LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 637
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 165
# 166
viky_v  може ли линк и към двата комплекта прибори за маса и металните и цветните ?
Благодаря ти предварително !

# 167
Духи, мисля че сандалките ще ти станат предвид логиката 37-23 см стелка; 38-24; 39-25 т.е. толкова колкото са си по принцип 39 номер.
Там е работата, че нося между 39 и 40.. ама на няколко пъти поръчвам 40 и са ми големи  Crazy .. хлопкат Simple Smile
Та реших сега да пусна 39.. Май никак не нацелих момента  Joy

# 168
Аз тихичко ще си помрънкам. Получих си чаршафите на точки в зелено и кафяво, даже бях взела един комплект и за зълва ми. Изпрах ги и какво да видя, объркали са  ми размера на торбата, пратили са ми 90/180 вместо 140/200, много ме яд, сега трябва да се обадя на зълва ми и да я питам как е нейният, и ако  е малък, ще стане много неудобно, голям подарък и направих, пфуууууу. Не ми се занимава да го връщам. Не мога да ги намеря вече в сайта в този цвят, ако някой има линк към тях моля да го даде, ако мога да поръчам още 2 торби.

# 169
  • София
viky_v  може ли линк и към двата комплекта прибори за маса и металните и цветните ?
Благодаря ти предварително !
металните  ги няма а  цветните  в  оранжево предполагам за  тях  питаш,
те  са  с  реферетен номер  и него го виж  в  темата  за кодовете

# 170
  • Варна
Вики , благодаря.Вече ще ме изселят !Поръчах два.

# 171
  • В Голямото село
Благодаря за отговорите за сандалките! Мазоли - не мазоли, ще си ги взема... много ме кефът Simple Smile
Че други подходящи за мойто "фино" краче 42 номер не виждам  hahaha

# 172
  • Бургас

Брадата , до къде ти стига роклята ? Бюста го оправихме сега кажи и колко си висока ?

Mr. Green Рапортувам веднага-174см съм аз, а роклята ми е до коленете (около 100см е дълга). Все пак дължината  зависи и от количеството гръд, което я изпълва-ако е по-малко, то роклето ще стои малко по-дългичко  Mr. Green

# 173
  • Пловдив
IskamVsichko, че каква е тая торба 90х180 ???  newsm78   Доколкото знам, такъв размер няма за плик, това е размер за долен чаршаф с ластик.... Ако наистина е с грешни размери, можеш да им пишеш.
Иначе, ето ти чаршафите
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=42768962&a … documentid=201208

Peace

# 174
  • Варна
Благодарско!

# 175
# 176
Във връзка с неполучената си и изгубена според тях поръчка получих следния мейл:
OK. We are investigating for this parcel. I am reimbursing it by a voucher of **** ? you will receive by post mail. You can use it online as payment for an order. In step payment, you have to click on "je paie en ligne avec des avoirs ou des bons d'achats" by indicating its number you will find on.

В полето Mes remboursement се е появил 1 ред със стойността на цялата поръчка. Но няма номер на ваучер. Какво трябва да следя да се появи там? (само да кажа, че сумата която те са написали е цялата начислена сума т.е не трябва да чакам 7 %).

Моля за помощ!   bouquet
по- късно ще се появи нов ред със сумата плюс 7%. ваучерът пристига за 3 дни по пощата като писмо

# 177
  • София
......
Компютърът е 20 годишен, и работи със 20 годишен софтуер... А обемът на работа се е увеличил поне 20 пъти само за последните 2 години. ....

За да са компютрите на 20 г., трябва да са модел Правец 8/16... силно се съмнявам, само остава да каже някой, че и с перфокарти работят. Такива компютри няма дори и в кварталната ни поща.
Не мога да давам акъл на някой как да си свърши работата. Нито съм запозната със същността на работа, нито имам идея дали един Excel/Word/Access няма да им свърши работа, какви програмни продукти - да вземем да й свършим някоя мечешка услуга на жената, не  знам лелята с колко пръста пише, още по малко какъв и е метода за справка.

# 178
  • София
......
Компютърът е 20 годишен, и работи със 20 годишен софтуер... А обемът на работа се е увеличил поне 20 пъти само за последните 2 години. ....

За да са компютрите на 20 г., трябва да са модел Правец 8/16... силно се съмнявам, само остава да каже някой, че и с перфокарти работят. Такива компютри няма дори и в кварталната ни поща.
Не мога да давам акъл на някой как да си свърши работата. Нито съм запозната със същността на работа, нито имам идея дали един Excel/Word/Access няма да им свърши работа, какви програмни продукти - да вземем да й свършим някоя мечешка услуга на жената, не  знам лелята с колко пръста пише, още по малко какъв и е метода за справка.

Еми следващият път надникни и ще се убедиш  Wink

# 179
  • София
Днес си взех малка поръчка от 11.03. от пощата.
Само да споделя, че пазарувах с ваучер и доплатих 0.25 цента с карта без да съобразя пускайки поръчката, че може банката да откаже плащане на такава малка сума. Е, поръчката пристигна и най-интересното е, че все още не са ми удържани тези 0.25 цента от картата.  Rolling Eyes

В поръчката бяха тези мъжки чехли, които намалих с кода за бежовия тренч. Много са хубави, отговарят си на номера.
http://www.laredoute.fr/vente-tongs-en-cuir-soft-grey.aspx?produ … 1&prodcolor=2

Общи условия

Активация на акаунт