ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 18 405
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Гледам и не вярвам на очите си  newsm09 Правда З се появи  gydi .

Не съм Правда 3, а Правда З(зъ)   Mr. Green

вЕрвайте, вЕрвайте, тук съм! А елказелка къде е?  Grinning

Роси, ако имаш въпроси за кърменето съм на линия тук, или на ЛС!

# 196
Здравейте,да ви се похваля днес за 1-ви път бях в градинката до социялните супер е има люлки,пързалки и т.н.,НО естествено се намериха някакви бабички да ми развалят настроението  smile3515 newsm61 smile3511 smile3514 fight незнам как си сдържах нервите да не ги ступам,ама явно съм поолегнала,но това няма да ме спре да ходя там де.

# 197
  • София
Не знам как е Мими, но моята не може да ходи повече от седмица, на четвъртия -петия ден вече е болна и имам чувството, че това е един цикъл, от който няма излизане.

На същия хал сме и ние...Сега пак сме си вкъщи на АБ /червено гърло, температура, упорита кашлица Sad/, секрет пуснахме сутринта и в понеделник ще е готов резултата.  Confused

Добре дошли на всички нови мамита  Hug 

# 198
  • гр.София, далече, далече на Запад
 Peace Peace Peace Раде, насреща сме цялата Люлинска дружина! Свалям ти шапка за благородните дела с които се занимаваш!
 welcome на мама Натии и Голида! 
Момичета, благодаря ви за подсещането. Тази в 3 МР я бях забравила. Кръстила съм я СКК, че там имат каса кабелната компания.Благодаря ви Hug Ще преслушам и тази зад Соле Мио!
Сега като си коментираме този проблем, та се зачудих към кого трябва да се обърнем за изграждане на нова детска площадка? Thinking
Хайде стига за тази вечер, след мен да се разпишат веднага Джудже, Ели, Вени и Деси че ми се губят от хоризонта Mr. Green

# 199
  • София
Събира се подписка и се внася при кмета. Но,...дали ще обърнат внимание е друг въпрос. Миналата пролет внесох писмо с над 100 подписа и, ни звук, ни стон  #2gunfire.

# 200
Ето ме , снощи имах гости и не съм сядала на компа. След малко отивам ан йога! Хубав ден на всички!

# 201
  • София
Хей ме, на.Отивам на обучение-декоративна козметика bowuu,после ще съм в седми,ако някой иска да се видим Rolling Eyes

# 202
Здравейте,да ви се похваля днес за 1-ви път бях в градинката до социялните супер е има люлки,пързалки и т.н.,НО естествено се намериха някакви бабички да ми развалят настроението  smile3515 newsm61 smile3511 smile3514 fight незнам как си сдържах нервите да не ги ступам,ама явно съм поолегнала,но това няма да ме спре да ходя там де.

В случая не знам дали бабетата не са по-доброто зло в случая. Аз съм в седми. Изградиха ни прекрасна площадка, с пейки, с люлки и пързалки. Посадиха дръвчета. Направиха алеи за каране на кънки и колела, пясъчник и страхотна къщичка. Имаше и малки кончета-люлки за най-малките.....Вече няма нищо.Не изкара и две години. Лично аз виждах деца-идиотчета как чупят.  Сърцето ме боли, защото унищожиха всичко. Все едно имаше състезание. Всеки ден имаше по някоя нова беля.  Като се караш и някоя луда майка дотичва после да иска обяснение за отношението към нейното "добро"дете и защо съм го изгонила от площадката-тя била за всички. Да, за всички, които пазят и играят......даже като пиша ме обхваща яд. По-късно ще кача снимки преди и след.

# 203
Цвети мноооого съм съгласна с теб и аз смятам,че децата не пазят,а майките им ги поощряват,защо незнам,но вчера детето ми се разплака,защото ОНИЯ започнаха да го дърпат и да вият на умрело,а иначе дъщеря ми е толкова добра и на мравката път прави и всичко стана защото щяло да я удари люлката,а тя беше на 4 метра от нея,незнам не можеше ли да стане по-спокойно ако се каже нормално,а аз буквално бях до нея с количката с малкия,просто исках да кажа че народа е толкова изперкал че няма до къде,но няма значение няма да Ви занимавам с глупостите си.

# 204
  • София
Цвети , ние ходим точно на тази градинка , че е до нас Wink наистина ми е жал като гледам колко неща са правени и какво е останало Rolling Eyes
Вчера седяхме с един приятел и малчо там и гледаме на единствената люлка три по големи деца се люляха едновременно #Cussing out
До тях седяха баби и нито една не им направи забележка. Затова пък ние веднага им направихме и може би защото приятеля ми е малко по здравичък се махнаха , но не знам дали иначе щеше да има ефект. И в цялата тази работа никъде на се показа някоя майка или който там ги гледа да им направи забележка #Crazy Crossing Arms Всичко е и до възпитание , ама ние като падари не можем все там да стоим Thinking

Хайде да ви развеселя малко
http://www.youtube.com/watch?v=7RQmvuzKGd0
zitta  Hug

# 205
здравейте и от мен.Аз нямам време из тези дни,а и сме все навън.Сега пуснах компа докато се приспиваме

# 206
Здравейте мами,от скитня все не ми остава време да пиша..

Роси,добре дошла мила.Стискам палци да се справите с кърменето и да се възстановиш възможно най-бързо Peace Heart EyesСтела е страхотна,малка принцеса-да ви е жива и здрава.

За Детските площадки-НЯМАМ ДУМИ,за безхаберието и простотията които царят на всякъде.Днес бяхме на пързлаката на Бъфало.Пускам аз Ивон да се пързаля на пързалката сама,а до пързалката е люлката.Някаква 50 год. жена люля едно момиченце,ама люля,разбирайте почти до степен пълен оборот на люлката,при положение,че на метър от нея по пързалката се катерят такива запъртъци като Ивон на няма и 2 год.Е,кажете ми тая жена нормална ли е?Ще види някое детенце нещо,ще мине през люлката и ще си остане на място,недай си Боже.И седи и гледа тъпо #Cussing outЕ,как очакваме децата да са разбрани и да пазят,като те чак до 5 коляно в семейството са от прост по прост #2gunfire
После на пясъчника-изсипваме играчките,децата изповзимат всичко и моето естествено започва да ходи да си ги взима от ръцете им.Пристига някоя от въпросните майки-с кафето и цигарката и започва да ми се обяснява как пясъчника е за всички.Да,нямам против,но играчките са наши.Или поне моето дете като даде нещо,очаква да получи друго в замяна.Те му изповзели всичко и тя да седи и да гледа и да си мълчи.Ей,такива всемовъзможни глупости,дето да ти развалят настроението Crossing Arms

# 207
  • София
Ади, спокойно мила, ще се съберем всичките и ще отидем на някоя площадка и ще ги направим за пет стотинки Blush
Деска, точно щях да ти пиша , че ми се губиш от хоризонта нещо Thinking аз тази седмица имах много големи проблеми с кръста и операцията ме придърпа пък бях и самичка , че мъж ми много работи и затова малко с разходките намалих темпото Rolling Eyes Но смятам да съм вече на линия Peace
Бездействащи т . е неработещи мами хайде една среща навън да спретнем, за работещите ще направим събота или неделя да казват кога Hug
То и аз ще видя резултатите от класиранията за яслата и ще видим до кога ще съм от неработещите ooooh!
Chimi, знам че работиш вече за голямо съжаление , но поне почивните дни ни направи малко компания  Wink Да ви кажа тази мама е моя гооляяма приятелка и много си я обичам Hug lovekiss gydi

# 208
За среща съм-ЗА Peace

# 209
  • София
Ади, ти от коя част си , че гледах в началната страница , но не те виждам newsm78
Деси, какви са тези странни снимки отпред newsm78 Party кексчета , колички, а Роси си стои в бебечакащите Crazy Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт