* Великден наближава , Испанска среща се задава ! *

• 12 828
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
  • Spain
ами освсен да се решиш да доидеш,пътьом да навиеш и Тея  и така .... ще има за какво да си говориш
... ти кажи какво те вълнува .. може пък и нас да ни вълнува  Wink

# 211
Мими, честит ти рожденник   bouquet

Желая му много здаве, късмет и щастие   bouquet

# 212
  • в Tara
... ти кажи какво те вълнува .. може пък и нас да ни вълнува  Wink
сега точно Laughing ме вълнува дали на други места в испания се плаща паркинга към даден центро комерсиал.
в тарагона, при покупка на сметка 100 Е платихме 2Е паркинг. ако нямахме закупено нищо по-скъпо щеше да излезе.
друго-само в каталуния ли се работи днес?

# 213
Мими, да ви е живичък и здравичък Иви!Много подаръци и много мечти!
   bouquet

О'Хара , и при нас се работи, само утре ще се почива...

# 214
Обнвявам

Пикник-19 април-Великден - Бигастро!

С обща фактура : месо - свинско и пилешко - ГериП
С обща фактура : напитки - вода,безалкохолни,алкохолни -бира ,вино,сокове ; месо евентуално пилешки шишчета и embutidos ; пластмасови съдове и прибори ,салфетки,кафе и захар,мляко ;чипсове за децата ;маслини;сосове -майонеза,кетчуп,сос-барбекю ;

Салати                         
руска салата - Силрай
снежанка - Парабол и РалиИ
шопска салата - Анет
салата Венелина
салата Винегрет - Ада
салата
салата-торта-Габи

Тортия -Саби
Емпанада -Саби
Пан.пилешки крилца-Анет
салам,луканка-български -  Рали_И
Питки -  една от Габи ,една от Ада
баници - една от Искра
тортата - Силрай
бутерки - Рали_И
сандви4и(тип хапки) - Саби
настъпени сандвичи за децата-шунка и кашкавал-silrai
сладки - курабийки и сладки с капучино -Габи
Козунаци - Един от Габи, един и от Силрай(купен-натурално български)
сол, оцет,олио
хартиени покривки - Габи
ножове ,
прибори за барбекю-щипки - Рали_И

нещо за децата

Аз ще взема топки и въже за скачане, ще им измисля и разни игри, по точно само една, но тя ще бъде по обширна....

Списъкът:

1.Габи                 4+1 
2.Рали                 2+1
3.Мария                2+2
4.ГериПетрова    2 + 1
5.Силрай             2+2
6.Ада                   2 +1
7.Саби                 2 +2
8.Рали78             2+ 2
9 .Рози24             4+1
10. Парабол        3+1
11.Венелина       2+1
12.Анетт              2+1
13.Вал                  2+1
14.Искра              2+2
15.Приятели         4+1
16.Цветанка         2+3

Така, аз моите хора ще ги чуя след тукашния Великден-събота-неделя и ще пиша какво ще носят те!

Рали78, ти питаше какво да правиш-ако искаш вземи на Габи едната салата?

Въпрос-колко килограма трябва да бъде една салата, за да стигне за всички?

# 215
  • Murcia, Spain/Ruse
Мими,първо честит ви рожденник,да е жив и здрав най вече и много безгрижно детство Hug

Сега,за пикника , безалкохолното по около 2 чаШи на човек е добре,бирата незнам ние няма да пием,но е хубаво повече мин.вода да има Rolling Eyes
Рали,честити ви крачета,сега се започва купона Joy
Силве,как колко кг да са салатите,аз на око Ще преценявам,знам ли,ти ме замисли newsm78

# 216
  • Spain
 ами Силрай "голяма" трябва да е пък колко килограма незнам . аз обикновено правя за  10-на души салата около  3-4 кг . тази която ще правя , защото е по странна ще е сигурно 1,5 кг . но аз никога не ги тегля - имам големи купи и се ориентирам по тях . а цветанка защо сега станаха 2+3 отказаха ли се ? нали бяха 2 семеиства или се лъжа ?   Вал сетих се - можеш да донесеш пресни зелен4уци за салата - примерно домати , краставици или там каквато салата оби4аш за да може да се нареже на място .
Хара при нас също има един такъв центо комерсиал -тои е близо до един пазар и много хора паркират там без да влизат в него и затова е въведено плащането . но в момента в които купиш нещо ти го приспадат -  безплатен е престоя от 2 4аса , после пак си плашаш . днес работятя вси4ки сентро комерсиалес при нас
 САби на мен ми се струва 4е много неща ще носиш - намали малко ! и без това си с 2 деца .

# 217
Мими честит ти рожденник да расте жив и здрав и много да ви радва  Hug  bouquet

Момичета да ви се похваля най после ни преведоха помоща за наема  Grinning

# 218
  • Ispania
АдаДеспейнада ,СУПЕР Party,много хубава идея Peace,тькмо така няма Шанс да се развалят дори и да трьгнем предиШният ден Peace.
Мислех си newsm78,за 4аШките за децата Thinking,има едни много сладки при нас сьс принцеси и Спидерменовци,може да взема за всяко дете и така  Ще са доволни фурийте Laughing.
Както кажете.После 4аШката Ще остане за подарьк Wink.След среЩата Ще имат спомен от нас Wink
Гледам децата са 23 ,оба4е как да взема 4аШките newsm78,10 принцеси и 13 спидерменовци или имаме пове4е принцеси от спидерменовци Joy.То Ще взема пове4е де,то ясно,но горе долу да зная колко моми4ета и колко мом4ета.
Е това в слу4ай ,4е искате 4аШки Wink

Rally_Y   Hug Hug Hug

**mimi**   ,да ти е живо и здраво детенцето Peace  bouquet Hug.

При нас пьк днес няма ниЩо отворено Confused.За комерсиални центрове не може и да става дума.

Колко килограма зелен4уци да нося? Laughing

# 219
  • Euskal Herria
**mimi** , живи и здрави да сте и вие и рожденикът и само радост да ви носи! Да расте силен и умен! Много усмивки и весели игри!

# 220
Ами 6те се опитам за козунака Rolling Eyes не сам голма специалистка ,но сам правила и са ги харесвали.Зна4и един козунак от мен и 6те помисл оте 6те разгледам списака newsm78. YanaDG  уби с тези 4а6ки  Joy.Ами моми4ета 6те разгледам и ако измисл не6то 6те предложа и ние не сме големи пи4и с моя Peace,мин.водица си  я уважавам

# 221
Много ви благодаря за пожеланията,много сте мили! Hug Hug Hug

И при нас днес е почивен ден,утре също.
Магазините обаче в селото работиха до обяд,за разлика от тези в Куенка.

# 222
  • E-CLM & CH-VD
Mими, честит рожден ден на порасналия мъж! Да бъде все така добро, умно и послушно дете!  Hug

Цветанка, добре дошла при нас!   bouquet

Рали78, честити ви ходещи крачета!

Габи  Hug Hug Hug

Рали, честито бебче в семейството! Да ви е живо и здраво!  Hug

Гери П, ако не съм те изпуснала, лек път и приятно прекарване в Бг!  Heart Eyes

# 223
Mими да ти е жив и здрав рожденика   party023  Gift да ви е здрав и послушен.Бързо възстановяване на мъжа ти!            Val-няма проблем както си решиш,у нас има място.                                                                                                                                  Момичета,днес нямах време да прочета коя какво ще прави,но утре ще ви отговоря.Аз мисля да направя малки подарачета на децата(пликчета с лакомстви).Може да измисля да донеса нещо.Абе,от мен сладкар не става,но ще измислч нещо,с празни ръце няма да доидем.  eat lovekiss lovekiss

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 00:16 от tsvetanka75

# 224
  • Ispania
        Val-няма проблем както си решиш,у нас има място.                                                                                                                                 
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт