Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какво представлява процедурата по пробиване на уши в аптека?
-
Какви са препоръките за пътуване с кола с деца до България?

,4е да се набабрим хубаво.За месото мисля 4е е достата4но
колко други работи 6те има.
То е така,аз като съм предвидила неЩо по рано от даденото време и никога не се е получавало......
Ако повечето са да се отложи,няма никакъв проблем,само дето ние няма да можем да дойдем по нататък, понеже мъжо Ще е след великден всяка събота и неделя на работа и няма как

един мой познат,който работеШе в магазина за бои то4но до работата ми и с който не се бяхме виждали от 2 години.Като го видях лоШо ми стана.Вика той"а,какво правиШ ти тука?.А аз с най_невинната си усмивка му отговарям "ми 6те си сменявам кухнята в къ6ти" 
,като си помисля 4е и нас ни 4ака съ6тото,даже Йоан о6те и думи4ка не е казал и предполагам, 4е и той е доста объркан,ние само го подстрекаваме...кажи това,кажи онова....а той милия "БВЪ"ААА"и така...
. Надя,