Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да определя кога е подходящият момент да сложа питката във фурната, като гарантирам, че е втасала, но не и пренадута?
Как мога да се регистрирам в новата тема без да качвам снимка?
Как се прави хляб с естествена закваска?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да определя кога е подходящият момент да сложа питката във фурната, като гарантирам, че е втасала, но не и пренадута?
-
Как мога да се регистрирам в новата тема без да качвам снимка?
-
Как се прави хляб с естествена закваска?
-
Как се плете питка?
-
Как да изпечете хляб с хрупкава коричка отдолу?
И аз си мисля, като мамето, освен пък ако доматеният сок няма някакво вълшебно действие
. Ще пробвам рецептата, но по-тнататък ще бъде, да видим дали ще докарам такъв красив и апетитен хляб.



.Докато четох старите теми срещнах рецепта за пържени питки без втасване на тестото,не се сещам обаче на кого е рецептата
,и така се замотах по темите,че не мога да я открия
.Ако някоя от вас може да ми помогне