време, после хранене, игри и заспа към 11ч и спа до 12:20ч яде към 1ч. Следващият сън й  беше от 3ч до 5:20ч и ядене и ето вече е 7ч и досега по това време почвахме приготвяне за баня и хранене, но днес определено ще я къпя след 8:30ч, защото по рано нито ще й се спи, нито ще е гладна. Та за нас има промяна на часовете на спане и хранене, но няма да я насилвам да сменям нещо. Тъкмо ако задържи така, ще може да стоим навън поне до 8ч като се стопли времето.
Аз само разглеждам торти и още не съм решила каква да е за рождения ден, пък и ще е заедно с кръщенето и ще ни трябва голяма, та само си харесвам Laughing

# 185
  • София
Алекс схвана за какво служат крачетата Simple Smile Щастлива съм Simple Smile

# 186
Аз пък продължавам с кърменето след 5-те дни пауза.Сложих малката да легне на кревата(легнала кърмя), казах и "искаш ли цицка" и тя веднага "а-а-а" в очакване.Легхах до нея и тя си засука, сякаш въобще не е спирала.Нямах много кърма, бях се изцедила малко преди това,но съм много доволна от факта, че още иска цицка.Надявам се да се кърмим поне до края на годината.

stoj4e, и аз си бях казала, че ще кърмя до годинка, главно заради килограмите ми.Но то 1г. е след месец и въобще не искам да я отбивам.Диета започнах-лека, главно спирам голямото плюскане.И малко движение трябва да вкарам.Пък и по малко да отслабвам, пак ще съм доволна.
То хората като ме видят с три деца и ми казват: "леле колко добре изглеждаш, а си родила три".И на мен ми става приятно.Обаче на челото ми не пише "родила съм три, затова имам корем и паласки" и като не съм с децата,никой няма да ми каже колко добре изглеждам Crossing Arms(шегувам се, почти)

lenka_ilenka, лесно ще я отбиеш според мен.През тези 5 дена без цицка, Мадлен само нощно време беше неспокойна, през деня не се сещаше изобщо.През следващите нощи даже започна да се буди по-малко.Затова мисля и занапред да не давам цицка през нощта.Тази нощ направи пауза от 23.00 до 4.00ч, а преди се будеше през 2часа.

АнМари, ми ще схване детето Laughing

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 19:45 от greta.kr

# 187
ДА ПОМОГНЕМ НА БЕБЕ ГОГО !!!

Моля който има желание да помогне на бебе Гого

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384028.new#new
Не съм знаела,че имаме детенце с подобен проблем.Дано се оправи.Може майката да е споделила,но аз да съм пропуснала.

Нищо не си пропуснала скъпа.

Веднага щом разбрахме няколко майки,веднага се взеха мерски,направи се тема и казахме на всички.

АнМари,Браво на Алекс.  Hug

До 1 год на децата ,колко ли ще има проходили?

Ще правиме класация за най-рано и най-късно проходило.

А много се радвам,че има още кърмещи се.

Да видиме и тези след гАдинка колко ще са  Thinking

Лека вечер.

Ние сме си в час с часовника и ни е ред да се къпеме.Нищо че вчера по това време е било 19,а днес е би трябвало да се къпеме в 21.

Но всичко ни е ок.И на нас 1 път да ни е нещо наред  Whistling

# 188
  • София

Благодаря на МАЙя ГОГОва ДОБРЕВА, на всички вас за милите ви думи,съпричастността,отзивчивостта!
Hug newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Мога само да кажа:

Майските деца имат мами с необятни и добри сърца!

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 21:09 от Maria_

# 189
И ние нямахме проблем с часовете.
Единствено обедното хранене го изместихме вместо в 12 в 13 и вечеряхме малко по-късно, за да може постепено да се подготвяме за лятото. Той не се усети много, тъй като и без това не сме цепили точен час.

# 190
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Браво МАРИЯ smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501   love001   hug

Гого е случил на най разумната мама!  bouquet

# 191
Мария прегръщам те силно Hug.Писах ти на лични.
Ан мари,браво на Алекс-разкажи пове4е какво прави?

# 192
  • София
Ами... изправяла съм го, но стои на пръсти, няма представа, че крачетата могат да се движат Simple Smile От около две седмици започна да се изправя сам, но като го държа за ръцете. Все още не може да се изправя сам ако се е хванал някъде. май и това не знае как става Simple Smile
Вчера следобед го бях изправила и той реши да прави крачки Simple Smile Свива левият крак в коляното, мята го настрани, после напред Simple Smile Десният само го придвижва Simple Smile

# 193
Добро Утро,Мами

# 194
Здравейте!
Алекс от сутринта прави бели! Първо като му махнах памперса реших, че ще го пробвам на гърнето и докъто го донеса се беше изпишкал на леглото. После го преобух и преоблякох, защото си беше намокрил и бодито. Оставих го в стаята, че нещо се заигра и се измъкнах тихомълком да седна малко на компа. След 5 минути идва нашия в ето този вид!
Лелееее лошо ми стана!
После се наака и нямах топла вода да го измия  Tired

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 11:55 от mu6muro4e

Общи условия

Активация на акаунт