* Великден наближава , Испанска среща се задава ! *

• 12 805
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
...

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 10:44 от gaby_s

# 91
Габи, горе главата-мъж е, ще се върне!Напрежение, криза....ние също по едно време бяхме в доста обтегнати отношения, но всичкото това напрежение на безпаричие и криза влияе...Дори и да стане така да се наложи да се оправяш сама-няма да се притесняваш-ние за какво сме тук-няма само клюките да бистрим я...Имаш една огромнапрегръдка от нас и по една за децата  Hug Всичко ще се нареди-няма да се притесняваш.  Hug   bouquet

# 92
  • Ispania
Габи,за среЩата ве4е ти казах,......Щом и Анет може да вземе някой ,зна4и сте готови Hug

# 93
  • La casa de Mickey Mouse
за срещата няма мърдане габи, ние ще ви вземем и никакво приготвяне, само ти да си с нас, това е най важното
вече ти го казах не си сама, няма да те оставим за каквото и да става думи
ех тези мъже при най малкия проблем и бягат, само ние ли сме силни
габи ти горе главата и ние сме майки, не можем да не те мислим, ще се успокоим единствено когато разберем че си добре, ти и децата, та ти си една от нас, все едно да не се притеснявам ако на брат ми му се случи нещо и е в безизходица, каквото е необходимо ще направи, а за сега за връщане не мисли, за додо ще е много трудно ако го върнеш в бг, изход винаги има, колкото и да е трудно
аз изкарах сама бременността си, сама родих, не знаех кога мъжа ми ще се върне и кога отново ще е с мен, само малкото диване ме поддържаше да не се срина, както и вие ми бяхте голяма опора, въпреки че ви открих много късно
мъжо брои дните до срещата

# 94
Здравейте.Габи наситина ми се иска да доиде6 на сре6тата Hug,толкова сам ти се взхи6тавала винаги и исках да се запознаем на живо.За мажете наитина кризата влияе на отно6енията в семейството,но маи ние трябва да сме силните деца,работа ,домакинство и накрая пак недоволни.Саби докарай момите на сре6тата да ги запознаем с Хектор,има да си играе с голямата.Хайде целувки и лека Hug

# 95
4ук,4ук...приемате ли ме отново тук? EmbarassedИзмина 1 година от както не съм писала,през която се слу4иха много не6та.Истина е 4е нямах много време да седна пред компа,работих на 2 места,редувахме се с мъжа ми да гледаме детето(бяхме на "смени" )и междувременно се записах на курсове за детска у4ителка.И така Йоан направи 1 годинка,и ре6ихме да го дадем на градина,от тогава на всеки 15 дена,температура....разстройство...температура.. Crazy.На 13 март ми бе6е последния изпит и съм в о4акване на новини..

Благородно ви завиждам,за това 4е 6те се събирате,дано да е хубаво времето и да си изкарате страхотно.Пък после 6те разказвате......

Малко снимки от нас   http://bg.fotoalbum.eu/Yoan2008

Габи,от всяка ситуация има изход,6те се оправят не6тата,само горе главата.От нас  Hug за вас

# 96
  • Ispania
Надя,много сте готини PeaceМного ти е хубаво детенцето,много си хубава и ти  Wink....за мьжьт ти ниЩо няма да кажа Mr. Green.....да не ревнуваШ Laughing

Дано резултатите са хубави от изпита Hug.
А ти заЩо не дойдеШ на среЩата???'

# 97
Благодаря Val,не съм от ревнивите.Благодаря и за поканата,но може би до година,да сме живи и здрави.На мъжлето работата не го позволява,барман е,и то4но в неделя не ги пускат да по4иват ,за6тото имат много работа,а и аз тогава съм рожденни4ка Blush,за следва6тата сре6та се записваме обезателно Simple Smile

# 98
  • Ispania
Ааааа,до другата година има цяла година Laughing.
Наистина в хотелиерството това му е лоШото Confused...на вси4ки празници се работи Confused.

# 99
nadqsf, Hug,Добре завърнала се Grinning!Много ви е сладко момченцето Heart Eyes!Аз също се бях ориентирала към курсове за детска учителка(аз съм си такава,но исках да се утвърдя и откъм испански в тая област) онлайн,но така и не ги почнах - 900Е трябваше да си приготвя.Твоят курс как беше?

Габи, съжалявам за случилото ви се.Не знам какво мога да ти кажа в такава ситуация,вие най-добре си знаете защо и как се е стигнало до това ви решение, дано само не е прибързано.Желая ви да подобрите отношенията си и да се сплоти отново семейството ви.Прегръщам те  Hug Hug Hug!И...кураж... каквото и да предстои!

# 100
Габи, една голяма прегръдка и от мене  Hug Hug Hug Съжалявам за това през което преминаваш... бъди силна и вярвай че нещата ще се наредят  Hug Hug Hug
Аз и тази година ще пропусна срещата  Tired Следващата седмица след Великден пътуваме за БГ с колата и много ще натоварим детето, ако дойдем и на срещата. А и на мъжо ще му дойде много карането. Надявам се следващата година да успея да се разпиша  Praynig
Знам, че много от вас пътуваха с деца и кола до Бг лятото, кажете как децата понесоха пътя. КОлко често спирахте, спахте ли някъде, ако да, къде ? (аз си мисля за нощувка в Италия  Confused) абе всичко каквото се сетите и може да ми е от полза...

# 101
Мила Габи много съжалявам че стоят така нещата искам да ти пожелая много късмет в тази ситуация  Praynig Hug Hug Hug

За съжаления и в други тема последно време чета подобни новини  Sad за раздяла явно найстина кризата се отразява и на отношенията в семействата  Sad

Пакри къде се загуби как я карате с малкия мъж  Hug

Момичета искам да ви попитам за полетите с easijet наистинали пътниците нямат право на ръчен багаж и майките с деца имат ли право на колички?

Ная Мая кътника след 3 месечни мъки най после изби сега е спокойа и започна да се храни.Двете започват да стават все по сладки прегръщат се целуват се и постоянно се търсят много хубаво си играят двечките има моменти се хапят и скубят но без това не може  Heart Eyes
Рали браво за изпитите  Hug

Мими може един ден да го изкараш този курс щом имаш желание Hug и аз със езика съм назад много за 3 месеца в БГ забравих много думи ,сега съм все с речника под ръка особенно когато гледам тв всеки ден научавам нови думи и пак когато ми заприказват се напрягам да разбера какво ми говорят.Днес имахме събрание в градината  ooooh! от напрягане да разбера какво гооворят профетата ме заболяа главата но все пак схванах идеята на събранието ,искат да ги водят на планитариум и на театър.

# 102
Габи, прегръдки и от мен. Ти си мъжко мими4е, ако можем да ти помогнем 6те го напраавим. За сре6тата не се отказвай, тъкмо 6те се поразсее6 от неприятностите, а и Додо 6те се забавлява порядъ4но. Ни6то не приготвяй, ние 6те се погрижим за останалите не6та. Понякога така се слу4ва в живота, неприятно е мног ,и сигурно мног боли... Tired Но надеждата умира последна.  Hug

Рали ,браво за изпитите. и аз така ги "взех" в Сви6тив, бе6е мног забавно об6то взето, след у4енето което слагах в Търново и вси4ките нерви и притенения това ми се струва6те като някаква 6ега.
Дано да се справя и сега. Само дето след цял ден работа 2 4аса у4не ми идват малко в пове4е и главата ми 6те експлоадира, но 6те се справя, нямам друг избор. Пък и е безплатен курса, така 4е... А и ми е мног интересно да нау4а теорията на практиката, която прилагам постоянно...
Дааа, цял живот се у4им..

# 103
от в4ера се каня да пиша, но просто след поста на Габи ми е много тъжно
Мила ГабиHug, надявам се нещата при вас да се наредят. Вие най добре си знаете как стоят нещата, но според мен опитайте се да се преоткриете отново. Кризата наистина се отразява много на семейните отношения, но за вси4ко има решение и в края на тунела винаги има светлинка. Надявам се скоро да ни зарадваш с хубави новини около вас, но дори и да се стигне до най лошият изход не забравяй 4е винаги можеш да раз4иташ на нас. Hug
ГериПетрова ами на мен то4но така ми се стори, като шега, но е факт. Но няма да им се сърдя, само се 4удя какви висшисти излизат в Бг. Вие как сте. Как върви диетата на мъжо. Успех с у4енето.
Кар4ита имаш право на ръ4ен багаж. Само трябва да си много стриктна с размерите, защото на летището имат едни железни мостри(нещо като кошница) които са с позволените размери. Ако куфарът ти не успее да влезе там те карат да го предадеш в багажното отделение и съответно да платиш. Не са ми мерили ръ4ния багаж, пишеше 4е ако 4антата отговаря на размерите и можеш сам да си я сложиш в багажното отгоре, не правят проблеми за кг. Важно е оба4е да е по една 4анта на 4овек. Аз например си бях прибрала и дамската 4анта в куфара, но после видях 4е за дамски 4анти не правят проблем. За коли4ки не мога да кажа нищо, но ако имаш други въпроси питай.
nadqsf добре завърнала се. Много е сладък малкия.
ANETT радвам се 4е ще се организирате за да доведете и Габи. Как е малкия, запо4на ли да ходи на градина или още си е в къщи.
 clara ние си ходихме август с колата, но Ния е доста по голяма и се занимаваше с нинтендото си. Ние не сме спирали да нощуваме никъде, но защото и двамата шофирахме. Желая ви лек път и приятно изкарване в Бг.
За вси4ки които не съм споменала много  Hug

# 104
Момичета,Благодаря за посрещането Hug
МИМИ недей да го мислиш много,пък и тази цена е доста приемлива(900 евро),моят беше двойно повече и се водеше с присъствие в академията, което беше един път седмично,взимахме по една тема на седмица,трябваше сама да си я уча и учителката се предполагаше че трябва да ми обясни темата,но не.....тя просто си прехварляше темата на компютъра #2gunfire.Много неприятно ...След един месец прекратих ходенето,пък и нямаше на кой да оставя детето,защото нямаше смисъл,и си учех сама в къщи,моя помощник GOOGLE ми помогна много.(само да вмъкна нещо,представи си аз я питам за детски песнички,българските ги знам ама испанските от къде?, и тя ми отговаря,че не знае от къде мога да намеря newsm78)Не е много трудно,може първите теми да ти се сторят труднички,но после свикваш с термините,защото се повтарят,пък и ти имаш основата....Нищо не губиш. Не го отлагай много(потърси си такъв курс където има практика в края,мисля ,4е ще е по–лесно после за работа, пък и на мен ми казаха че почти всички момичета започват работа точно там където са карали практиката,ще видя при мен как ще е)

Общи условия

Активация на акаунт