* Великден наближава , Испанска среща се задава ! *

• 12 817
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Saby , VenelinaHug , много са красиви момиченцата ви!Да са ви живи и здрави,пък било то и не със сини очи Hug !

Mimky , Saby , мерси за инфото за Термомикса Hug,голям помощник в кухнята е,а?

Ада , желая ви повече късмет в бъдеще ,и реализация на мъжа ти в рекламата!Не се отчайвайте,малко по малко ще се оправят нещата.

# 121
Saby , Venelina, големи бонбончета си имате  Heart Eyes

Габи, стискам ти палци нещата при теб да се наредят по възможно най-добрият начин  Peace

Venelina, знам че ако преваряваш минерална вода се увеличава минерализацията и. Аз купувам Фонт за малката, че е с ниска минерализация и подходяща.

# 122
  • La casa de Mickey Mouse
Добро утро
мерсаж за кафето имах нужда от една голяма доза, вчера работих до 23 вечерта, от вкъщи вярно, но телефона не спираше да звъни и мъжо доста се ядоса, а тази сутрин ми зазвъняха още в 7  ooooh!, ужас, дори детето не можах да заведа на гуарде, че пак мъжо се натовари, аман не е работа да се занимаваш със сегурота  Whistling. на всичкото отгоре днес след обяд съм на реунион в elche, отиде ми и обедна почивка и всичко
гери ние сме твърдо ДА
габи не сме те отписали ни най малко, просто не искаме допълнително да те товарим в този труден за теб момент, радвам се, че се реши да дойдеш без теб нямаше да е същото, ще ти се обадя да се разберем кога и как да ви вземем
оооооооо саби, клара на път до бг с малкия с кола, не бих тръгнала, въпреки че той обожава да пътува, ходи ли сме за един ден до Мадрид и обратно, но накрая беше милия вече толкова уморен, че ужас
**mimi**  малкия ти принц, вече е голямо момче, виж и на екскурзии ходи сам, браво на детето, леле как растат, плаши ме този момент, че няма да е винаги бебето на мама, а за курса онлайн е по трудно, но не невъзможно и задължително го търси с практика
абе вал цяла нощ те мислих, от колко време си режимна, 8кг са страшно много, аз съм вече близо три месеца, но с хиляди прегрешения и болницата и какво ли не едва днес ги достигнах 8кг (може би защото и започнах след друг хранителен режим знам ли), но успеха ти е главозамайваш, аз да се похваля тази сутрин се наврях в пролетните си дънки най накрая (е не ми стоят перфектно де, но...) сега остава до около месец да вляза и в летните и после вече да гоня и последните килца, че най накрая да ме заобича и мен огледалото
Този отговор го пиша от вчера  #Crazy по късно пак ще се включа, малкия пак е със сополи
Saby , Venelina страхотни принцеси си имате, да ги изядеш и аз искааааааааааам, вода никога не съм преварявала
вал дано няма проблеми с операцията, а на алекс какво му има, за свалянето аз когато започна да задържам, винаги прегрешавам и след това кантара започва да мърда на долу, няма логика но при мен е така
ада не се отчайва, в момента трябва да оцеляваме, но и този период ще отмине и ще видиш как всичко ще дойде на мястото си

# 123
Здравейте дами

Аз да се похваля мъжо е свалили 7 кг за 11 дни то4но. На право съм в Шок. Много съм горда с него. И при това 2 дни е ял 4ерен хляб  Twisted Evil, ама се съжалих над него. И ве4е не е толкова гладен постоянно, или поне не ми казва. Само дето сега като дръпна аз за Бг и той  Ще дръпне с килограмите Laughing

Аз съм в предстартова треска, като капак на вси4ко ме е стрха да летя, а и за първи път Ще летя сама.... Направо съм  #Crazy

А курса ми по с4етоводство е мног интересен, и преподавателката е голяма свежарка и обяснява вси4ко мног добре. Друго си е като го у4иШ от книга и ти го обясняват, и съвсем по разли4но е като трябва сам да си блъскаШ главата със сметки и калкулиране.

АНЕТТ и мен на работа ме направиха на луда последната седмица. Капака беШе в4ера, когата Щерката на Шефката, която в момента работи за мама ме попита " Не ми е ясно какво правиШ по цял ден" ИдеШе ми да  #2gunfire

# 124
Герипетрова,браво на мъжът ти,упорит ще излезе.Малко хора са постоянни в диетите.Аз пък искам да дебелея,но...Отказала съм цигарите от 3 години,каф пия вече само сутрин,и то с мляко,ям повече от мъжът ми и....НИЩО. Twisted Evil

АНЕТ,така е,мила,растат и не питат.Още са ми пресни спомените от бременността и раждането,а ей го е - Иви другата седмица навършва 4г.Минава времето ,и то бързо.Алекс свикна ли напълно с гуардето?Възстанови ли се вече?

Момичета,днес 12-годишното синче на шефката такава психоатака ми спретна,че си тръгнах с високо кръвно от работа - пусна си на компа да се върти една и съща точно 3-минутна песничка точно час и половина ooooh! - смятайте какво е да слушаш една тъпа песен 30 пъти нон стоп.Изродче. Twisted Evil

# 125
  • Murcia, Spain/Ruse
Герип,браво на ПеШката,невярвах че Ще се справи newsm10А ти за летенето питай мене,аз умирам от страх и едва ли вече Ще се кача на самолет newsm12Пък и много ме болеШе главата при спускането и неЩо не ми е кеф    Mr. Green
Вал,дано мине всичко  както трябва  и да дойдете Hug
Момичета,благодаря за комплиментите ,аз казвам че всички деца(особено наШите Party) са хубави Hug
За всички много  Hug

# 126
ГЕРИ е аз съвсем се отчайвам, мъжо ти има главозамайващи резултати, вал и тя, само аз се боря грам по грам да ги свалям, то направо не е човешко, вече взех и на по 100гр да се радвам
за работата вчера точно за това се скарах с шефа, обръща се и вика на двете ми колежки от elche, тъй като вие сте много заети и не ви стига времето за нищо, а анет нищо не прави прехвърлете и на нея част от работата си, като побеснях (да не говорим че по време на цялото събрание телефона ми не спря да звъни и бях само с единия, а са общо без фихото 3), изкарах и му показах обажданията които имам, че уговорката е да работя от 9 до 14 и от 16 до 19, а де факто работя от 8 до 21, че и повече и той седи  #Crazy и не може да повярва, взе да увърта, бил се заблудил, не знам си какво, а аз най нагло му казах, ами сега като знаеш ми увеличи заплатата, иначе оставям тел в офиса и си спазвам работното време, че сега мисли и умува да видим
п.п. и този пост го пиша от сутринта

# 127
  • Sofia
Привет, мили мами! Ще пътуваме семейно до Испания (Мадрид).
Дъщеря ми има рожден ден и си е пожелала бебе с биберон. Не ми се мъкне от България подарък, но за всеки случай ще ме ориентирате ли в цените на бебетата конкретно? Играчките много по-скъпи ли са отколкото при нас-в Бг ? Ще ви бъда много благодарна за информацията-летим утре вечерта.

# 128
Margi не са по скъпи игра4ките тук, дори има някои неща които са по евтини тук. Специално за кукла можеш да купиш от 6 до 30 евро, зависи от къде и каква искаш. В тукашният вариант вси4ко по 1 лев можеш да купиш сносна кукла за около 6 евро, а ако не ти харесат там има много магазини за игра4ки където да купиш в рамките на 10 и 30 евро. Надявам се да съм ти била полезна.

# 129
  • Sofia
Рали, хиляди благодарности  bouquet Полезна ми  беше и то много! Heart Eyes

# 130
Здравейте мили момичета.  bouquet
Чета си ви редовно,толкова сте жизнени и щастливи.
Честито на всички които са имали поводи за празнуване.  bouquet
Така ви завиждам за срещата,така ми се идва,но уви,много е далеч.Ние нямаме кола,пък и не открих нито влакове,нито автобуси.Другият път може би.Толкова ми се иска да се запозная с вас.От всички тези снимки,празници и споделяния,ви чувствам много близки.
При нас нещата много не са по реда си.Синът ми много го тресе пубертета,развали си успеха и смята да не учи по нагоре.В чудо съм се видяла.
Аз вече работя фихо,за повече пари.Само това е за хвалене,от там нататък горе долу бива.Като ви чета,това ми дава сили и кураж.Радвам се че ви има.
Приятна вечер на всички.  bouquet

# 131
Рали, Ния наистина е голяма, моет диване е доста трудно да го спра на едно място в момента  Tired
Саби, мерси за инфото за пътя. Ние със сигурност ще спим по пътя, вече се чудим дали 1 или 2 нощувки. А за трудното, със сигурност ще е трудно, че и кучето ще е с нас ... но от години се каним с кола да се приберем, най-накрая се наканихме. Бавно, бавно, все ще стигнем Simple Smile
Задължително ще пиша като стигнем в Бг.
Напоследък рядко пиша, че диването не ми дава да пипам компютъра, идва и започва да го удря.
Ада, мъжа ти с предпечат и дизайн ли се занимава?
Да погледне този сайт    http://www.getafreelancer.com/   

# 132
Здравейте мацки

АНЕТТ, кантара в къЩи май лъже, заЩото в4ера ве4ерта му бил показал 104, а не 101. Ами като не си яде триците, така е. Ина4е сноЩи имаШе картофки и беШе толкова Щастлив горкия. Само дето не успя да им се наслади подобаваЩо. с изваден зъб е и го бяха надрусали от упойки. Те като го гледат такъв голям и му бият по 3 за сигурност и после милия по цял ден ходи замаян. А този зъб специално е епопея. От 3 мес. му го правят и не можаха да го умъртвят , сега му извадиаха само половината зъб. Аз като го видях се стрснах, то като ме4еШки зъб, мног дълъг корен. Абе от зъби да не боледуваШ.

Колкото до работата, ами аз ве4е гледам да не се впрягам толкова. Ба4кам си работното време и това е, не ме интересува ниЩо друго. Особено след като стана ясно, 4е работата  на колежката, която беШе 3 седмици в отпуска и 4иито функции изпълнявах никой няма да ми ги плати.../Как си ме представяШ мен да разтоварвам едно пале стока/  . Обидно ми стана, не сам 4е не беШе моя работа, ами никой не се обърна ей така 4е да замаже положението и да ме пита ,"Абе ти за тая работа пари Ще искаШ ли". Ина4е по цял ден слуШам оплаквания как нямало работа и колко била зле търговията. Последния хит беШе 4е сме трябвало да оставаме пове4е 4асове на работа, за да сме си избивали заплатите, заЩото ниЩо не сме правели. Но най лоШо впе4атление ми прави как се злослови за персонала пред останалата 4аст от работеЩите. За мен например всеки месец се пуска слух 4е съм бременна и ме подпитват "Ами ако си какво Ще правиШ". Направо съм отвратен, но това е меко казано.
Ей стига съм се оплаквала. 4е досадих.

Днес Ще по4вам да оправям в къЩи за да е удобно на моя дивак докато ме няма. А от сряда запо4ва великото пътуване. За 1  семица трябва да мина през София. Бургас, Плевен, В.Търново и да ида на село при баба и дядо. Иска ми се да се разходя в Кайлъка , и дано да успея да се видя с някоа приятелка, то кой ли остана там. ама все пак...

Хайде, приятен уикенд от мен

# 133
привет
дивака заспа, много рано, но е хремав и явно нему е добре на милото, една седмица на гуарде и пак със сополи, аман вече, не знам как да го опазвам
гери благородно ти завиждам за бг, но няма да ти е хич лека програмата тъй както гледам и моята за септември не е лека, но аз все пак имам 20 дена на разположение, нямам търпение и броя дните, а остава толкова много
при нас поне злословия няма и всички гледат да се държат добре с мен и да изпълняват каквото им кажа, защото от мен зависи дали ще останат или не (не че аз уволнявам, но работят пряко с мен и само аз комуникирам с клиентите, т.е. при едно оплакване от моя страна и спира да им се дават партета, да не говорим, че аз им разпределям работата и просто спирам да им давам партита, така се само уволняват), не искам да съм лоша, но при нас точността и добре свършената работа са много важни, защото всичко е разпределено едва ли не по минути и при няколко оплаквания от страна на клиенти, рискуваме да ни отнемат застрахователите договорите и да останем всички на улицата, а аз на моя шеф му казвам директно нещата, ако му изнася, ако ли не да си търси друга, но до като я обучи и влезе в ритъм ще мине доста време, а той не може да си позволи дори и един ден
клара дано мине добре пътуването, след като не бързате ще си го направите като екскурзия и няма да има проблеми с пътуването
аз моята диета вчера я наруших, мъжо вика ела да обядваме заедно и разбира се нямаше как да ям диетична храна, та отиде, тази сутрин забравих да се каца на кантара и след две кафета не знам си колко вода, облечена и всичко се сетих, хайде хоп и кантара показа едно кило повече, изпаднах в ужас, но го отдавам на всичко погълнато от сутринта и на дрехите, дано и утре да не ме изненада неприятно кантара, че ще умра (а между другото първия път като се качих, само където не умрях, малкия бил стъпал зад гърба ми и показваше тоя ми ти гадняр едни луди килограми, а мъжо се залива да се хили на физиономията ми  #2gunfire)

# 134
Саби ,Венелина много са ви хубави момиченцата  Hug
Мая беше с сини очи до като сучеше после се промениха

Мими добре са момиченцата ми днес цял ден се дърпят за играчки и се скубят и хапят  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт