Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какво представлява процедурата по пробиване на уши в аптека?
-
Какви са препоръките за пътуване с кола с деца до България?

,какъв ти е проблема
, като се видя свободна започна да прави толкова нови неща, сега иска постоянно да я държа за ръка и да ходим, днес ходихме, (бутахме) количката близо 100 метра, а като свикна да ходим в парка и да я люлям на люлките, сега с рев си тръгваме от тях. На мен апартамента ми харесва, с голяма тераса е понеже под нас е Ероски, и ние се падаме 1 ви етаж лошото е че е малко студено на пода и трябва да измисля нещо да слагам на пода, някакъв килим, особено в хола където ники щъка нагоре надолу, а забравих да напиша че ми дърпа и кабелите на телевизора, ами станала е голям щурчо, секунда не се спира вече
Възникна един проблем който не знаех, за да си направя емпатронамиентото ми искат освен договора и две фактури една за газ и една за ток, не знам дали при вас е така, та сега трябва да чакам фактурите, а трябва да емпатронирам съквартиранта ми че иначе не може да започне училище.
И с тях едни проблеми, постоянно ме натискат да им правя емпатронамиенто, то на мен още не съм си направила, поради тая причина, и не зависи от мен в крайна сметка, и едни притенции думи нямам. Е няма идеално, но се радвам поне че на Ники и е добре тук, и се чувства по свободна за действие.

слушкат ли те? Хайде чакам с нетърпение да ви видя затъжила съм се за вас, кога ще имате път към Мадрид, а и да видя малката Лусия?
и после в 
ни ти вервам!!!Ама за книжката-виж ще трябва да се договоим-може и по телефона-то си ми личи отдалече!
Аз днес бях с три хали къщи-е такъв филм НеМа!
,предполагам,как ще си