* Великден наближава , Испанска среща се задава ! *

• 12 823
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Мими, стискам палци по бързо да се възтановява мъжо, нали идва РД на Иви! Пък и знам какво е болен мъж в къщи  Crazy Направо си с две деца  Mr. Green
Мимки, честито ви отнасяне към безпогрешното разпознаване.Със здраве да си ги носи Никол и още повече да слуша с тях(а дано де!)А, пък за конкуренцията, да сме живи и здарви, ще се конкурират  Laughing
Яна, Честито ви!Пожелаваме на младата госпожица да постигне мечтите и целите си!Щом сама се е подготвила за кандидатстване, няма какво да го мислите детето, ще се оправи и то много добре!   bouquet
Валче, не знам душа, по колко ще се падне на семейство, последно така решихме, защото ако е на човек, не трябва да взимаме Елеана с нас  Mr. Green
Сега ще се върна малко назад и ще видя какви цени е дала Гери и горе долу ще сметна.За месото става дума, за безалкохолните ще трябва Габи да каже!
За сувенирите, аз още го мисля какво да взема-в моя район където съм(живея) нямаме много сувенирни, да не кажа, че хич липсват, ама тия дни ще слизаме до централната част и се надявам нещо да ми хареса, абе много боклук много нещо в тия китайски, нищо интересно няма-за картички и аз съм взела!Ако багажа остане да го пращаме по моя човек, аз ще го платя-няма да се притесняваш за това.
Искаш ли линк към Бигастро, да му се порадваш предварително?
Габи, и аз мисля като Рали-повече от половин литър на човек безалкохолно, едва ли ще е малко, за бирата, ако смяташ на мъж средно по 2 бири, горе долу ще получиш колко ще се изпие-при положение, че не всички ще пият бира де.Пък ако някой иска повече от две да пие-да си носи!
Гери, лек ти път и няма да се стягаш   bouquet
Уф, още нещо щях да пиша и ми изхвръкна от акъла....

# 166
 newsm51 newsm51 newsm51 6te me priemete li i men( Banghead izkax da kaja nas) na sre6tata? newsm17 Gore na "Pedrerata" li 6te e?  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 167
Rally_Y,du6o ti napravo me 6a6na az jiveq v Bigastro i tuk ne kapnala i kapka dajd,kamoli grad!!!!!!!!! buria buria buria smile3506 smile3506 smile3506

# 168
tsvetanka75 , здравей, разбира се, че ще ви приемем.Извинявам се, ако си писала по напред, но може да съм пропуснала-кажи нещо повече за вас?

Валче, ето тук Гери беше писала цените

пилешкото / 2.40 /кг/, свинско/ 2.55 /кг/ и ребрата / 2.10/ кг/

Та, не знам как да ги сметна-Гери беше писала по напред-за 4-5 пилета ли  newsm78 и 30 килограма месо(пържоли и ребра).
Мое мнение-да вземем повечко пържолки, не че и ребрата не стават за скара, ама сякаш повече налитат на пържолите народа.
Абе не са ли много 30 кила месо?  newsm78

# 169
Добър ве4ер мацки
Ама голямо готвне му сложих тази ве4ер за мъжо, да не залинее. И цял ден забравям. Оставих фурната вклу4ена с пиле6кото и се метнах на работа , хубаво 4е Петър си бе6е в къ6ти, ина4е не знам. Полсе изгорух една тава дроб4ета, и ей сега уж заду6авах гъби, ама ги опекох в тигана. Дано да му остане не6то за ядене на моя 4овек след вси4ката ми заплесия.
Рали, при нас граду6ката удаи миналата седмица, късно през но6та, към 11.30 , и аз останах като гръмната, като 4ух как 4ука в патиото.

Ей ,АНЕТТ ,и зпиха ми ду6и4ката днес, едва се измъкнах в 20.000 от работа. Колегите се бъзикаха 4е гледат да ме изцедят до край, да се застраховат в слу4ай 4е не се върна..

Мими, мног неприятно с мъжа ти . Да се възстановява бързо. Напълно те разбирам и ти съ4увства, Аз моя си го гледах 3 мес. в къ6ти, 14 дни от ккоито тотално на легло, даже и да се изкъпе не може6е милия. Дано пове4е никога, ама на никого да не му се слу4ват такива не6та.

4естити оби4ки на пробитите о6и4ки и браво на малката смел4ага.

Вал, сре6тата е в Бигастро

Цветанка, заповядай, само кажи колко сте и от къде пристигате.

Силрай, месото е евтино, само се надявам малко хелп за рязането, 4е времето мног 6те ме притисне.

Саби, вие какво ре6ихте, 6те направите ли гала представяне на новия 4лен на фамилията. или 6те си останем само със снимките. Laughing

Ей,много ми е превъзбудено. Сега си извадих паспорта и гледам 4е догодина изти4а. А сяка6 в4ера го смених,  преди 3 год., кога минава това време....

Лека на вси4ки и приятни фиести
Венелина, снимай фиетата на Мурсия другата седмица, 6те ми е интересно да ги видя тези костуми с които се бли4ат. Ако ходи6 , естествено..
Айде 4ао 4е се олях

# 170
Силрай, ребрата са мазники, и те нямата да останат. А ако остане, упражнението си го знаем от миналата година, по кутиите, тъкмо после 6те имаме повод да се видим пак, 4е да си върнем забравените и разменените не6та Joy

# 171
 newsm03 newsm03 niq sme 5 idvam ot Bigastro  Crazy Crazy Crazy.Ne nesam pisala po rano dnes slu4aino vi namerix  Grinning Grinning Grinning.Samo da popitam nali govorim za Bigastro (Alicante),seloto e blizo do Orihuela?Pitam da ne stane nedorazomenie.I nqkoi 6te mi kaje li datata i 4asa newsm17 newsm17.

# 172
Imam ideq za mesoto ako izkate moje da proverite v tiq magazini "Uper" ili ne6to takova se kazva.S moq maj kupixme parjoli na oferta 3.19 evro.Magazina ot koito pazaruvaxme se namira v Orihuela to4no do "telepica".Izvinqvaite 4e ne pi6a pravilno imenata,no sam na Vie s Ispanskiq,za 6 god.,ni6to ne nau4ix newsm78 newsm78 newsm78. Banghead Banghead Banghead Banghead 6tura rabota . smile3511 smile3511 smile3511

# 173
Моми4ета минавам да по4ерпя, днес т.е. в4ера на 7.04 ве4ерта станах леля

Беб4ето е мом4е и се казва Християн, на татко си  Crazy.
tsvetanka75 добре дошла. Разбира се 4е приемаме всеки които пожелае да дойде. Разкажи ни пове4е за теб. И да същото Бигастро става въпрос. За месото Ще го купи едно от моми4етата на едро, така 4е така Ще ни излезе по на сметка.  Hug. А аз имам друга идея, ако си твърдо решила да се присъединиш за събирането, може да отидете малко по рано за да запазим маси. Мисля 4е ГериПетрова Щяха да ходят по рано, но ако имат компания няма да е зле нали  Wink

# 174
Rally_Y,da e jivo izdravo bebeto  smile3504 smile3504 smile3504.Ami kakvo da vi kaja za men? newsm78 newsm78. Ot 6 godini sam tuk,predi 2 godini dovedox golqmata mi da6terq (kazva se Bogomila 14 god.).Tuk sam s vtoriq mi saprug.Ot 1 sedmica sam bezrabotna  smile3508 smile3508 malko po4ivka (a da si priznaq mi be6e nujna),ne se 6a6kam za6toto sam ot jenite koito mogat da rabotqt i na poleto,ot jenite koito ne podbirat rabotata.Nali si znaete niq Balgarkite mojem vsi4ko  newsm53.Tova e za men.Da nqma problem da otidem po rano,no mi kajete koga i v kolko 4asa da sme tam az 6te namerq tova momi4e.

# 175
tsvetanka75 срещата Ще е на нашият Великден на 19.04, за 4аса не сме се уговорили все още, но предполагам 4е Ще е между 11,30 и 13. Само един съвет пиши на български. Ако нямаш на клавиатурата, на самата страница има т.нар. креедор, то4ко където е менюто Заглавна Страница Помощ Търси Профил Календар Архив на форумите Изход до него сменяш на Бп или БГ и пишеш на Български, защото ина4е модераторите наказват  Hug ако не ти е ясно нещо питай

# 176
 #Crazy #Crazy имам бг.меню,но докато намеря буквите е голям зор  ooooh! ooooh!.Ок,ако има още нещо ще питам  Two Hearts Two Hearts

# 177
Гери, нали знаеш, че за всичко може да разчиташ-за рязането-няма проблем-бирата е в хладилника от снощи  Mr. Green сега чакаме само месото и точим ножовете и почваме  Grinning

Цветанка, кажи само колко деца-дколкото разбирам двама възрастни и три деца-така ли е?Попорвами ме ако греша, защото днес пускам списъка обновен с хората и другият кой какво ще приготвя.Ако искаш и ти също можеш да се включиш с нещо приготвено.

Мацки, ние сме без голяма кола до края на месеца.Части за нея чакаме до средата на април  ooooh!

# 178
Saby, не сме се отказали, продължаваме да следваме плана  Wink

Rally_Y, честито леля   bouquet. Да ти е живо и здраво племенничето   bouquet

tsvetanka75 , добре дошла   bouquet

YanaDG , честит прием на дъщеря ти   bouquet Много успех и късмет и желая   bouquet

Вълнувам се, че наближава да си отиваме  Grinning. Знам, че ви е странно, така ни се чудят и познатите ни тук за това решение, но ние го искаме,... даже много  Party Искаме си в България! Тук не ни се стои вече. Много е хубаво, град с море, живеем на хубаво място, апартамента си го направихме както желаехме. В работата и двамата постигнаме места, за които много испанци могат само да мечтаят( преди последното ми раб.място - счетоводството на куп фирми, бях Responsable de Logistica), НО ... не мислим да останем тук завинаги, така че е време за промяна. Време ни е да се устроим в нашата си държава  Grinning
Няма да ви забравя, ще пиша от Бг  Grinning

Моето момиче днес става на цели 10 месеца  Party
За нейно здраве:

# 179
ДесиХ2, слушах песента и най-вероятно става въпрос за захарна тръстика .

Сега видях и видиото и ми се изясни  Grinning.Тя си пие с кафето с някаква напитка ,предполагам че е aguardiente de caña -ракия от тръстика , което обяснява всичко  Laughing
Ами на мен ром ми дойде като първоисточник,заради марката ром: Flor de cana.,но реших да си сверя часовника.

ДесиХ2 а при вас тази песен известна ли е ?  на мен  Sick ама хи4 не ми харесва - преди доста време я беше пуснал някои тук . 

Да,известа на е,даже много.
Момичета,благодаря ви много за вниманието.Весели празници.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 11:45 от ДесиХ2

Общи условия

Активация на акаунт