* Великден наближава , Испанска среща се задава ! *

• 12 812
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • En un lugar de La Mancha...
Габи,съжалявам,мила  Sad.В такива случаи не знам какво да кажа,мъчно ми е,ама вие най-добре си знае какво има  Confused.Въпреки това и аз все си мисля,че нещата ще се наредят и пак ще сте заедно.Наистина ситуацията сега не е лесна и на човек какво не му минава през главата,но не мога да повярвам,че семейство като вашето може да се разруши.Дано да размислите хубаво и да вземете най-доброто решение  Peace.Ако мога да помогна и аз с нещо съм насреща  Hug.

clara,ние сме пътували няколко пъти с кола до България,но с Йоана само веднъж. Да знеш,че не е лесно,ама никак . Сега не знам дали бих се навила пак .Пътят е много дълъг и изморотелен .Ние задълвително преспиваме някъде и спираме да правим почивки доста често. Спали сме около Венеция,във Верона и в Ница .Когато пътувахме с Йоана останахме 2 дни в Италия в един приятел на мъжа ми и така беше по-леко пътуването,но пък ми се стори безкрайно дълго  Tired.Йоана беше на 8-9 месеца и гледахме да пътуваме главно през нощта и така повечето време спеше . Не е мъркала много,ама и още си беше доста малка . Иначе хотели съм запазвала от тук-http://www.venere.es/ и не съм имала никакви проблеми . Най-бях доволна от нощувката ни във Верона , в този хотел-http://www.venere.es/hoteles/verona/hotel-piccolo/ . Не е претенциозен( цената му е много добра ),но стаите са много прилични и закуската беше чудесна Crazy,или просто така ми се е сторило след уморителния път Grinning . А ако имате сили и желание за разходка историческият център на Верона си заслужава много .Тук още хотели във Верона http://www.venere.es/hoteles/verona/hotel-piccolo/ .

Мими,нямам никакво време за кулинарстване ама пусти апетит,като ми влезе нещо в главата докато не го направя не се спирам Crazy .Сега имам нова придобивка-Термомикс и наистина се правят чудеса с тази машина .Като се прибере мъжа ми и се занимава с малките,се възползвам да забъркам нещо набързо  Wink.Вече и емпанада зная да правя  Laughing Peace.Хайде по-късно ще пусна някоя снимка,че отиваме да къпем Лусия.

# 106
Добро утро !  Hug Hug Hug

Момичета,ще направя всичко възможно да дойда на срещата ...просто искам да ви видя събрани на едно място ...вие...най-добрите ми приятелки сте ТУК ...   bouquet  bouquet  bouquet

Ще приготвя всичко,което обещах,с най-голямо удоволствие  Peace

Благодаря ви за всичко !

# 107
Девоики, пи6а от ба4кането, та набързо.
Моля вси4ки които искат и гарнатирано 6те идват на сре6тата да дадат едно да до утре ве4ер. По сте4ение на обстоятелствата 6те се организираме с Рали , за да напазаруваме необходимите сокове, безалкохолни,плсатмаси о тн. Хартиени покривки 6те свия от ресторанта на фирмата, и пластмасови 6типки за да не литнат от вятъра. Имаме скари за пе4ене на месото, имаме необходимите прибори като 6типки тн, и метални 6и6ове съ6то.
За месото сме се уговорили.

Ако някой има не6то против или идеи, моля да се изразяват до като е време, 4е после да няма нацупени муцки.

Габи, не се притеснявай излиШно за каквото и да било.
Айде мацки, едно голямо  Hug от мене и лек ден на бойната група.

# 108
Само да допълня, Ще пазаруваме от склад за хранителни стоки, веригата е Диалсур, така 4е за вси4ко Ще има фактура.

# 109
Гери,мила  Hug ... нали писах че ще приготвя всичко,което съм обещала...ще напазарувам всичко,което съм обещала...с фактура... казах ви ,че имам руло хартиени покривки... Не бързайте да ме отписвате де  Wink  Обещанията са си обещания ! Не ми ли вярвате,че мога да направя нещо ...

# 110
Добро утро!   bouquet

Вчера беше първата екскурзия на Иви - водиха ги в пожарната в Куенка.Там правили обиколки с един от камионите,обличали им униформи...Първо казваше,че не иска да ходи без мен,но вчера като видя оня ми ти голям автобус...направо ме забрави.Ухилен ми помаха за "чао" и заминаха.Върнаха се всички супер-доволни.Има си и Carne de Bombero Infantil de Ayuntamiento de Cuenca "Cuerpo de bomberos" - със снимчицата му и всичко.

Саби , какво ще рече Термомикс  Embarassed,че съм малко на вие с тия неща  Embarassed.Ясно,че за миксер става дума ,но с подобрени функции,но по-лесно ли е с него? Аз пък скоро си купувах бутер-тесто,че до сега все не намирах,и най-после правих банички...мммм...толкова ги обичам.Как е при вас времето,излизате ли на разходки с принцесите?

nadqsf,за съжаление само онлайн курс мога да почна,защото работя и Иви няма кой да го гледа,но подобен курс без практика не е ефикасен според мен.

кар4ита , спокойно,ще го науиш.Особено сега,като и Галка е на градина,покрай нея ще учиш и ти.Аз вече съм значително добре с испанския,но при един такъв курс си има и съответните термини в специалността.А ти за да си улесниш ученето,може да взимаш книжки с приказки на испански и чети на момичетата,така ще помагаш и на тях ,и на себе си.Друго си е като изговаряш думите,не е като да четеш само. Peace HugИначе как сте?Момичетата здраички ли са?

# 111
ОК Габи, не сме те отписали, просто реШих 4е Ще е добре да ударим по едно рамо

Ще се видим на пиника зна4и.
целувки

# 112
  • Ispania
Добро утро и от мен.  bouquet
Гери,на мен ми се иска да кажа сьс сигурност ,4е Ще идвам ,но не  мога Confused.За сьжаление до Великден Ще оперират сестра ми(утре по то4но) и Алекс сьЩо.......Много ми се иска да кажа сьс сигурност дали Ще дойдем ,но не мога.

Мойта мама(както казва Алекс)дойде от БГ и в4ера не можах да се стьрпя и си хапнах 1/4 бани4ка Mr. Green Embarassed,3 кремвирШа и сирене Laughing...но тази сутрин се премерих на кантара и пак е в минус Party Party Party.
Е кажете ми може ли да не си хапне 4овек бьлгаска бани4ка Joy,докато бях в БГ изобЩо не бях толкова запалена по бани4ките,но сега..... hahaha....

# 113
  • Murcia, Spain/Ruse
Гери,ние сме ДА  за пикника Laughing

# 114
ехо ето и аз най после да се изтипосам и да намеря малко време да пиша.
Габи ти си силна жена, и ти се възхищавам как въпреки всички неприятности държиш на обещанието си. Hug
Мими мерси за кафето добре ми идва сега следобед че ми се затварят вече очите, а имам да свърша някои работи, а Термомикс е страхотна машинка,  Laughing с нея можеш както да рабъркваш, така и да пасираш, да готвиш, да вариш, много неща, подобрена версия на кухненския робот. Mr. Green  chef
Саби мила честита ти придобивка, знам колко време ти спестява тази страхотна машинка,  chef  особено сега когато най ти е нужна за  малките сладурки. Хайде кога ще пуснеш някоя снимка да Лусия, да видим колко е порастнала, май само на снимки ще си я гледам Confused, да ги нагушкаш и нацелуваш от наше име двете принцеси.
Карчита как са двете сладурани, слушат ли те? Галето свикна ли с градината?
Вал дано операцията на сестра ти мине успешно, и на Алекс също. За баничките какво да кажа не може да не хапне човек  Mr. Green то се услаждат като знаеш че не всеки ден ти се полага.  chef
клара лек път ви желая, и после да разказваш как е минало пътуването с малката, че и нас ни тока след някой и друг месец. newsm78
Надя добре дошла отново при нас, много сте порастнали, пу да не му е уроки голям симпатяга е е твоя синковец. Laughing
Момичета така се ядосвам на тия от аутаментото за втори път ме връщат вече  Twisted Evil, ей не мога да си изкарам това емпатронамието и това е, сега предствих всички необходими документи, сега се измъкнаха че трябвало да присъства и мъжа ми Thinking, той се явява като авал на договора, уф писна ми да ходя само до там. Та да видим кога ще можем да отидем заедно всички. newsm78 Такива проблеми не сме имали в Мадрид, да мръднеш малко и законите се променят. #Crazy А и друго вчера един колега на мъжа ми му е дал карта с места за пикник и барбекю е не в цяла испания, надявам се догодина да можем и ние да се включим и да видим място което ще е удобно за всички, и да дойдат повече мами на срещата.

# 115
Мимки,веднага изпълнявам  Grinning.Ето някои снимки на госпожиците

Мими,точно така е,както Мимки ти е обяснила-кухненски робот. Много е практичен за хора , които разполагат с малко време , а обичат да си хапват добре ,като мен  Mr. Green. Днес вече бяхме на разходка ,времето е хубаво , само от време на време подухва студен вятър.

nadqsf ,добре дошла отново   bouquet

Val , и аз ти пожелавам всичко да мине успешно и да успееш да дойдеш на срещата  Peace

geripetrowa ,пиши ни и нас  Wink. А ако е лошо времето ще имаме ли някакъв резервен вариант  newsm78.

# 116
  • Murcia, Spain/Ruse
Саби,много са сладки и пораснали мацките HugА Лучия и тя със сини очи май,Елиа и тя  Hug
Габи,много се радвам че Ще дойдеШ,не се притеснявай за ниЩо Hug
Абе я кажете вие минералната вода за малките преварявате ли я?То по принцип не е вредно ,но аз четох че не е нужно,обаче възникна един спор с един познат и се ядосвам сега newsm78Да знам де.....

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 17:58 от venelina81

# 117
venelina81 ,Eлиа е голяма сладурана  Heart Eyes.Минералната вода не се преварява , аз ползвам тази на Bezoya-подходяща е за малки деца  Peace. А за сините очи,така е сини са и все още,но и на Йоана и бяха такива до към годинката и после и се промениха  Sad,така че не си правя излишни илюзии  Crazy.

# 118
  • Murcia, Spain/Ruse
Мерси Саби,и твоите са големи сладуранки,пу Hug
Ама как така бе,те са доста сини,не са мътни че да станат кафеви да речем newsm78Ти не си ли със светли очи?На Елиа е тъмно синъо,надявам се да не се измени макар че оЩе се кърмим WinkАбе да са живи и здрави ,майната му на другото Laughing
Да,нали водата не се изварява,аз значи правилно съм прочела PraynigИ аз ползвам Безоя ,понякога и Фонт вея Laughing

# 119
  • Spain
Габи дори не знам какво да ти кажа защото и аз откак го про4етох не мога да го проумея и направо не искам да го повярвам ! радвам се 4е все пак си решила да доидеш и дано да се съберете пак
Саби и Вени много са ви сладки бебешонките !
ГЕри П пиши ни и нас със сигурност
за нас нищо ново няма . мъжо свърши курсовете .сега ще запо4ва и последната практика . с един негов познат направиха рекламите на едно заведение , менютата и визитките ,сега правят и видео за там -много съм горда с него  и дано не му пропадне таланта някъде . все се надявам и 4е за в бъдеще може да работи нещо такова .... но реалността ме смазва . все пове4е наши познати са без работа и няма ... търсят и няма ...

Общи условия

Активация на акаунт