ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 17 889
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро от мен.
Днес Маринка имат тържество в яслите и ще видим довечера как ще се справи малката, но тя си е оправна и вярвам, няма да ревне и  ще е супер.
За памперси за болницата е от значение къде се ражда. В Майчин дом слагат памперса който им дадеш и ги обличат и мият пред очите ти, поне за 14 етаж е така. Аз лично харесвам Либеро, но Маринка като поотрасна ми станаха малко скъпички, но и рано го махнахме, та не знам. Хванахме за Памперс този период дето непрекъснато ги сменяха и от една тяхна партида Йони много се изприщи и така имам много неприятно преживяване от тях. Но всеки сам си решава. Пробва се и се решава кои. Иначе за болницата според мен е най-добре на Памперс.

# 166
Добро утро люлинчета Hug
Честит ден на хумора и шегата Joy
Успяхте ли да "метнете" някой Wink Аз още не,но ще е весело да споделите някой трик newsm10 От мен пожелания за много забавен и усмихнат ден  bouquet

# 167
За козметика - Бюбхен
За памперси - Evy Baby
За Първи април, никога не правя номера на този ден, по принцип не си падам по такъв тип хумор!

# 168
  • София
Деси, къде е тази баница, само ни раздразни Crossing Arms
Браво на Дани , вече е голямо момче Hug
Честит ден на хумора и без лъжи , а само шеги Hug

# 169
Някай тогава да перпоръча други памперси.Трябва да купя за родилното,но не съм сигурна от кои.

Зависи от болницата, в Т. Киркова имат изисквания и връщат, ако не си ги спазила. Ако не си донесла, питат всеки път - добре е да си подготвена предварително. Ако си за там, ще ти напиша - информацията е актуална към февруари тази година.
За козметиката ние сме на СебаМед.

sunnymoney, снимките са СУПЕР, много съм доволна - хем евтини, хем качествени! И аз поръчвам матирани.

Точно за там съм.Напиши ми,моля те.Много благодаря!

Много поздрави имате от Росикв, чухме се вчера, но не знае кога ще насмогне за форума  Mr. Green

# 170
  • София
Missy3380, щом си за Т. Киркова, да ти кажа, че има специална тема за раждането там - аз лично я прочетох и след като се прибрах у дома съм описала подробно всичко, за което се сетих, вкл. за памперсите. Ще видиш, че след моето мнение имаше дискусия специално за пампресите, но аз изрично съм посочила, че информацията е от февруарти тази година. А ето и темата (пускам ти я от моето мнение натам, ти ще си разгледаш, за съжаление към края малко става чато-отчетна тема, ама...): http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=308283.msg10367305#msg10367305

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МОНИ! Пожелавам ти много здраве, любов, успехи в работата и радост вкъщи, а от малкия Митко само хубави емоции!

За памперсите, на Памперс сме, но не Слийп енд плей, нещо доста изпускаха при малката. Пробвахме различни видове като малка, но тези според мен абсорбират най-добре. Сега ползваме почти само за сън, на разходка й слагам памперс -гащи, но в 90% се връща суха вкъщи. Надявам се като се дозатопли да го свалим окончателно. В родилното мисля, че имат изисквания за бройка и да не са единични, в смисъл разопакован пакет, поне преди 2г. в Тина Киркова искаха пакет от 24 броя, но опакован.
За козметика, Бюбхен наистина е много добра, а също и Себамед. Но от всички мазила като няма проблем, най-добре ни понася крем "Бочко".
Благовеста, стискам палци на Маринка за отлично представяне на тържеството.
Мами, изнесоха местата за градините, моят съвет е да кандидатствате тези, които са набор 2008г., макар че са малки още, защото от І до V м.р. местата за набор 2007г. са общо 20, а за набор 2008г. - три пъти повече - 65. Така че сега имат по-голям шанс май.

# 172
като пишете места за градини предполагам че за ясли нещата са по различни ?!?
ние още не сме се родили но си мисля като стане веднага да се записваме за ясла
ама не съм на ясно как става и къде
ако някой има яснота -да каже Simple Smile

# 173
Честит рожден ден, Мони! smile3525

Бъди здрава и много щастлива!  party041  party023

# 174
Валя, по интернет, в сайта -  kg.sofia.bg
Но най-малките кандидатстващи са 2008 набор. За тази година - по точки и някакъв обратен брояч. За догодина какво ще измислят не се знае. Но преди да имаш ЕГН на детенце така или иначе нищо не може да направиш.

# 175
  • София
Mама Мони, ЧРД! Здраве, здраве и наздраве!  baloni bdbaloni baloni

Мира, аз тази година не следя много страстите по приема, но ми е интересно, ние трябва ли отново да кандидатстваме, или това че вече сме приети ни оставя автоматично в градината после?  newsm78 Ния ходи ли на ясла? В петъка ни върнаха, защото имало деца с изолиран стрептокок, за скарлатина, пък така и не обявиха карантина? Мими беше седмица преди това вкъщи и понеже не била в контакт ни пратиха обратно вкъщи Rolling Eyes

МАмита, за това какво ще се носи в родилното, според мен, най-добре да се пита в родилния дом. Аз също бях в МД, там и двата пъти памперсите си бяха при мен, само слагах по един при бебето, когато идваха да ги преобуват и тоалират. Козметика - ако може да си набавите първоначално мостри е най-удачно, за да прецените дали понася на бебето.  Peace

# 176
  • София
Здравейте милички,
Така ме трогнахте, не може да си представите!!! (чак се разплаках от умиление)...
От сърце благодаря за милите ви пожелания, затова, че толкова сте ме мислили, за милите думи за Стели и мен, наистина поласкани сме  bowuu Специални благодарности на Дани (dgudge)  Hug Hug Hug Появихме се в "нашата" си тема, все пак  Mr. Green Таткото наистина е на 7мото небе, той много дълго искаше бебче, а нашата госпожичка се оказа своенравна, но пък си избра хубав и светъл празник! На Благовещение, с най-благата за мен вест, на бял свят проплака Стела в 12.43 ч., 3 300, 50 см. На мама звездичката (Стела значи звезда) бая поошашка екипа и за мое огромно съжаление се наложи секцио, по спешност... Слава на Бога, екипът беше много добър и реагира много бързо и благодарение на това моята принцеска е добре, което е най-важното!!! Мен операцията доста ме боли, чувствам се като инвалид и понякога крещя от болки, ходя пресвита и т.н., но вече сме си вкъщи и малката е добре и нищо друго няма значение. Сигурна съм, че ме разбирате... Сега се мъчим с режим, кърмене и т.н. Уж засега се справяме с кърмата, но почти не мога да изцеждам по нещичко, което малко ме притеснява... искам да стимулирам гърдите, за да произвеждам повечко кърма... съвети? пия доста течности, даже и лактогонен чай, днес и житце си направих, ама почти няма за доизцеждане - гърдите не са ми никак напрегнати и твърди...
Ох, някой се размрънка и трябва да ставам..
Лека ви нощ, мили момичета и още веднъж благодаря!

# 177
  • гр.София, далече, далече на Запад
Роси миличка, настръхнах от вълнение - толкова мило ми стана! Да оздравяваш бързо! Колкото до кърменето - купи си чай български лактогонен. Много е добър Peace Пий течности колкото можеш. Слагай често на гърдата. Правилото е Търсенето определя предлагането. Ако имаш проблеми, момичетата в кърмаческият ще помогнат винаги.  Peace Hug Hug Hug За теб и Стели.
Мама Мони, честит празник Hug Родена си на една страхотна дата Party Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и Митко много да те слушка!

# 178
  • София
Оф аз днес писах и пак забравих да честитя на Мони Embarassed
Мама Мони, Честит рожден ден  bouquet Да те слушат мъжете и да си винаги усмихната Hug

като чета вълненията около новородената Стела и изпитвам същите чувства като теб zitta Blush винаги много се вълнувам. Раждането и бебчетата са мноооооооооого дълбоко прекрасно и вълнуващо нещо Flutter

# 179
  • София
Мама Мони,чести празник и от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт