* Великден наближава , Испанска среща се задава ! *

• 12 820
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
  • Ispania
mimky ,saby ,venelina81 мерси за пожеланията  bouquet Hug  bouquet.

АНЕТ,операцията ве4е мина Party,сестра ми е добре и вси4ки сме на седмото небе Peace
Алекс Ще го оперират от ФИМОСИС Laughing.....то даже не е операция ,но нали е с пьлна упойка Laughing.
За диетата... ами пьрвите дни свалих много,но сега свалям по половин кг на два дена.....е пак сьм доволна де Laughing.Мисля си ,4е това е заЩото при мен кг са много за сваляне Laughing,и за това по лесно ги свалям.

ПАВКА 30,кьде живеете ??

# 136
Добър вечер,момичета! Hug
Ние днес купихме подаръка за кумплето на Иви - черно BMX. Искаше черно колело.Имаше някакви зелени лепенки отпред на кормилото,които махнахме и лепнахме ено хууубаво тъмно червено AC/DC  Mr. Green.Стана супер.

Вал , успешно възстановяване на сестра ти,и успешно опериране и възстановяване на Алекс Hug.Не се отпускай с диетатааа Naughty Wink.

Кар4и,весело е с девойките малки,а?Малиии,често се замислям какво ти е самичка,без помощ.

АНЕТ,малчо от сега ти върти номерца,разбрал е как да те стресира успешно Laughing.

gery_to , Марица , Вес , tony , пишете как сте,хей!

Лека вечер,момичета,и аста маняна  bouquet!Утре изглежда ще смецял ден на колоездене.

# 137
Здравейте,на вси4ки,рядко пиша,но ви 4ета с удоволствие..........

CLARA  и моя син така,само да ме види на компа,и запо4ва да се сърди,застава до мен и ми натиска коп4етата...

Моми4ета дайте ми съвет,Йоан не иска да яде плодовото пюре,и ве4е ми се из4ерпаха комбинациите,как да го накарам да яде? Praynig
Благодаря предварително.До скоро Hug

# 138
Момичета  Hug  до къде стигнахме с приготовленията за Великден ...списъкът окончателен ли е вече.

Като безалкохолно мисля да взема Кока -кола,Фанта ,Спрайт ,сокове и батидо за децата ...
Някакви предпочитания за марка бира ...безалкохолна да вземам ли ?
За децата ще правим ли торбички...ако трябва да ги взема към тази фактура ...

Лека седмица и много целувки !

# 139
  • Spain
привет моми4ета !
Клара мерси за сайта  и лек път ви желая , не е 4ак толкова страшно да пътуваш с дете ..трябва само да и намериш подходящата занимавка Simple Smile

nadqsf Гери също не ядеше много - може да пробваш разли4ни варианти пюре . ако го правиш сама пробваи да е по те4но . например на нас това ни помагаше .... както и вси4ки видове храни .
Мимии 4естито ви АСИДИСИ Simple Smile колело и "безавариино " каране . на ГЕри и подариха още едно за рд но и то безславно се с4упи на втория ден още . по то4но страни4ното колело и не може да се поправи и сега или трябва да я тикам постоянно аз или да не го кара . на мен много много не ми е кеф да я придържам псотоянно и затова все със кънките си излиза Simple Smile
ГЕриП Иван като 4у Пешо какъв подвиг е направил се закани и тои на тази диета . Simple Smile сега се подготвя психи4ески  Mr. Green ..дано като се видят да се доубеди 4е трябва да я направим . аз сама воля нямам ама  мъжо ако се вклю4и може и да успеем . само незнам Гери как ще гледа  Rolling Eyes хи4 няма да е съгласна Simple Smile .
Габи трябва само да се разберем кои какво ще пие и т.н. да не стане накрая от едното да  не стигне от другото да има прекалено много .
примерно за нас - безалкохолно всякакво , но бира най много аз да изпия 1-2 не пове4е така 4е нас като броики  за бирата не ни брои.
и месото моми4ета - какво коли4ество да се купи! нека всеки да си каже мнението . тази година ще сме 34 +-2 големи  19 деца (от които 4 бебета Simple Smile може и да не съм сметнала добре ) и 1-2 ку4ета Simple Smile  Wink

1.Габи                 4+1
2.Рали                 2+1
3.Мария                2+2
4.ГериПетрова   2 + 1
5.Силрай             2+2
6.Ада                   2 +1
7.Саби                 2 +2
8.Рали78             2+ 2
9 .Рози24            2+1 или 4+1
10. Парабол        2+1 или 1+1
11.Венелина       2+1
12.Анетт              2+1
13.Вал                  2+1
14.Искра              2+2
15.Приятели         4+1

аиде лек ден на вси4ки и до нови срещи Simple Smile

# 140
  • Murcia, Spain/Ruse
Габи,и нас не ни бройте за бирата,а безалкохолно предпочитаме фанта,кола.
За месото кажете какво Ще се прави за да видим по колко Ще можем да изядем и да не се връЩа.Незнам,мисля че нетрябва пък и да се хвърляме на твърде много месо,нали Ще има и салати и разни други неЩа Wink

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 19:28 от venelina81

# 141
  • La casa de Mickey Mouse
привет
измъкнах се за 5 мин да си изпия кафето и да ви видя как сте, телефоните се късат да звънят, но аз съм сложила табела че излизам за 5мин, нищо че никой не може да я види по телефона  hahaha, да ама на мен съвестта ми е циста имам си табела, че ме няма
вал радвам се, че със сестра ти всичко е наред и с малкия всичко ще се оправи, аз с развалих малко диетата събота и неделя и естествено кантара го отчете подобаващо  #Cussing out, не прави като мен
nadqsf моя син освен в гуардето в къщи не иска и да погледне плод, но не го и насилвам, колкото толкова
ох да се оплача пак е болен милия, вчера беше с температура, сополи, кашля, лежа цял след обяд и се гушка в мен и днес пак с детегледачката, писна ми вече не знам какво да го правя това дете

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 11:05 от ANETT

# 142
Здравейте момичета.  bouquet
Val ,ние живеем  в Сант Бой,точно до Барселона.Ако идва някой от тук.Аз съм сама.Търсих автобуси или влакове,но не открих подходящи.
Поздравления за диетата,само така да продължаваш.Успешно възстановяване на Алекс и на сестра ти.
На всички останали   bouquet
Аз сега работя много и хич нямам време за компа.
Току що гледах по новините за земетресението в Италия.Голяма трагедия.До момента 150 мъртви.Дано да няма повече.
Приятна вечер на всички.

# 143
Здравейте моми4ета

За месото, ами мислйа 4е около 30 кг под формата на пържоли и ребра, както и 5 - 6 пилета на скара 6те ни стигнат. Все пак акто има салати и мезета, 6те  е достатъ4но. Пък и нали най важното е да се съберем и да си отбележим празника. Аз 6те поръ4ам месото след като се прибера от БГ, така 4е няма да е проблем. Надявам се да няма кардинални проблеми в Испания до като се върна.

Да се опла4а. Моето звр4е става непослу6но. Наяде ми килима, а днес е нагризла облегалката на фотйола ми, понеже е от търво. Явно си отмъ6тава 4е не й обръ6там много внимание напоследък и си го изкарва на мебелите
Наказах я да не излиза от леглото си половин 4ас. Оба4е преди това й се карам на терасат, пък мъжо вика "Затвори прозореца да не те слу6ат ком6иите" /сре6ту нас има БГ семейство ите знаят на кого се карам/ Laughing
АНЕТТ, мъжо развали диетата. В събота опука половин бутилка уиски и яде каквото му попадна. На другия ден бе6е гузен, ама какво да се прави, прегре6ението си бе6е факт и то сериозен. Е до където стигнем, пък няма да го уморявам сега. Ами ако няма сили да работи, какво 6те правим Mr. Green

Вал, безпроблемни операции на товите близки  бързо възстановяване.

Лада, ДИЕТАТА НЕ Е СТРА6НА, ПРОБЛЕМ Е ДА СВИКНЕ6 БЕЗ ХЛЯБ И СЛАДКИТЕ НЕ6ТА. аЗ ПЪК ОТ НЕЯ КА4ИХ 1 КИЛО, КОЕТО ЗА МЕН СИ Е ЦЯЛ ПОДВИГ Naughty

4ао за сега. Не знам дали утре 6те имам време да пи6а, ако не 6те драсна не6то от БГ. Стискайте ми палци, 4е умирам от страх Praynig

# 144
  • Euskal Herria
Привет, испански мами! Чета ви редовно, но рядко пиша.
geripetrowa , лек полет! Не се притеснявай, всичко ще е наред. Аз все сама летя и винаги всичко минава гладко! Меко кацане на родна земя.
pavka30 , желая ти успех! Дано при теб нещата се разрешат благополучно и пак да се събереш с децата си! Харесва ми и това, че под ника ти вече пише "бореща се", вместо предишното "отчаяна". Не се предавай и само напред!
Момичета, благодаря на всички ви за информациите, които ми давахте. В крайна сметка дъщеря ми се отказа от следване в Испания и преди 2-3 дни получихме писмо, че е приета "Архитектура" в Дания.
Радвам се, че сте толкова сплотени и редовно си организирате сбирки. Даже тайничко си мечтая и аз да бъда там  Joy За момента мъжът ми все още е в Саламанка и се надявам за абитуриентския бал да си дойде. Аз пък си мечтая за лято в Испания (просто време само и единствено за себе си, без ежедневните задължения - голям съм егоист  Embarassed)
Тук пролетта вече се усеща. Сега се готвим за Цветница и след това - Великден.
Бъдете здрави! За всички ви  Hug

# 145
Eeeee, Герииииии, обади се преди да тръгнеш, една чашка с водица да ти ливнем  Grinning Сериозно, аз съвсем изключих, че тази сряда пътуваш  ooooh!

За пикника-ние пием и бира и безалкохолно, не  в огромни каличества.За Елеана може да предвидите 2 бирички, обаче, ако не е много студено.Габи, мисля, че няма нужда да вземате безалкохолна бира!За месото-идеално!Значи за сандвичите-да направя колкото са децата или повече?Сандвичите са две филии хляб с шунка и кашкавал-на пресата!
Козунаци вече съм поръчала от Бг  Grinning За тортата да питам-крем-някакви предпочитания?

newsm78 Още нещо щях да пиша, ама съвсем не съм в час тия дни!

# 146
Силрай, моля те , не вода ,4е 6те ми "подлее6". С кафе ,ако оби4а6.

Майтапа настрана, оба4е до като следвах, баба като ми полее6е вода, винаги ме късаха, а пък ако си разлеех кафето ,взимах изпита. Накрая ве4е го разливах "без да иска2, но пък и няма6е толкова зор. Все пак успях да съсипя не един 4ифт обувки... Laughing

# 147
  • Spain
добър ве4ер

Вал 4ак сега про4етох за Алекс и сестра ти ! стискам ви палци вси4ко да е наред!
Павка успех с работата и дано пак намера6 време за нас
 Гери лек път!
Силрай аз нямам предпо4итания , както го направиш
ако добавя6 в списъка
 поправи  Парабол 3+1
и тя ще направи снежанка

# 148
Гери, абе нямаш грижи, всичко подливаме и кафе и чай ако щеш  Mr. Green , виж за уйскито и водката трудно ще се разберем, ама ако е за теб, ще ги прежалим  Laughing

Ада, утре душко ще добавям, че сга вече спя....

# 149
Grinning Гери,имаш едно "ливнато"кафе и от мен ! Лек и безпроблемен път !  Hug
Силрай,с какъвто крем направиш тортата ,все ще е добре  Peace Елеана съм я придвидила за бирата  Joy

За месото съм съгласна ...остава само да измислим безалкохолното -какво и по колко ...лати ли да взема или двулитрови бутилки...как ще е по-удобно .

И да не забравим Лед...кой ще вземе ...или да вземем ние с другите покупки

Общи условия

Активация на акаунт