Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде ще се проведе Великденската среща и какви са подробностите?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какво представлява процедурата по пробиване на уши в аптека?
-
Какви са препоръките за пътуване с кола с деца до България?
.В такива случаи не знам какво да кажа,мъчно ми е,ама вие най-добре си знае какво има
.Ако мога да помогна и аз с нещо съм насреща
.
.Йоана беше на 8-9 месеца и гледахме да пътуваме главно през нощта и така повечето време спеше . Не е мъркала много,ама и още си беше доста малка . Иначе хотели съм запазвала от тук-
,или просто така ми се е сторило след уморителния път
. А ако имате сили и желание за разходка историческият център на Верона си заслужава много .Тук още хотели във Верона
.Вече и емпанада зная да правя

,докато бях в БГ изобЩо не бях толкова запалена по бани4ките,но сега.....
....

, той се явява като авал на договора, уф писна ми да ходя само до там. Та да видим кога ще можем да отидем заедно всички.
А и друго вчера един колега на мъжа ми му е дал карта с места за пикник и барбекю е не в цяла испания, надявам се догодина да можем и ние да се включим и да видим място което ще е удобно за всички, и да дойдат повече мами на срещата. 

.Минералната вода не се преварява , аз ползвам тази на Bezoya-подходяща е за малки деца
И аз ползвам Безоя ,понякога и Фонт вея