ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 17 844
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ние взимаме от един цех , много са хубави , а еклерите им са с истински крем и са невероятни Crazy Обаче е в Горна баня Blush ако имате кола сте там за половин час  Peace

Малко кафе да се разсъните, а на Роси ще й трябва повече, днес ги изписват и ще са си вече у дома 1ironing wash hang baby
Както казваше свеки , почивай си докато си в болницата , че после......... Crazy

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 12:26 от dgudge

# 136
Леле, да се регистрирам, че пак съм изпуснала... Simple Smile Слънчев ден на всички!   bouquet

# 137
аз вече съм сама с малчо и нямам време и да пусна компа даже,че само бели прави.Но пък от днес чета една книга и нямам търпение да свърши.Обичам книгите на Джейс Хадли Чейс(криминални).Рядко и Агата Кристи.
Роси да се прибират и да докладва

# 138
  • София
Тонето, да е здрава, щастлива и обичана Вики!   bouquet

VENIAND, питай дали ще ви вземат тортата, в нашата градина не разрешават внасяне на храни. В краен случай - пакетирани.

dgudge , цеха зад гарата ли е? Май го знам и аз   Blush

# 139
Здравейте Люлински мами и кандидат мами  bouquet
Реших да се присъединя към вас и аз Hug Казвам се Мария,на 27г., бременна съм с първото си дете в 7ма г.с.,живея в Люлин 5.
ще се радвам да членувам Wink във вашето голямо люлинско семейство  bouquet
Желая ви прекрасен ден Wink

# 140
1во привет на Миа Simple Smile и тя има да измине дългия път на мамите и е една от малкото май над 25г с 1во предполагам бебе защото аз като съм на 30 и все попадам на мами към 23-24 годишни
явно ние на 30 направо сме си закъсняли Simple Smile

и 2рото което искам да споделя е една голяма молба към всички
Мили мами
ако някой от вас е имал голям п роблем със съня и по някакъв начин го е решил-да ми пише!
от както съм в 7ми мес вече не спя като хората
страх ме е като дойде вечерта
не мога да спя , мятам се , ужас просто, а сутрин се излюпвам към 10 ч чак
видях че дори Беносен дето е с естествени съставки не върви за бременни
уф моля пишете ако някой е намерил лек, че ще полудея Simple Smile

# 141
Здравейте мами!!!

Ние вече сме си Люлин.

Добре дошли на всички нови мами(не,че аз съм от най страите де Joy)

Честит Р.Д на Вики  bouquet(на патерица,за което съжалявам Blush)

За среща-ако има и нас ни пишете Peace

Роси дали са се прибрали newsm78Малката е страхотен бонбон Heart Eyes

# 142
Добре дошла на новата мама! Айде да не си говорим за възрасти, че и аз съм от старите!

# 143
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ НА ТОНЕТО на патерица! Много здраве и късмет на цялото семейство!
Добре дошли на всички нови мами в темата! Специални поздрави на Буба Докева с целувки за двете принцеси! /познаваме се от градинката с зеленото кафе, аз съм майката на Ния/ Как е Стефани, свикна ли с яслата? Защото моята мишка още плаче много, ама то и като само накъсваме ходенето. По-предната седмица беше болна, а миналата седмица имаше карантина и не приемаха отсъствалите, днес чакаме и нашия секрет, дано да е чист и ще видим от сряда как ще е.
Вени, за тортата и аз препоръчвам Неделя, много са им хубави и пресни! Но питай, защото както е казала мама Саша не навсякъде приемат храна в градините.
Мама Саша, и аз мислех, че в нашата ясла не може да се внася храна, пък нали и РД не беше през седмицата, а в почивен ден, та не съм взимала торта за градината, но при последното ходене на Ния явно е имало торта за рожден ден в градината, защото тя се опитва да пее "Хепи бъртдей", без да съм я учила аз и обяснява, че лелята го пяла и духали свещички.
Малката Стела на Роси е голяма сладурана, да й е жива и здрава и дано е кротко бебче!

# 144
Вени, няма по-вкусни торти от тези на Лагуна.  В квартала всичките сладкарници вече се излагат откъм качество. Единственото неудобство на Лагуна е  само, че няма къде да паркираш през деня, но пък нощно време можеш да си я поръчаш до 02 часа-на спокойствие  Laughing
Знам,че във всяка градина може да се внася торта, стига да е придружена със сертификат  Peace

# 145
  • София
Вени, няма по-вкусни торти от тези на Лагуна.  В квартала всичките сладкарници вече се излагат откъм качество. Единственото неудобство на Лагуна е  само, че няма къде да паркираш през деня, но пък нощно време можеш да си я поръчаш до 02 часа-на спокойствие  Laughing
Знам,че във всяка градина може да се внася торта, стига да е придружена със сертификат  Peace

Подкерпям!!! Тортите на Лагуна в последно време са ми най-вкусни...в сравнение с повечето местни тук... Неделя, Рицка...
Можеш да я поръчаш и онлайн на manu.bg, мисля 3 лв. струва в повече от цената и.

Белите еклерови са много леки и подходящи за малчовци!

# 146
Мерси, момичета, имам още малко време да помисля! А да не ви казвам, че въобще незнам какво да подарим на дребен и ние и родата!

# 147
  • София
Вени,за подаръка-Гормити Mr. Green,много са модерни,моите ме побъркват с тях Twisted Evil
При нас в градината носят торти,само трябва да има сертификат Peace,и един съвет,носи  пластмасови чинийки и чашки,първо,не създаваш допълнителна работа на лелята,и второ,неизползваните остават за дните в които няма вода,както доста често се случва.

# 148

Подкерпям!!! Тортите на Лагуна в последно време са ми най-вкусни...в сравнение с повечето местни тук... Неделя, Рицка...
Можеш да я поръчаш и онлайн на manu.bg, мисля 3 лв. струва в повече от цената и.

Белите еклерови са много леки и подходящи за малчовци!

ама защо този сайт manu.bg не ми го отваря  newsm78

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 11:49 от sunnymoney

# 149
  • София
Защото съм дала грешен адрес, съжалявам

Това е верният:

http://bgmenu.com/

Hug

Оттам на храни и после на сладкарници.

Общи условия

Активация на акаунт