* Великден наближава , Испанска среща се задава ! *

• 12 827
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
  • Euskal Herria
**mimi** , бързо възстановяване на мъжа ти! А пък придобивката на твоя юнак е страхотна. Виждам, че колелото му е цялото изрисувано с BEN 10, а пък по това филмче в момента са луднали всичките ми "служебни" 20  хлапета - не само следят сериите, ами събират и всичко, свързано с тях.
Обаче най ме кефи надписа отпред.
maria_a , за помагането няма никакъв проблем - стига да разполагам с нужното инфо. Пък и да не знам нещо в момента - ще намеря каквото трябва. Само трябва да пишеш какво точно те интересува.
Момичета - за всички  Hug!

# 196
здравейте мацки!!!първо да ви се похваля имаме си крачета-както се казва де днес правихме прощъпулник голям смях падна!!!малката ми мишка хвана черпака  chefмай готвачка ще става(само да не мие чиний в кухнята Joy Joy Joy).сега съм на тема ЧРД -другата сряда става на 1 годинка,и да ви се оплача тези гарги(испанките)по пастелериите една торта като света не могат да направят,ама какво да се прави и аз не мога.Искаше ми се нещо по-така,ама нема newsm78и в крайна сметка поръчах шоколадова на 1 етаж Confusedдано поне да е вкусна иначе #2gunfire.а сега за срещата сме там -аз и децата,за мъжо не е сигурно Thinking**mimi** дано мъжът ти се възстанови бързо,че знам какъв ад е с болен мъж :crazyeyes:Rally_Y ,4естито ,да ви е живо и здраво бебо4ето и с радост да си го гледате вси4ки tsvetanka75 ,добре доШла  при насза всички момичета които съм пропуснала Hug Hug Hug

# 197
Val,от каде идваш и колко човека сте,мисля че мога да измисля нещо със спането.Гандия е много далече от Бигастро. newsm12 .

АдаДеспейнада  ако питаш за мен тук съм,но днес имах много да чистя у нас  prostor clean и нямах време да ви пиша.Тук съм и не се отказвам.  Мими-колелото е мого готино  newsm39. Много благодаря на всички за приема. txtloves txtloves txtloves Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 198
РАЛИ78  да е жива и здрава малката,а може и да стане много добра готвачка  cook cook като Звездев.А може и да пише готварски книги.   bouquet  bouquet

# 199
Рали78, Честити ви крачета, със здраве да си ги ползвате!  Hug
Ада, като наближите дрънкате по едни телефон и ще ви посрещаме  Grinning
Валче, поканата е задочна!Ти си знаеш!Тъкмо диванетата да се надивеят два дни!

# 200
  • в Tara
Val , сряза си мъжо 2 пръста с циркуляра на работа,но ще оцелее Grinning,печен е той.Срязал е върховете,до ноктите.
лелеее, мими! какво говориш Shocked сигурно е ужасно...аз ако го видя така ще припадна Confused
а какво казват докторите?

# 201
Рали.честито ви племенниче .Да расте здрав и хубав момъка !   bouquet
Цветанка,добре дошла  Hug ! Ние бяхме две години в Орихуела,когато пристигнахме през 2002-а,може и да сме се виждали ...
Рали78,честити ви крачета !  bouquet
Мими,супер колело си има Иви  Peace....а мъжо бързо да се оправя,че лоша работа е това нараняване .

Силве,баницата ми Искра ще я вземе .Махни и едната ми салата.Някой ,който се чуди още какво да приготви да я вземе  Grinning .

За пазаруването в Макро сме се организирали със семейството на Мария. Моето мнение е,че по половин литър /две чаши/ на човек безалкохолно ще е малко...и ако е горещо ...около 20 л. кока кола и 10 л. фанта мисля аз да взема .

Вал,в събота или във вторник щенаправим пазаруването и ще ти кажа как излиза на семейство сумата .
Мария,благодаря ти,миличка...ама хич не съм добър организатор...след последната среща...ззнаете как се изложих ... ooooh!
ЯнаДГ,браво надъщеричката ти  Peace
Мимки,голям герой е Ники ,да са и честити обичките !

Айде...не остана...да се наприказваме както си ззнаем ... Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 11:51 от gaby_s

# 202
  • Ispania
silrai , АдаДеспейнада мерси за лниковете Hug

tsvetanka75 ,мерси за предложението Hug Hug Hug,но истината е 4е оЩе не знаем кога ,как и кьде Confused.Силрай4ето и тя се преложи да ни "приУти" Laughing,за което сьм ви много благодарна и на двете.Ако се реШим по нататьк какво Ще правим веднага Ще ви кажа Hug Hug Hug.
Най_вероятно Ще сме 2+1 Peace.

gaby_s    Hug Hug Hug

# 203
честит рожден ден Иви. Желаем ти много здраве, безгрижно детство и да си все така умно и будно дете.

Мими да ви е жив и здрав, и все така послушен. Весело изкарване на празника. И да знаеш, 4е много се затрудних в избора на картинка, нали си нямам мом4е и не знам какво харесват ooooh!, дано да съм уцелила. А колелото е супер.
Моми4ета благодаря на вси4ки за поздравите, наистина е страхотно да си леля, сега 4акам да дойде лятото да отидем да го видим. Party
Вал дано вси4ко при сестра ти и Алекс е ок. Praynig
Габи права си, по добре да има, отколкото да липсва нещо, но най важно да се съберем. И аз навивах братов4едите ми, вие ги знаете Сиса и Цеци, да дойдат, но нали си отиват на БГ на 22 и се отказаха, 4е да подготвят багажа.
О'Хара ти къде се изгуби. Как сте вие, оправи се времето и не се заседяваш пред компа.
РАЛИ78 честити ви кра4ета. Аз ве4е дори не си спомням какво хвана моята Щерка, но сега сме на вълна готва4ка  Rolling Eyes.
Силрай и как е положението при теб като са и двете мацки в къщи, сигурно не те оставят и дъх да си поемеш
Оставям ви отивам да 4истя докато тайфуна ми е на разходка с дядо си.

# 204
  Минавам да почерпя за рожденникът ни :

# 205
RallyHug , благодаря за пожеланията!За картинката - в десятката си улучила,побърква ме да му търся изнета да оцветява Мики.

О'Хара , докторите нищо не казват,защото мойто говедо не благоволява да ги навести.Имал си човеът противотетанусна ваксина и всичко му е ОК. Е,то не е дете да го хванеш за ръчичка и да го заведеш на лекар,ама щом му е дебела главата...Какво става с теб,къде с изгуби?

# 206
Mими да ти е жив и здрав рожденика много да ви радва ,да е все така умни4ак и безгрижно детство.Моми4ета и на мен ми е кофти да доида с празни раце Rolling Eyes,даите някоя идеа ,или трабва аз да измисля не6то newsm78.РАЛИ78 4етити кр4ета сега по4ва интересното.Нямам тарпение д се запозня сас вси4ки ви на живо Hug целувки

# 207
  • Spain
Mimii Честит рожден ден на Иви !
 да расте здрави4ък и у4енолюбив !
желаем ви весел празник!

# 208
  • Spain
Рози виж какво има да прави ГАби и ако ти хареса нещо от тези неща го направи ти . Тя и без това има куп неща за правене - поне аз така мисля . а другото ще го напазаруват и ще си разделим разходите . мисля 4е оба4е още неща да се правят пак ще останат за 1 седмица Simple Smile . ако можеш да правиш козунаци - 4е само 1 от Габи май има .
 аз пък се 4удех да направя ли фуниики (сладки) или пък меденки ? сладкото малко ми се вижда . аз козунак няма и да опитвам да правя,  4е не ми излиза . кажете какво е по добре . ли4но на децата има хресват пове4е меденките . Парабол също ако има време ще направи пури4ки (но сладки или солени незнам )
Габи бирата не пове4е от 50 лати поне аз така си мисля ... незнам пия4ите да казват .. и минерална вода ! Сокове и батидота за децата . последно хладилни 4анти или легени с лед? 4адъри за слънце ?! ние имаме 1 но без стоиката отдолу .. ако има някои стоики за 4адъри да вземе !

# 209
  • в Tara

Честит Рожден Ден на Иви! да е жив, здрав, палав и игрив!

тук съм бе хора, вие си говорите за бири, манджи и козунаци.
аз нямам какво да кажа по темата Laughing
после ще гледам снимки Wink

Общи условия

Активация на акаунт