LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 468
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 480
  • БУРГАС
kras8204, ти си старо куче тук... бива ли и теб да пращам в 1-вия пост?  Joy
 Embarassed Embarassed
Искам да споделя нещо и да поискам съвет как да постъпя.Ма 19.03 направих поръчка с кода за термочантата и + БД.Кода ми е пратем лично.Накрая ми изписа,че поръчката ще се обравоти ръчно. Погледнах в суивито,нямаше нищо,погледнах в онлаин вас?
Ако ще те успокоя да ти кажа чз какво направих пуснха по погрешка поръчка с 1 артикул за 95 евро писах им веднга, звънах в банката, бягах до банкомата да изтегля сумата , но уви всичко блокирано.Отговориха ми че не могат да ми анъулират поръчката и ми казаха като пристигне поръчката проста да я откжа, не я взех и те им я върнха дори не давах пари за обратно.След няколко дни си получих ваучера.Така че просто следиш като си вземаш нещата от пощата и като видиш че са тези казавш на жената че искат да им я върнеш.

# 481
  • Burgas
Jadena аз поръчах 114 от клиновете детенцето ми е на 5г и е дребничка и слабичка и са и добре на широчина на дължина са и малко дълги,но не личи много добре и стоят.

# 482
  • Varna
Бях поръчала от тези клинчета за съседката ми - 114 размер за голямото дете, което си е съвсем нормално, но и стоят доста опънати и малко къси, та сестричката й на 3,5 год намаза. Изобщо всичко, което бяхме поръчали за голямото дете, размер 114, отиде за малката.

# 483
Момичета някакви отзиви за това
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-en-lin-ligne-droite-entre … &numberpage=1
страхотен е

# 484
  • Burgas
на мен ми прави впечатление че между размер 102,108,114 говоря за блузки и за тези клинчета няма голяма разлика защото дъщеря ми в момента е за размер 108 но тъй като този размер много рядко го има поръчвам 114 и нещата са и добре,от миналата година които са и 102 пак са и добре,не знам може да съм попаднала на умалени модели от 114 размер.

# 485
Виктория в момента е около 115 см. Всичко от миналата година р-р 102 й е малко и късо.
114 й е добре в момента. Всичко, което съм купила този размер й е точно.

# 486
  • Пловдив
Мъжът ми се обади, че е взел колет от 19.02... а седемте колета преди него ги няма... от 21.01 имам и нататък, спрете поне да се жалвате за февруарски.

И моля ви и аз като Духи - чистете си ги тия лични съобщения  Tired

pure_selina - няма как да ти отговоря  Crossing Arms

# 487
Минавам да кажа, че поръчката от 16/01 най- после ми е дошла newsm44 Снимки ще пусна довечера  Simple Smile

# 488
пу най - сетне и аз получих прословутите чаршафи с точки от 22.01  Crazy
с пожелание до края на седмицата да изчистим всички колети от януари   bouquet

# 489
anik79, millasan,
Много Ви благодаря!

i.elena,
В сайта само един (не много добър при това) отзив. От преводача долу горе разбрах, че бързо се износвал ли, избелявал ли, що ли.
А иначе и според мен изглежда просто невероятно!!!

Виктория в момента е около 115 см. Всичко от миналата година р-р 102 й е малко и късо.
114 й е добре в момента. Всичко, което съм купила този размер й е точно.

Алекс1,
Благодаря и на теб!
За сведение, моята дъщеря е на 6 г. 3 м. - бъдещ първокласник, и е 118 см (макар че не е много сигурно, защото на касата на вратата я меря и после със шивашки метър измерв.)
Никога не съм я смятала за ниска, но явно не е от най-високите, пък и в групата и има доста по-високи момиченца от нея!  Simple Smile

Може би най-добре да поръчвам 126 и нагоре за по-сигурно!  Simple Smile

# 490
пу най - сетне и аз получих прословутите чаршафи с точки от 22.01  Crazy
с пожелание до края на седмицата да изчистим всички колети от януари   bouquet

nadiq,
А мекички ли са?

# 491
mirella май питаше за един сутиен, аз го имам, ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11168461
аз съм с гръдна 95 и този ми е добре, с тънка подплънка е.

# 492
# 493
mirella май питаше за един сутиен, аз го имам, ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11168461
аз съм с гръдна 95 и този ми е добре, с тънка подплънка е.

доволна ли си?  newsm78

аа междудругото шапката на адидас е много яка Simple Smile Simple Smile сега си я добавих и аз Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 13:33 от mirella_m3

# 494
лелеееее какво затишие днес,хората сигурно са на митница за колети,а дано за да се изрови и моя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт