ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 17 878
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
sunnymoney, да е жива и здрава, безгрижно детство и желая!   newsm59 newsm67

Успешна седмица ви желая!
И не мога да не ви завидя за разходките на слънце  Peace

# 226
Честит Рожден Ден на Съни, много здраве и късмет!
Успех на всички, които кандидатстват за ясли и градини!

# 227
  • София
Ей така може и да стана вече  morning

Ние вчера като невиждали слънце  и целия ден навън  Hug и сега ....  Stuck Out Tongue Winking Eye

Девойки, някъде се обсъждаше ама като не помня ooooh! та Къде има тае бо в Люлин? Flutter

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 11:59 от dgudge

# 228
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪНИ! ДА Е ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, МНОГО ПОСЛУШНА КАКА! Весел празник и на мама!

# 229
Джуджи, тае- бо има май в R5 или в Сиконкото

# 230
  • София
 baloni bdbaloniЧестит Рожден Ден на Съни! baloni baloni
Да расте здрава, щастлива и обичана!   bouquet

# 231
  • София
Лелееее,чак на втора страница сме Shocked
Аз и утре съм си вкъщи,и после на работа.
Вени,искам да те разпитам нещо за ейвън,ако може на лични да ти пиша Flutter.Водя се 008 зона май Rolling Eyes

# 232
За дрехите - ще се опитам през следващите няколко седмици да отделя време, за да ги сортирам и да ги прегледам още веднъж, а след това ще пиша отново и ако някой ги иска, ще му ги дам. Ако не - ще питам в благотворителния. Премно за момче са, но има и някои момичешки от племенничката.
Ади - градинката с руините е пред нашия блок. Обикновено сме някъде в района между 10.30 и 12 ч., а следобед - както се случи. Аз съм с черна коса до раменете и с 10 наднормени килограма. Най-често нося нещо като сако, черно, с геометрични мотиви, тип индиански в сиво и бежово. Детето е с бели маратонки, фабрично сцепени дънки и сиво яке, с къдрава коса, не много тъмна. Малко прилича на момиче. Ще се радвам, ако се обадиш, за да се запознаем.
Благовеста, веднъж май те видях. Бях без детето и вече те бях отминала, а ти извика нещо на Йони. Не ми беше удобно да се обръщам, така че няма да те позная, ако те видя, но ще се оглеждам за майка с две малки деца и ще се ослушвам съответно - помня имената на децата.

# 233
  • София
 hahaha,това с 10-те наднормени кг. ме разсипа Joy Hug

# 234
arvada р направо ме уби с тези обяснения, особено за фабрично сцепените дънки.
Ели, писах ти на лични!

# 235
  • София
Ей , раздвижете темата малко де #2gunfire това на нищо не прилича Crossing Arms

Ние с Данитка днес, освен че щяхме да набием няколко калпазани , друго интересно май не стана newsm78

# 236
  • София
Някой знае ли,защо нямаме топла вода #2gunfire #Cussing out
Прибрахме се,съблякох се,Камен също,влязохме в банята,и......няма топла вода,ама направо си е ледена Twisted Evil,полудях

# 237
Ние имаме,но комшийката от горе няма,незнам защо няма логика но е факт

# 238
  • София
Някой знае ли,защо нямаме топла вода #2gunfire #Cussing out
Прибрахме се,съблякох се,Камен също,влязохме в банята,и......няма топла вода,ама направо си е ледена Twisted Evil,полудях
И ние нямаме,направих същото упражнение с двете деца.

# 239
топла вода нямаме
казвайте АГ,че моята е излязла в отпуск и не се знае за колко.Трябва да си търся ново АГ
Арвада,ако взема дрешки от теб и останат ббез получател,ще ги пратя в благотворителния.Но имам тук 2-3 женици в затруднено положение и мисля,че ще се зарадват на някоя дрешка.Аз мойте ги пазя още,че нали пак мъжко чакаме....

Общи условия

Активация на акаунт