Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какво представлява процедурата по пробиване на уши в аптека?
-
Какви са препоръките за пътуване с кола с деца до България?
при нас дъжд и вятър въобще не е за излизане, въпреки това днес просто трябваше да излезна с малката а тя пък такава радост да я духа вятъра, не искаше да се прибира.

, то може грешно да е отчел кантара, 
Дано нещата около теб не са толкова лоши и да има добър изход за теб. Прегръщам те силно.
Да,сложихме ги там в центро де салюд,акуШерката ни ги слага
Успех
!!цял ден сме в къщи и направо е лудница
„по повод за слагането на обеци,аз и сложих в една хойериа,и взимат по 3е с техни обеци(нещо като мед.злато)и след 1 мес и сложих други.Габи дано нещата да се оправят по-скоро,ако имаш нужда от нещо свиркай-ще помагаме с каквото можем
.Не знам какво има при теб ,ама никак не ми звучиш добре.Жалко,че не можеш да споделиш...Иска ми се да те прегърна силно и знай,че ако имаш нужда от нещо и аз съм насреща
.Времето лети,не спира...Мимки,аз обеците им ги сложих и на двете госпожици когато бяха по на месец .Тук са на принципа,че колкото по-рано,по-малко ги боли.Матроните ги слагат безплатно,но дупчат ухото направо с обецата ,без пистолет. На Лусия и ги пробиха във фармасията и платихме 12 Е.На Йоана в една хойерия,от където и купихме обеци и там беше безплатно.Кажи quiero poner pendientes a mi hija и това е.И тук времето е ужасно ,не спира да вали,даже по едно време падаха парцали сняг
.
Все си мисля че Ще е интересно,ние Ще сме за 1 път и ми е доста любопитно