LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 420
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 450
  • plovdiv

Потниците са от тънко трико и райето на показаният на снимкото и кофяво със зелено светло. Леко са уголемени според съседката ми.Белият е по-малък от раирания ,за да изглеждат като на снимката.

Iva-1977  за банските, аз съм с гръдна 116 и си взех 110Д, но под гърдите ми е малко широк, а чашката ми е добре. Долнище 46 ми заспа с ханш 117 и талия 100

това е долнището
http://www.laredoute.fr/vente-sip-bresilien-bicolore-ou-uni.aspx … &numberpage=2

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 10:50 от arev

# 451
  • София
Здравейте момичета. Искам да ви попитам за едни обувки, че сестра ми ги иска, да си кажете мнението дали си отговарят на номера /в описанието пише 0.5 см пета - ама немога да разбера точно какво/ и как са като качество, че нещо за вторите няма добри отзиви и пише, че са уголемени.

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-prix-mini.aspx?producti … &numberpage=4

http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-bout-ouvert.aspx?product … &numberpage=2
Предварително благодаря.

# 452
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ВАЖНО!!!!
Относно бланката,която се попълва за изгубена  поръчка,
долу преди подписа, има  нещо което също трябва да  се попълни,а  на  1 ва страница в образеца  го няма.
Ето какво  е то
след  Fait ....... (Напишете  града  си)
след  Le....... (се пише  датата,на  която  пращаш формуляра)

Извинявайте, този формуляр по пощата ли се праща или мога да го сканирам и да го пратя по мейла?

# 453
maka, първите ги имам, не съм ги носила още навън, на мен си ми харесват, не са твърди, не ми убиват. За това дали си отговарят е доста относително, аз нося 40 и си взех 40, но моя крак не е широк.

# 454
Nous avons bien reçu votre commande du 21/03/2009. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.  
Това значи ли ,че са я получили,нямам потвърждение по майла newsm78

# 455
  • Там....където всичко е възможно ....
kras8204, ти си старо куче тук... бива ли и теб да пращам в 1-вия пост?  Joy
 Embarassed Embarassed
Искам да споделя нещо и да поискам съвет как да постъпя.Ма 19.03 направих поръчка с кода за термочантата и + БД.Кода ми е пратем лично.Накрая ми изписа,че поръчката ще се обравоти ръчно. Погледнах в суивито,нямаше нищо,погледнах в онлаин банкирането нямаше нищо и повторих поръчката,обаче пак ми изписа ,че ръчно ще се обработи  WhistlingКода за термочантата продължаваше да ми работи и аз продължих да валидирам поръчката и всеки път нямаше нищо в суивито ,нямаше и блокирани пари и накрая стана,пуснах си поръчката и забравих за другите  Mr. Green
Обаче.....Днес си отварям меила и ми пишат изброяваики нещата които съм искала да поръчам на 3 меила ShockedВлизам в онлаин банкирането пари блокирани за 3 поръчки още  Shocked ,влизам в суивито ,всичко се е появило с вчерашна дата.И сега какво да правя Crossing ArmsНямаше да съм ядосана ако ми бяха зачели кода,а те ми хванали и доставката и подарък няма фактуриран.Сега какво да им пиша кажете ми.Не ги искам тези поръчки без никакъв код. Mr. GreenАко им пиша дали ще има ефект.И какво да им пиша според вас?

# 456
maka, моя позната си поръча вторите балеринки в жълто и беше мн недоволна. Разлепили им се подметките на втората седмица...е, разбира се, не се знае как е ходила и дали обувките са виновни  Laughing
И наистина са леко уголемени.
А относно поръчките...направо нечовешко забавяне се получава май.... ooooh!

# 457
kras8204, ти си старо куче тук... бива ли и теб да пращам в 1-вия пост?  Joy
 Embarassed Embarassed
Искам да споделя нещо и да поискам съвет как да постъпя.Ма 19.03 направих поръчка с кода за термочантата и + БД.Кода ми е пратем лично.Накрая ми изписа,че поръчката ще се обравоти ръчно. Погледнах в суивито,нямаше нищо,погледнах в онлаин банкирането нямаше нищо и повторих поръчката,обаче пак ми изписа ,че ръчно ще се обработи  WhistlingКода за термочантата продължаваше да ми работи и аз продължих да валидирам поръчката и всеки път нямаше нищо в суивито ,нямаше и блокирани пари и накрая стана,пуснах си поръчката и забравих за другите  Mr. Green
Обаче.....Днес си отварям меила и ми пишат изброяваики нещата които съм искала да поръчам на 3 меила ShockedВлизам в онлаин банкирането пари блокирани за 3 поръчки още  Shocked ,влизам в суивито ,всичко се е появило с вчерашна дата.И сега какво да правя Crossing ArmsНямаше да съм ядосана ако ми бяха зачели кода,а те ми хванали и доставката и подарък няма фактуриран.Сега какво да им пиша кажете ми.Не ги искам тези поръчки без никакъв код. Mr. GreenАко им пиша дали ще има ефект.И какво да им пиша според вас?
Освен по някакъв начин да си отблокираш парите от банката...не знам...Да пуснаш писмо за анилиране на поръчките и да следиш банката. Много неприятно е това, дано се разреши въпроса в твоя полза.

# 458
  • на морето
Здравейте момичета. Искам да ви попитам за едни обувки, че сестра ми ги иска, да си кажете мнението дали си отговарят на номера /в описанието пише 0.5 см пета - ама немога да разбера точно какво/ и как са като качество, че нещо за вторите няма добри отзиви и пише, че са уголемени.

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-prix-mini.aspx?producti … &numberpage=4

http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-bout-ouvert.aspx?product … &numberpage=2
Предварително благодаря.
Според мен изобщо не са уголемени-за вторите говоря.Отговарят си на номера като дължина на стелката,но са за много тесен крак.Ако ти е нормален крака или широк ще са ти малки.Аз ги взех миналата пролет за дъщеря ми в жълто.Обу ги два пъти и така си стоят,защото вече я стягат Simple SmileНашите са 36номер.Ако искаш по-късно ще ги измеря Peace

# 459
  • София
От вчера се опитвам да направя поръчка с дебитна карта на Уникредит Булбанк и не става и не става.... имам достатъчно пари в картата. Досега съм направила поне 20 поръчки с тази карта.
Някой успял ли е да поряча вчера или днес с ДК на Уникредит ... да не би да има проблем с картите на тази банка?

# 460
  • Варна
Пиши им точно какво се е случило, че си имала проблеми със сайта им и че 3-те поръчки се дублират. Виж номерата на поръчките и цитирай в писмото си тези двете, които не са с кода и искай да ти ги анулират (не знам дали може, но ти пробвай). Др. вариянт е да ти пратят вайчери за тези две дублирани поръчки и това е вариант, но им пиши бързо и упорствай.
Успех!

# 461
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-ampliforme-a-armatur … 1&prodcolor=1
някой имаше това, много ще се помоля за реална снимка  Praynig Praynig Praynig Praynig
и дали си заслужава  Praynig

# 462
  • София
Благодаря момичета, много помогнахте.  Hug
 Dodi не ги мери, понеже тя се отказа от вторите.

# 463
Още един закъснял колет получих вчера от 25.01 изпратен на 17.02 и вчера 23.03 вече у дома.Доволна съм.Много чаршафи,белите хавлии с които сега се задействат кодовете за БД и рендето,от всичко съм доволна.

# 464
  • Враца
bebka2304

тези потници са страхотни идват малко по -дълги от потник и да стоят като на девойката трябва да се облекат един върху друг...танка памучна материя са и ги препоръчвам, ако искаш да са по - тялото вземи номер по - малки иначе си отговарят на размера, но са леко свободни...райетата в трите варианта може да погледнеш в албума ми тук

Общи условия

Активация на акаунт