Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какво представлява процедурата по пробиване на уши в аптека?
-
Какви са препоръките за пътуване с кола с деца до България?
Всичко ще се нареди-няма да се притесняваш.
.На 13 март ми бе6е последния изпит и съм в о4акване на новини..
Много ти е хубаво детенцето,много си хубава и ти
....за мьжьт ти ниЩо няма да кажа
,за следва6тата сре6та се записваме обезателно
!Много ви е сладко момченцето
!Аз също се бях ориентирала към курсове за детска учителка(аз съм си такава,но исках да се утвърдя и откъм испански в тая област) онлайн,но така и не ги почнах - 900Е трябваше да си приготвя.Твоят курс как беше?
Следващата седмица след Великден пътуваме за БГ с колата и много ще натоварим детето, ако дойдем и на срещата. А и на мъжо ще му дойде много карането. Надявам се следващата година да успея да се разпиша 
за раздяла явно найстина кризата се отразява и на отношенията в семействата
от напрягане да разбера какво гооворят профетата ме заболяа главата но все пак схванах идеята на събранието ,искат да ги водят на планитариум и на театър.
.Много неприятно ...След един месец прекратих ходенето,пък и нямаше на кой да оставя детето,защото нямаше смисъл,и си учех сама в къщи,моя помощник GOOGLE ми помогна много.(само да вмъкна нещо,представи си аз я питам за детски песнички,българските ги знам ама испанските от къде?, и тя ми отговаря,че не знае от къде мога да намеря
)Не е много трудно,може първите теми да ти се сторят труднички,но после свикваш с термините,защото се повтарят,пък и ти имаш основата....Нищо не губиш. Не го отлагай много(потърси си такъв курс където има практика в края,мисля ,4е ще е по–лесно после за работа, пък и на мен ми казаха че почти всички момичета започват работа точно там където са карали практиката,ще видя при мен как ще е)