ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 17 870
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.София, далече, далече на Запад
И ние и ние Sad Миришем като порове след цял ден ровене в остатъците от пясъчник пред блока Twisted Evil
Явно проблема с детските площадки в квартала е всеобщ. Сега с майките от блока се опитваме с наши средства нещо да направим пък да видим.
Сега като прочетох темата се успокоих Laughing Значи не само аз съм лудата дето се ядосва на чуждите деца. Миналата седмица, най прилежно и чинно отиваме да си вземем кухнята и една нахална госпожица уж се приготви да ни целува пък всъщност ни захапа по лицето Sad Детето ми получи афективно респираторен гърч и не искам да ви обяснявам какво изживях! Гледаха ме 15 майки тъпо, добре че имаше една медицинска сестра Hug Повече няма да коментирам, но майки пазете децата си!
Пожелавам ви хубава и спокойна вечер!

# 241
  • София
Момичета благодаря за пожеланията за РД и честит на патерички рожден ден на Съни! Да е жива и здрава  bouquet
Ние имаме хладка вода не е ледена, но и трудно измих даже чиниите за душ не говоря въобще.
Леле zitta направо настръхнах. Думи нямам Shocked

# 242
  • София
zitta spoko

# 243
  • гр.София, далече, далече на Запад
Не искам да разстройвам никой момичета. Просто за пръв път имам дете, не предполагах че може да има толкова агресия в децата Sad Някак си ми се вижда нормално детето ми да играе с другите деца спокойно, не да стоя до него, да го пазя като орлица и да наблюдавам някой някого да не нападне.

# 244
  • София
Зита,моите деца са големи вече,но се страхувам да ги оставям примерно сами на площадката,а аз да седя отстрани,на 20метра от тях.Сигурно изглеждам смешна като постоянно съм близо до тях,но предпочитам да ги опазя,пък нека съм смешна.Страшно е положението навън,по площадките.Безброй мами,които седят и си пушат и пийват кафенце и мъънички дечица,правещи каквото им кеф. Rolling Eyes
Дано детенцето ти вече е добре,преживели сте кошмар! Hug
Тези дни съм пропуснала доста рожденници,за което се извинявам Blush.Обаче вкъщи правим тотален ремонт и е някакъв ад.Да сте живи и здрави!

# 245
Зита, и аз съм минала по този път. А като малкия се обърна с главата надолу на една люлка и десетина мами обясняваха колко са се уплашили, но една не стана да го вдигне, докато стигна аз до него. И аз като Валя постояно седя до моя и  се карам  да не хвърля пясък или да не се закача, те ми казват- спокойно те са деца, ще се оправят.

# 246
Благовеста, веднъж май те видях. Бях без детето и вече те бях отминала, а ти извика нещо на Йони. Не ми беше удобно да се обръщам, така че няма да те позная, ако те видя, но ще се оглеждам за майка с две малки деца и ще се ослушвам съответно - помня имената на децата.
Ако ме видиш някъде или чуеш някой да вика по Йони и Марина обади се.
И аз последните дни много рождени дни пропуснах, със закъснение на всички ви честитя рождените дни на патерици.
И аз се опитвам да бъда до децата си и да ги контролирам и наблюдавам, но за съжаление не винаги успявам, ,особено като започнат да тичат в различни посоки.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 07:05 от blagovesta

# 247
нямаме вода-никаква....ужассссссс!!!!!!!!!

# 248
Здравейте момичета,
и аз да кацна с ветеранския си зад*к и да попорочета изпуснатите люлински теми.

Попрехвърлих тази тема отгоре - отгоре и имам следните "забележки":
1. тук е жив бардак бре, не само в петъците. какви са тези младежи дето сте ги постнали. тук следва да се веят памперси, да плиска кърма (и АМ ) и да мирише на домашно приготвени пюрета. Ежедневно съпружеското войнство да бъде изненадвано с кулинарни шедьоври и домашно точени баници и др. подобни.
2. биф и елказелка първи подкокоростнички. откак ветеранското ни множество се присъедини обратно към трудещите се и заряза редовното бутане на количка и кафепиенето тук много се разхайтихте. някой трябва да въведе ред, ама пусто мързи ме, оставям инициативата на една по опитна от мен дама – да се сеща коя е.
Хайде спирам с лиготиите. 
Зелено човече, радвам  се да те видя Simple Smile
Четох за липсата на площадки и искам да ви вдъхна малко вяра. Нещата стават понякога, дори не4акани,  макар и със забава:
Преди 2 г. и половина имаше неформална инициатива майките по райони, пак родена във форума,  да опишат основните проблеми, с които се сблъскват и да внесат проблемните въпроси при районните кметове. Тогава при кмета на Люлин бяха Насинда и (тук може и да бъркам) Дамаянти май. Да ме поправи някой дългопаметен, ако се появи.
Е, не се решиха веднага всички повдигнати въпроси, но има и проблясъци :
- вече 2 г. се появяват затворници за Ленинския съботник, т.е Великденското 4истене, надявам се и тази да се включат.
- редовно минава кола да събира едрия боклук (дебнете ги)
- направиха се няколко площадки, кой ги разруши и съсипа вече е друг въпрос.
- и противно на моите очаквания взе та наскоро биде направен тротоар по малкото околовръстно, че нямаше никакъв. 
Та в този дух, и отчитайки факта, че идат избори и ще се харчи за пудросване дерзайте.... Сега му е времето.
Хайде- сполайте, че много сериозна станах. Отивам да работя.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 14:20 от harmony_broken

# 249
 harmony_broken р списвай по- често, че трябва и градивна критика, виж на младежите не си права.

# 250
  • София
harmony_brokenwavey

# 251
ЕхООООООООООООООООООООо!Къде сте всички, сигурно по градинките, а аз си стоя в офиса и си бачкам като пчеличка!

# 252
ЕхООООООООООООООООООООо!Къде сте всички, сигурно по градинките, а аз си стоя в офиса и си бачкам като пчеличка!
[/quет
ето аз съм тук  Hug

# 253
  • София
Леле резил  Naughty

# 254
  • София
Добро утро момичета, аз пак прелитам транзитно, но...много работа, не ми стига времето.
Марго, драго ми е да те видя, а още по- драго да те прочета тук, в темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт