ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 17 863
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
оки,към 11 ще сме там, аз съм с черно яке,а малчо със синьо казва се илиян а аз Деси,ако чуеш някой да вика ИЛИЯНе,значи съм аз Mr. Green

# 91
Добро утро,Мами!!!

Кока,и аз съм от 5-и,даже сме от един и същи 5-и с ДЕСКАТА Mr. Green
Ние се прибираме в Събота от Сандански,тъй,че ни пишете и нас в размотките по алеята.
Най-после една мома,Ивон все с кавалери е заобиколена.......

# 92
Забравих Embarassedда почерпя, днес честваме 5 години от нашата първа среща с моя мъж,честваме нея,защото след това много бързо заживяхме заедно ни се струва, че тя е била много важно и стратегическа beer2 Wine Glass cook cook newsm38

# 93
[b]Кока[/b], честита годишнина, много здраве и любов!![/color]

# 94
KOKA честита ви годишнина. Като писа, че си със зелено яке иколичката, а и като виждам кога е родена, май се познаваме с теб.Може и да се лъжа де.

# 95
Роси,честита ти дъщеричка!Много да те радва и само да палува!

аз снощи се върнах,но сега успях да надзърна.
на новите мами-добре дошли. Hug

# 96
  • София
Деси,трябваше да заминеш,че да роди Роси hahaha

# 97
  • София
М даааааа  Joy Тази вечер нещо ме е ударило на смях и мъжа ми ме гледа ....... newsm78 Shocked   hahaha hahaha hahaha

# 98
Деси,трябваше да заминеш,че да роди Роси hahaha
Embarassed да знаех,щях да замина преди 10 дни  Joy

# 99
  • София
Хайде Добро утро , ставайтеееееее

За компания ако сте сами Blush

# 100
Здравей те на всички Люлински майчета.Аз живея в Люлин4 ,имам дъщеря  на 5годинки и съм бременна в 8 месец.Ще се радвам да си пиша с вас.

# 101
Здравей те на всички Люлински майчета.Аз живея в Люлин4 ,имам дъщеря  на 5годинки и съм бременна в 8 месец.Ще се радвам да си пиша с вас.
Добре дошла!Аз съм от 3-ти Люлин и имам дъщеря на 2г и син на 3месеца.Ще се радвам да се запознаем  Hug

# 102
Добре дошла!Аз съм от 3-ти Люлин и имам дъщеря на 2г и син на 3месеца.Ще се радвам да се запознаем  Hug

Здравейте и от мен! Бих искала да се включа в люлинската група. Казвам се Таня и имам дъщеря Мила на 3 месеца. Живеем в Люлин 6. Ще се радвам да си пишем и да мерим заедно люлинските улици и кафенета в слънчевите дни, които се задават  Grinning

# 103
Здравейте на всички нови мами тук.
Честит Рожден Дена на мама Diyana (Дияна).

# 104
добре дошли на новите майчета.Нямам време да седна на компа

Общи условия

Активация на акаунт