rossykv бързо да се оправяте. Както са ти писали вече за кърмата търсенето определя предлагането. ЗА сега не спазвайте никакви режими и ако не усещаш напрежение в гърдите не изцеждай, просто по-често предлагай да яде, изцешдането по-принцип не предизвиква произвеждането на повече кърма, а сученето. Ние с Маринка сме от малкото който много дълго сме се кърмили. С брат й не знаех много неща и спазвах някакви часове и между другото давах вода, оказа се, че това е грешка. Кърмата е 90% вода и дори да е жадно детето му се предлага да сучи. Освен това запарки от семе на копър и анасон засилват кърмата, ако обърнеш внимание всички чайчето дето ги продават за увеличаване на кърмата съдържат точно това. Много течности по принцип да се поемат. Храната да е по-леки супи предимно, сухите храни не са много препоръчителни за теб сега. Избягвай бобените храни и зелето поне първите 3 месеца. Ако се сетя нещо друго ще пиша още, но за сега това се сещам.
Желая ти бързо възстановяване и адаптиране с малката, поне за мен първите 40 дни бяха много тежки докато всички свикнем с новото и аз да бъда способна да се грижа за себе си и детето си.
Да ви разкажа за снощи. Беше страхотна на тържеството, Маринка беше чудесна, през цялото време пя и танцува, не ревна и не дойде при нас. Момченцата бяха облечени като малки зайчета, а момичетата с едни сладки полички и перелинки отгоре. Сега ще чакаме другата седмица за тържеството на Йони.

,гледам,не мърда темата,няма какво да обсъждате ли,що ли
,хайде за малко размисъл и лека нощ 
Правда З се появи
.
Ния ходи ли на ясла? В петъка ни върнаха, защото имало деца с изолиран стрептокок, за скарлатина, пък така и не обявиха карантина? Мими беше седмица преди това вкъщи и понеже не била в контакт ни пратиха обратно вкъщи
Не знам как е Мими, но моята не може да ходи повече от седмица, на четвъртия -петия ден вече е болна и имам чувството, че това е един цикъл, от който няма излизане.