Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какво представлява процедурата по пробиване на уши в аптека?
-
Какви са препоръките за пътуване с кола с деца до България?
Направо си с две деца
izkax da kaja nas) na sre6tata?
Gore na "Pedrerata" li 6te e?
и 30 килограма месо(пържоли и ребра).

. А аз имам друга идея, ако си твърдо решила да се присъединиш за събирането, може да отидете малко по рано за да запазим маси. Мисля 4е ГериПетрова Щяха да ходят по рано, но ако имат компания няма да е зле нали
.Tova e za men.Da nqma problem da otidem po rano,no mi kajete koga i v kolko 4asa da sme tam az 6te namerq tova momi4e.
Искаме си в България! Тук не ни се стои вече. Много е хубаво, град с море, живеем на хубаво място, апартамента си го направихме както желаехме. В работата и двамата постигнаме места, за които много испанци могат само да мечтаят( преди последното ми раб.място - счетоводството на куп фирми, бях Responsable de Logistica), НО ... не мислим да останем тук завинаги, така че е време за промяна. Време ни е да се устроим в нашата си държава
ама хи4 не ми харесва - преди доста време я беше пуснал някои тук .