* Великден наближава , Испанска среща се задава ! *

• 12 825
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Рали, Честито ти олелване!Да ви е жив и здрав бебока и да е послушен поне докато навърши годинка!   bouquet

Вивиан, Честита ви месечинка!  Hug Като те слушам с какъв ентусиазъм говориш за България, чак на мен ми се прииска да си ходя, ама като се сетя какво видях и изживях преди само една година-не благодаря-тук ще си стоя.Успех със събирането на багажа   bouquet

Мацки, обновявам списъците.Ако някой иска още нещо да добавям да казва до утре сутринта най-късно, ако ли не, ще пиша нов пост.

Пикник-19 април-Бигастро
Час-11.30-12.30

С обща фактура : месо - свинско и пилешко - ГериП
С обща фактура : напитки - вода,безалкохолни,алкохолни -бира ,вино,сокове ; месо евентуално пилешки шишчета и embutidos ; пластмасови съдове и прибори ,салфетки,кафе и захар,мляко ;чипсове за децата ;маслини;сосове -майонеза,кетчуп,сос-барбекю ;

Салати                         
руска салата - Силрай
снежанка - Парабол, РалиИ
шопска салата - Анет
салата Венелина
салата Винегрет - Ада
салата Габи
салата-торта-Габи

Тортия -Саби
Емпанада -Саби
Пан.пилешки крилца-Анет
салам,луканка-български -  Рали_И
Питки -  една от Габи ,една от Ада
баници - една от Габи
тортата - Силрай
бутерки - Рали_И
сандви4и(тип хапки) - Саби
настъпени сандвичи за децата-шунка и кашкавал-silrai
сладки - курабийки и сладки с капучино -Габи
Козунаци - Един от Габи
сол, оцет,олио
хартиени покривки - Габи
ножове ,
прибори за барбекю-щипки - Рали_И

нещо за децата-Цветанка

Аз ще взема топки и въже за скачане, ще им измисля и разни игри, по точно само една, но тя ще бъде по обширна....

Списъкът:

1.Габи                 4+1 
2.Рали                 2+1
3.Мария                2+2
4.ГериПетрова    2 + 1
5.Силрай             2+2
6.Ада                   2 +1
7.Саби                 2 +2
8.Рали78             2+ 2
9 .Рози24             4+1
10. Парабол        3+1
11.Венелина       2+1
12.Анетт              2+1
13.Вал                  2+1
14.Искра              2+2
15.Приятели         4+1
16.Цветанка         4+2

Възрастни-42
Деца-21(от които 5 бебета под една годинка-останалите са всеядни)

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 21:11 от silrai

# 181
geripetrowa,Rally_Y,silrai,Vivian* имате много целувки от мен .Направо ме изнанадахте тук сам от толкова години и аз 1/ви път ме приемат така .  newsm51 newsm51 .Ния сме 5-аз,моя мъж,мойта дъщеря(14 god.),брат ми и неговата жена(испанка) и тяхното дете,(но него не го броя защото е само на 11 месеца.Ако мога да помогна с нещо ми кажете.Но моля ви да не готвя защото ще се изложа още преди да сме се запознали. cook.                                                                                                              Vivian*-направо ти завиждам,че си взела това решение,аз не рискувам тук ми е по- добре.Когато дойдох бях “гола и боса“,но тук мога да си позволя да отглеждам децата си по спокоино.Работех в един цех 3 год.,(и сега ни пуснаха на паро за 2 месеца) Аз бях 1та чужденка,единственната която не може да обели дума,но ме уважават ме заради работата ми.Тук ми е по добре.На теб успех в бг.,пиши ни от там.  smile3525 smile3525

# 182
 newsm78 ния сме 4 дърти и 1 дете 1 бебе.Аз какво да донеса,не става да се изтърсим на готово.

# 183
Айде моля ви се някой да мине да провери бройката след мен, че Термо нещо се е развилнял и току що си обърна пързалката...  ooooh!

# 184
Добро утро и от мен, момичета!

Честит последен учебен ден на всички, които като мен се вълнуват от това! Малко почивка най-после, че с 2 ученички се поизморих!

Следя подготовката за срещата и много се радвам, че ще се съберем и опознаем.

Габи ще ме насочи с какво и как да и помогна. Тя е велик организатор, както и Силвето. Възхищавам ви се!
tsvetanka75 , добре дошла при нас!
Рали, честито, че си вече леля! И аз съм леля и като чуя племенника, си се просълзявам.
YanaDG , честит прием на дъщеря ти! Голям успех е постигнало детенцето ! Ще те помоля да помагаш с инфо.

На всички,които ще пътуват за България пожелавам само положителни емоции и  весели празници!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 185
  • Murcia, Spain/Ruse
Добър ден и от мен Wink
Рали,честито ви бебе ,да ви е живо и здраво   bouquet  ylinfant
Герип,весело изкарване в бг и ако мога Ще ви снимам тия идиотЩини дето стават на тоя ден по улиците #2gunfire
Сиска,одобряваме списъка Hug
Цветанка,добре доШла HugМоят мъж е от Пазарджик,може и да се познавате Wink
Мимки,честити ви обички,дано вече и вас не ви бъркат като нас Hug
Вивиан,честита ви месечинка,и успех в бг  bouquet Hug
Много неприятна тая история с мъжа ти,Мими SadДано няма повече инциденти Hug
Ами дано не съм пропуснала неЩо важно newsm78

# 186
  • Euskal Herria
Момичета, много ви благодаря за пожеланията!
На всички с поводи да празнуват - честито! Само хубави неща да ви спохождат!
Надявам се на срещата да изкарате супер! А пък аз ще чакам снимки (дано да пуснете и тук малко, де  Laughing) - за тези от нас, които ще гледат отдалече.
Лек ден!

# 187
Добър ден,момичета!
Благодаря на всички за пожеланията за мъжът ми - печен е той,справя се Grinning.

Rally_Y , ЧЕСТИТО ТИ ПЛЕМЕННИЧЕ! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО! Hug  bouquet

tsvetanka,Добре дошла в копанията Hug!

Ада , предложили са му шефчетата на мъжо и лекар ,и всичко,ама той е шматка.Геройства и упорства.Можел да работи,нямало проблем.Сега превързвам вкъщи и той не мрънка.Какво стана с работата на мъжа ти,има ли оферти за реклама?

Mimky, Честити обички на малката госпожичка!Дай снимчица да я видим.

vivian, направо завиден е ентусиазмът ви по заминаването.Браво!

Силрайка , държи се на положение мъжо и не мрънка,че знае че още един мрънкалник ще ми е в повече и...абе гледа да не ме нерви Twisted Evil,че лиготии не търпя  Crossing Arms Twisted Evil Laughing.Как са Рая и Елеана?Ваканция ли са вече?Иви е от 3.04 до 13.04 - преполови я почти.

Вени , как е Ели?Хубаво ли е при вас времето за разходки?Ние не можем да се приберем,откакто взехме колело.Във ваканция е от 4.04 до 13.04 включително и ще ме побърка.Готов е за колоездачната обиколка на Франция Laughing.

# 188
  • Ispania
YanaDG,4естито на дьЩеря ти  bouquet  bouquet  bouquet,дано постигне това кьм което се стреми.

Силрай4е,,пусни ми линк за Бигастро  Praynigплийз Mr. Green.Аз го гледах в гуугьл,но ако имаШ линк на мястото Ще се радвам ако ми го дадеШ Hug.
Ние алкохол не пием.
Аз какво да взема newsm78,сигурно Ще трьгнем предиШният ден заЩото имаме познати в Гандия и може би там Ще спим Rolling Eyes.Не знам...много сложно ми се струва Confused.Мога да донеса яйца hahaha,нали Ще е Великден,поне те няма да се развалят толкова бьрзо.Ако трьгнем сьЩият ден ,пьтят ни е 4 4аса (не вярвам толкова бьрзо да се развалят)Rolling Eyes....За готвене не ставам Confused.А и като се има в предвид ,4е оЩе не зная дали Ще идвам #Crazy.Уфффф.....
А така като гледам май аз сьм единствената която няма да носи ниЩо Thinking.Хайде помогнете ми де Laughing.Ще гледам да взема неЩо,накрая Ще взема сладки неЩа Laughing,4е като гледам май никой не е писал за сладко Laughing.

За сувенирите Rolling Eyes,ами питах този познатият Confused,иска ми доста пари за каШон4ето Tired,пьк истината е 4е нямам толкова Confused.Днес купих две тефетер4ета за награди за децата и едно голямо знаме а Испания(доста е голямо) Wink.
Мисля ,4е с това което сьм купила е достать4но Wink,даже да не успееШ да купиШ ниЩо не се притеснявай Peace,само да видм как Ще стане изпраЩането на багажа.

tsvetanka75 ,добре доШла Hug при нас.....Надявам се д ати хареса в наШата компания.
Ами не е 4естно....вси4ки,сте там заендо...все около морето.Тук няма никой около мен Sad.

geripetrowa ,браво на твоя мьж Peace,голям герой излезна.Аз сьм се "заклеЩила"на едни кг. и не мьрдам Rolling Eyes,да му се невиди #2gunfire,цял живот борба с тези килограми.

Rally_Y ,4естито  bouquet,да ви е живо и здраво бебо4ето и с радост да си го гледате вси4ки Peace.Колко е хубаво да си леля Laughing.

Vivian* ,4естити ви 10 месеца baby_neutral  bouquet.Успех ви желая от все сьрце в БГ Hug.

**mimi** ,аз не разбрах какво му се е слу4ило на мьжьт ти ,но се надявам да е по добре сега  bouquet

# 189
  • Spain
оу много ви е къса ваканцията Мимии . нашата е 4ак до 20 но ние тук сега си имаме празник на  пролетта  и затова може би я удълажват с 1 седмица тук. за рабатата - още не е търсил сериозно защото кара практиките и няма много време.
Силрай Рали също искаше да прави снежанака- Деси и Рали пиши там
Цветанка добре дошла при нас ! младежката група са оформя ве4е - дъщеря ти ще си има компания и няма да ску4ае - едната дъщеря на Мария и  синковците на ГАби ще са и добра компания
  Силрай аз ги наброих 41(приблизително 19 семеиства ) 4овека 21 деца !  броя дните и си глася балния анцунг  Wink
само дето тази година ще раздаваме 4ерни то4ки на Валенксиаките !!!!! много ми се искаше да се видим ама нещо не искате да идвате еиии  4АКАМЕ ВИ ! !!!!

# 190
  • Ispania
Хайде сега,балният анцунг Laughing,няма такива работи.....вси4ки на фризИОр преди среЩата.

Аз да си кажа ,4е панталон няма да сложа Crossing Arms,та ако Ще и на планина да ходим Laughing....
А валенсианките нямат оправдание Crossing Arms,там са на един 4ас и никакви ги няма Crossing Arms

# 191
Val , сряза си мъжо 2 пръста с циркуляра на работа,но ще оцелее Grinning,печен е той.Срязал е върховете,до ноктите.Възстанови ли се сестра ти вече?А Алекс кога ще оперират?

Ето на Иви придобивката (BMX-a).

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/CIMG1229.jpg

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/CIMG1228.jpg

# 192
  • Ispania
Val , сряза си мъжо 2 пръста с циркуляра на работа,но ще оцелее Grinning,печен е той.Срязал е върховете,до ноктите.Възстанови ли се сестра ти вече?А Алекс кога ще оперират?

Ето на Иви придобивката (BMX-a).

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/CIMG1229.jpg

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/CIMG1228.jpg

Аууууу,горкият той Confused,дано скоро се оправи,ужас............... #Crazy,хи4 не му е било лесно на 4овека.

Сестра ми я изписаха ве4е и е добре,сега 4акаме резултатите да видим какво Ще кажат.За Щастие операцията мина добре и лекарите казаха ,4е вси4ко е било по реда си.

Алекс Ще го оперират на 27 май newsm78 Shocked,а пробата за упойката му я правиха в понеделник ooooh!.
Уж след пробата веднага се прави операцията newsm78.....НО има много деца .

Много е готин БМХ_са Peace,сигурно по цял ден не се остава на мира Wink

# 193
Мими, колелото е много яко!Със здраве да си го кара.  Hug

Вал, заповядай http://www.ebigastro.com/index.php?seccion=microsite&id_micr … site_apartado=150
За облеклото, айде моля ви се, ако обичате  Twisted Evil Аз вече си поръчах бутиков анцунг, вие сега пък с бални рокли ще ми се веснете там  Crossing Arms После гостенката на мен да опява нали!  Twisted Evil
Ада, оправих за салатите.
Мария, за Габи можеш да го кажеш това, ама за мен-аз и велик организатор!!!Че аз си пиша всичко по списък, след това бележка за списъка и накрая запомням в телефона за бележката  Joy На това му се вика заплес...  Laughing

# 194
  • Spain
Гостенката ве4е не пише май така 4е ми пука 4е ми дреме
 аз пък зарибявам едни познати може и те да доидат
линка конкретно за мястото е ето този
http://www.ebigastro.com/index.php?seccion=microsite&id_micr … rosite_seccion=80
дано успеем да го намерим

Общи условия

Активация на акаунт