ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 17 855
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошли на новите мами!

# 106
Здравей те на всички Люлински майчета.Аз живея в Люлин4 ,имам дъщеря  на 5годинки и съм бременна в 8 месец.Ще се радвам да си пиша с вас.
Добре дошла!Аз съм от 3-ти Люлин и имам дъщеря на 2г и син на 3месеца.Ще се радвам да се запознаем  Hug

Здравейте и от мен! Бих искала да се включа в люлинската група. Казвам се Таня и имам дъщеря Мила на 3 месеца. Живеем в Люлин 6. Ще се радвам да си пишем и да мерим заедно люлинските улици и кафенета в слънчевите дни, които се задават  Grinning

# 107
И аз ще се радвам да се запознаем,ще измислим нещо.

# 108
 HugВремето е чудесно и прекрасно за нови запознанства

# 109
  • София
Добре дошли и от мен Hug
Другата седмица най-вероятно ще си взимам болничен,че и двамата продължават да кашлят Rolling Eyes,та се надявам да пиша по-често FlutterА сега,излизаме навън.

# 110
  • гр.София, далече, далече на Запад
Ииии като не видели хубаво време  - май днес всички са скитали по паркове и градинки Mr. Green
Добра вечер от мен!
Добре дошли на новите мами! Както се казва, растем и не стареем в Люлин! Joy Дано да се чувстват добре момичетата тук - рядко има теми с такова ведро и прекрасно настроение.
Джудже, само не разбрах това момче ток ли ще краде Mr. Green
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци онзи ден.Засега всичко е наред при Любомир, невролога доста ме поуспокои пък да видим занапред как ще бъде при нас.
Ели, ако се пооправите пиши да си чукнем една срещичка. Може да се разберем даже някъде около кооперативният и да се съберем повечко мами.
За сега това е от нас - хубава и спокойна нощ. Отивам да си диря филмче за приятна съботна вечер ако е рекъл Любо де Mr. Green

# 111
  • София
Никаква грижа за срещата.Не са заразни,но искам Камен да си е в къщи, за по-сигурно.Да не стане като минялия път,пуснах го на ясла и след три дни пак болен,този път ще чакам напълно да се оправи,колко пари отидоха за лекарства.....
Отивам да си гледам "Властелина...." Wink

# 112
  • София
Добре дошли на новите мами и от нас   bouquet
И ние днес събирахме слънце  family  Nature Sunny
Зита, този май спира тока в 20.30ч.  Peace дали забелязахте колко ни е грижа за планетата Confused в 20.30ч. трябваше да спрем тока за един час , което и в новините го казаха , но не видях такива хора  Rolling Eyes Още по странно ми беше, че телевизиите не спряха да излъчват програмата през това време newsm78 какъв пример само, светофарите също си работеха  newsm78  Е какъв е тоя ден дето цялат апланета трябваше да изгаси тока  newsm78 ooooh! Shocked

# 113
аз за тока разбрах,че е през нощта  Thinking Embarassed

# 114
Е това за спирането на тока снощи не го знаех, но и да го бяхме чули някъде не знам дали с моите деца бихме моглид а го постигнем. Като спрат тока така се плашат и само се гушкаме и палим свещички да може да се виждаме.

# 115
  • София
дали забелязахте колко ни е грижа за планетата Confused в 20.30ч. трябваше да спрем тока за един час , което и в новините го казаха , но не видях такива хора  Rolling Eyes Още по странно ми беше, че телевизиите не спряха да излъчват програмата през това време newsm78 какъв пример само, светофарите също си работеха  newsm78  Е какъв е тоя ден дето цялат апланета трябваше да изгаси тока  newsm78 ooooh! Shocked

Изглежда не си се запознала достатъчно с проекта, а той се провежда вече за трети път, ако се не лъжа, макар че в БГ за пръв път има и реклама. Да уточня, че идеята беше да се спре ПОНЕ осветлението + каквото друго може, без да е опасно, разбира се - от 20.30 ч. до 21.30 ч. - ние го направихме - запалихме свещ и Калин вечеря на свещи  Joy Останаха да работят само хладилникът, телевизорът и компютърът (че тати му на Калин имаше работа). А вие направихте ли го?
За светофарите няма да коментирам, представяте ли си да вземат да ги спрат наистина - това ще е много опасно и ще породи много по-голямо потребление на енергия във връзка с причинените щети... Аналогично е спряно например осветлението "за красота" на сгради, но не и цялото улично осветление и т.н.

Ако не ме е преварил някой, ето снимчица на Стела на Росикв -->  
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11296357

# 116
Аз за тока знаех ама  Embarassed нищо не спрях  Sad
Много е сладичка Стела на Роси,едно малко бонбонче,дано да слушка,да няма колики и да не "тормози" мама  Laughing

# 117
  • София
Изглежда не си се запознала достатъчно с проекта, а той се провежда вече за трети път, ако се не лъжа, макар че в БГ за пръв път има и реклама. Да уточня, че идеята беше да се спре ПОНЕ осветлението + каквото друго може, без да е опасно, разбира се - от 20.30 ч. до 21.30 ч. - ние го направихме - запалихме свещ и Калин вечеря на свещи  Joy Останаха да работят само хладилникът, телевизорът и компютърът (че тати му на Калин имаше работа). А вие направихте ли го?
За светофарите няма да коментирам, представяте ли си да вземат да ги спрат наистина - това ще е много опасно и ще породи много по-голямо потребление на енергия във връзка с причинените щети... Аналогично е спряно например осветлението "за красота" на сгради, но не и цялото улично осветление и т.н.

Аз не съм длъжна да проучвам "проекта" , смятам , че знам най-важното. Относно светофарите не съм съгласна с теб. За телевизиите също. Всеки си има виждане затова смятам, че не е нужно да ми определя някой колко съм проучила!

# 118
Джудже не се ядосвай за глупости  Naughty моля ти се  Heart Eyes ,нали знещ,че всеки си има мнение така че споко  Hug

# 119
  • София
Аз нищо не съм разбрала за този проект Rolling Eyes,много съм зле Tired,иначе бих изгасила всичко PeaceЗа светофарите,съм на мнението на джуджето Peace

Общи условия

Активация на акаунт