* Великден наближава , Испанска среща се задава ! *

• 12 808
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
  • Spain
Венелина ето от тук,не винаги познават разбира се http://tiempo.meteored.com/prediccion_para-Bigastro-Alicante-Espana-Europa-.html
от в4ера до днес са сменили прогнозата за 19 , накрая дано да е слън4ево  Praynig

# 241
Мими ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВИ С ЗАКЪСНЕНИЕ! ДА ТИ Е ЗДРАВО, ВЕСЕЛО, УЧЕНОЛЮБИВО, И УСМИХНАТО ДЕТЕТО! САМО РАДОСТНИ МОМЕНТИ ДА ТИ НОСИ! newsm51
Какво стана с мъжа ти оправя ли се? Иви радва ли се на подаръците за рождения ден?
Мирката честит рожден ден и на твоята малка принцеса! да ти е жива и здрава и много радост да ти носи! smile3525 newsm59
Радвам се че ще се срещате момичета, само ме е яд че ние не можем да дойдем на срещата, имаме си доста неприятности в момента с апартамента и със съквартирантите, за това не ми се и пише много, по нататък ще пиша за това да видим как ще се развият нещата. Weary newsm12
Добре дошли на новите мами!  bouquet
Карчита добре че все пак са ви я превели, както се очертава при нас няма да стане Confused тази работа с помоща.

# 242
Мимки защо да не стане на нас ни я изплатиха късно но ни я изплатиха от датата на подаване на документите
Момичета дано е хубаво времето и си изкарате добре  Hug Hug Hug

# 243
Мирката, Честит рожден ден на дъщеричката ти!Да расте весела и засмяна!   bouquet

Дивина, винаги когато прочета вой пост и ми става едно такова мило  Heart Eyes

Момичета ето списъка пак, добавих подробности-едно от семействата наши приятели не ядат нито свинско нито пилешко, те ще си донесат телешко-така че отпадат от сметката за месото.За безалкохолното и бирата обаче са там  Mr. Green

Последно остава-делим си парите на семейство за месото и безалкохолните....

Питам Рози и Цветанка, вие(вашето семейство) + по още една семейство идвате , нали?Може аз нещо да не съм разбрала  newsm78

Такаааа, ето и последните обновления

Пикник-19 април-Великден - Бигастро!

С обща фактура : месо - свинско и пилешко - ГериП
С обща фактура : напитки - вода,безалкохолни,алкохолни -бира ,вино,сокове ; месо евентуално пилешки шишчета и embutidos ; пластмасови съдове и прибори ,салфетки,кафе и захар,мляко ;чипсове за децата ;маслини;сосове -майонеза,кетчуп,сос-барбекю ;

Салати                         
руска салата - Силрай
снежанка - Парабол и РалиИ
шопска салата - Анет
салата Венелина
салата Винегрет - Ада
салата -домати и краставици-Вал
салата-торта-Габи

Тортия -Саби
Емпанада -Саби
Пан.пилешки крилца-Анет
салам,луканка-български -  Рали_И
Питки -  една от Габи ,една от Ада
баници - една от Искра
тортата - Силрай
бутерки - Рали_И
сандви4и(тип хапки) - Саби
настъпени сандвичи за децата-шунка и кашкавал-silrai
сладки - курабийки и сладки с капучино -Габи
Козунаци - Един от Габи, един от Силрай
сол, оцет,олио
хартиени покривки - Габи
ножове ,
прибори за барбекю-щипки - Рали_И

нещо за децата-торбички-Цветанка

Аз ще взема топки и въже за скачане, ще им измисля и разни игри, по точно само една, но тя ще бъде по обширна....

Списъкът:

1.Габи                 4+1 
2.Рали                 2+1
3.Мария                2+2
4.ГериПетрова    2 + 1
5.Силрай             2+2
6.Ада                   2 +1
7.Саби                 2 +2
8.Рали78             2+ 2
9 .Рози24             4+1-2 семейства
10. Парабол        3+1
11.Венелина       2+1
12.Анетт              2+1
13.Вал                  2+1
14.Искра              2+2
15.Приятели         4+1-2 семейства
16.Цветанка         4+2-2 семейства

41 възрастни
21 деца-17 големи и 4 бебета под годинка
19 семейства

# 244
Момичета, мислех си да сметнем бройката пържоли и такива...Горе долу да има по пържола на човек, по едно ребро, по едно шишче(ако Габи ще взима и шишчета) и пилетата ще ги разфасоваме горе долу да има за всеки по малкоТова дали е достатъчно?Ако искате да предвидим за мъжката част поне по две пържолки?  Mr. Green

Габи, според мен, няма сми да взимаш и ти шишчета, просто стават много неща за ядене-до сега правихме сметка с моя мъж, и се събра пак камара за ядене  Naughty

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 20:37 от silrai

# 245
  • Murcia, Spain/Ruse
Аз мисля,че това е достатъчно ,няма нужда от толкова месалаци.Незабравяй и салатките,саламите и т.н.Това е моето мнение де....

# 246
Момичета сега се сетих-ако някой се чуди какво д донесе-да вземе два три пакета въглища за барбекю

# 247
Rally_YHug , Благодаря,аз нямах представа,че има имен ден мъжът ми  Embarassed.Просто не знаех за имен ден на Лъчезаровци.Ами да почерпя тогава,а?
 Wink Grinning 

MimkyHug , Благодаря за честитката!И,че питаш за половинката,ами позарастват раните,малко по малко.А Иви как да не се радва на подаръци,луднал е по колелото.Другото са дрехи,те не го впечатляват особено Laughing.Дай да видим Ники с обиците,не си ли я снимала?

Момичета от сърце ви желая хубаво време за срещата Hug.Толкова усърдно се подготвяте,че ще си е жив яд да ви провали купона времето.
Лека нощ и прегръдки на всички! Hug  bouquet

# 248
  • Euskal Herria
Момичета, ето ви и от мен един сайт за времето  http://sinoptik.bg/
Засега прогнозите им са учудващо точни, дано ви свърши работа и на вас. Дават възможност за населени места не само в Бг, но и в други точки по света.
Честито на всички, които носят име на цветя! Живи и здрави и обградени от обичаните хора! Късмет и успехи!

# 249
4естит Имен Ден на вси4ки носе6ти име на цвете  bouquet
           Нека изворът на 6тастието
           Ръси с кристалните си води
           Пътят на ва6ите МЕ4ТИ

# 250
  • En un lugar de La Mancha...
**mimi** ,Честит рожден ден на Иви и от мен ( пак със закъснение  Embarassed) ! Да ви е живо и здраво детенцето   bouquet ! Чудесен подарък сте му купили  Heart Eyes . Бързо зарастване на раните на мъжа ти , наистина е ужасно това , което се е случило  ooooh! . И честит му имен ден  Hug.

Rally_Y ,честито ти олеляване  Grinning   bouquet.

Мирката, честит рожден ден и на твоята красавица   bouquet. Не сме те забравили  Wink.

Мимки , честити ви обечки , със здраве да си ги носи малката героиня  Hug . Пак проблеми имате , лоша работа  Tired . Ама така е със съквартиранти , трудно е съжителството . Дано да разрешите скоро проблемите .

Ада, ти съвсем ме отчая с тази прогноза  Sad.Какво ще правим с тези малките ако вали дъжд и е студено  Confused? Иначе не ме мисли , каквото съм казала ще си го приготвя аз , ама пусто време  Tired.

ДивинаHug Hug Hug

Честит имен ден на всички именици днес   bouquet !

# 251
  • En un lugar de La Mancha...
s_avenue, не знам колко е голямо детето ти , но поне по едно 20 евро на ден му приготви .Видях ,че хотелът е много близо до центъра на Палма и пасео маритимо (плажната ивица),така че ще имат голям избор на места за хранене .При ресторанти тип бързо хранене(Mак Доналдс , Бургер кинг..) можеш да хапнеш добре за 5-6 евро . В много ресторанти има дневно меню , което меже да ти излезе за 8-10 евро. Тук по курортите има всякакъв тип ресторанти,пици,дюнери,китайска кухня,типични испански ресторанти , зависи какво точно ще търсите  newsm78...А хотела изглежда добре , поне закуска няма ли да имат ? Ако искаш да знаеш нещо по-конкретно , питай  Wink.

# 252
днес да почерпяhttp://www.public-republic.com/wp-content/uploads/2007/09/kafe7.jpg http://wwwdelivery.superstock.com/WI/223/1613/PreviewComp/SuperS … k_1613R-18318.jpg хайде пишете ме аз да взема въглищата за барбекю,и някой саламче,и нещо сладко за хлапетата!приятен ден на всички Hug Heart Eyes

# 253
Честит Имен Ден на всички,с име на цвете!Да сте живи и здрави,щастливи и усмихнати!

СабиHug , благодаря!Зарастват наистина раните на мъжът ми,малко по малко.Но сега пък Иви се разболя,кашля много и вече е под ръка с антибиотика.Как са малките сладуранки?Слушкат ли?

# 254
Мими, честит рожден ден на Иви ! Да се оправя бързо, че да се радва на колелото Simple Smile    bouquet  bouquet  bouquet
Честит имен ден на всички именници   bouquet   bouquet  bouquet

Дано да е хубаво времето за пикника ви, че след толкова приготовления ....

Хара, и тук всичко работеше и в петък, и в събота. Кризата май ги принуди, други години правеха едни пуентета по цяла седмица  Tired

Общи условия

Активация на акаунт