Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какво представлява процедурата по пробиване на уши в аптека?
-
Какви са препоръките за пътуване с кола с деца до България?

Като те слушам с какъв ентусиазъм говориш за България, чак на мен ми се прииска да си ходя, ама като се сетя какво видях и изживях преди само една година-не благодаря-тук ще си стоя.Успех със събирането на багажа
. Vivian*-направо ти завиждам,че си взела това решение,аз не рискувам тук ми е по- добре.Когато дойдох бях “гола и боса“,но тук мога да си позволя да отглеждам децата си по спокоино.Работех в един цех 3 год.,(и сега ни пуснаха на паро за 2 месеца) Аз бях 1та чужденка,единственната която не може да обели дума,но ме уважават ме заради работата ми.Тук ми е по добре.На теб успех в бг.,пиши ни от там.
ния сме 4 дърти и 1 дете 1 бебе.Аз какво да донеса,не става да се изтърсим на готово.

Дано няма повече инциденти
.
плийз
,нали Ще е Великден,поне те няма да се развалят толкова бьрзо.Ако трьгнем сьЩият ден ,пьтят ни е 4 4аса (не вярвам толкова бьрзо да се развалят)
.Уфффф.....
.Хайде помогнете ми де
,пьк истината е 4е нямам толкова
,само да видм как Ще стане изпраЩането на багажа.
На това му се вика заплес...