ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 17 847
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София
dgudge, не съм искала да те засегна и моля за извинение, ако считаш, че съм те обидила по някакъв начин просто отговорих на изказването ти.

# 121
А сменихте ли си часа на часовниците? Ако не се лъжа тази нощ беше най-кратката нощ в годината.

# 122
Момичета почерпете се за здравето на порасналото ми момиче!

# 123
Тането да ти е жива и здрава и мн да те слуша и да е най-голямата отличничка    bouquet newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 124
  • София
Тонето,да ти е жива и здрава,и много да те радва  bouquet

# 125
Тонето, честит рожден ден на Вики! Здрава да ти е и много да те радва!  bouquet

# 126
Здравейте и от мен,момичета.Хайде и аз да се присъединя към отбора ви.Живея в Люлин 3 и ще се радвам да си общувам с вас.
Поздрави

# 127
Честит Рожден Ден на Вики
Честит Рожден Ден на Deysi (Диана)

# 128
  • СОФИЯ
НА ВИКИ  !!!

Тонето честит празник! 

Да ти е жива и здрава !

# 129
ЧРД на Вики и от мен!Много здраве,щастие и безгрижно детство!!!Честит празник и на мама!  bouquet

# 130
Добро утро, Люлин.
Благодаря много момичета за хубавите пожелания!

Добре дошли на новите мами - надявам се да ви хареса при нас.
Приятен ден на всички.
   bouquet

# 131
Честит Рожден Ден на Вики! Много здраве и безгрижно детство! Тони, много усмивки и весел празник!Я, кажете от къде взимате торти за градината, че другата седмица трябва да поръчвам??

# 132
Вени аз за градината всеки път взимам от "Неделя" най-голямата торта - 32 парчета за смешните 38 лв. Не са от най-красивите, но съм спокойна, че ще има големи парчета торта за всички деца, госпожи и лелки. Това са двете разновидност:

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 10:49 от Тонето

# 133
Добро утро. Идеи за торти мога дам няколко. Аз винаги гледам да ми е удобно и така, Рицката на пазара, но нещо на последък май малко са ги поразвалили. Пчела- харесват ми. И на двете места цените са горе-долу еднакви, не са скъпи тортичките. Друг вариант е Викторията, аз лично не съм взимала, но чувам хубави неща за тортите там, вкусни и евтини. Това е кафето под кафетата зад Мебелната в Люлин 4. За тези се сещам.

# 134
Мерси, момичета! И аз клоня към Пчела, че ми е най- близко!

Общи условия

Активация на акаунт