Първа пролет дойде, щъркел носи бебе под крилце!!! 23.03 - 29.03.2009г.

• 13 622
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Момичета,от все сърце ви пожелавам скоро всяка една от нас да чуе Благата вест. Hug
Мотонети,успех,мила Praynig
Гея,много ти е красив палавника Grinning
Свраче, Heart Eyes
Розичка,страшна си,да знаеш Peace
Искам само да споделя,че пролетното настроение и щъркелите са дошли вече при вас,момичета.Не можете да си представите колко много позитивизъм и свежо настроение лъха от последните две страници. HugТрябва да се приготвям да ходя по задачки,че времето лети,а въобще не ми се излиза явно пролетната умора ме е налегнала. Sunglasses

# 106
Ох, къде е тая пролет? При нас сняг вали. Писна ми вече от тоя студ, искам слънцееееее.   Nature Sunny

# 107
  • Sofia
Честит празник, мили момичета! Блага вест пожелавам в най-скоро време на всяка една от този форум!!!

# 108
Добър ден сладурчета  Hug
Честит Празник мили момичета,пожелавам ви всяка една от вас да чуе блага вест,от сърце ви го желая  Hug

Аз се събудих точно в 12ч като почасовник  Embarassed Embarassed Embarassed
Кафето съм го изтървала,ама ако пусне някой нещо диетично за обяд ,ще съм много благодарна  Wink
Elsinor  да е живо и здраво бебчето на твоята кума  Hug
Лек и усмихнат ден ви желая  Hug

# 109
  • по света и у нас
Честит празник,момичета!Дано всяка от вас получи благата вест в най скоро време!Моля се за това!

Розичка,Маринекс,Цецито,,гушкам ви ! Hug

# 110
  • София
Днес си взех част от изследванията и по моята некомпетентна преценка,смятам че изследванията са в норма,но за мое успокоение,ви моля и вие да ги погледнете.Другите ще са готови в петък,генетичните след две седмици,а аз имам час за преглед след три седмици и ми е малко притеснено.Благодаря ви предварително.
Общи Т-лимфоцити/резултат 70.62%/реф.стойности 67-76
Субпопулация NK-клетки/резултат 7.23%/реф.стойности 2-11
Показател                                  Реф.стойности
NK клетъчна активност(NKa)                    N<10%
NKa в присъствие на IVIg                          Понижение на активността мин.с 10% в сравнение с установената NKa без IVIg

# 111
Сладурчета искам да пусна нещо разхладително за пийване,от днес почнах да правя аеробика вкъщи  Embarassed , много се изморих направо съм гроги,чакам моето мишле да му минат изпитите и почваме да ходим на фитнес,щотоооо положението е няма да казвам,няма да мога да се саблека на плажа лятото,ше стане земетръс  Joy

Има за всички ..... Wink
Доре   излезна ли от дупката или да идвам да те дърпам  Naughty  Hug

# 112
ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ НА ВСИЧКИ! Hug Hug Hug
Мира , аз утре съм в 14:10 и едва ли ще се засечем  ooooh! а много ми се иска  Hug
Елси , това се казва блага вест .Да е живо и здраво детенцето  Hug Heart Eyes
Цецито , грабвам една чаша , че нещо много ме е стегнала шапката , а няма причина уж Mr. Green
Зъбчо , как е малката Таничка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Геа , как е малката , на големия сладкиш явно му намерихме невеста  Joy Joy Joy
Минди , как си злато следя те в другата тема, но да питам де  Heart Eyes
Доренце , снощи те чаках до среднощ да покажеш некой момък ,но те усещам стискаш си ги само за себе си  Laughing Laughing Laughing
Гардже , какво стана с яйчицата , твориш ли ? Hug
Мотонети , чакам те да кажеш как е минало , цял ден те мисля  Hug Praynig
Мая , къде  се губиш , ела помагай , че много чашки е наредила Цецито  Hug Hug Laughing Laughing Laughing
Николина Пиколина ,Миле ,Хариелче , Кали ,  гушкам и цункам всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 113
Добре съм , Маринексче , вече съм нетърпелива да се срещна с моето бебче  Crazy , оше малко ше ходя на работа и ще се пенсионирам  Mr. Green Тогава ще имам доста време за форума и ще досаждам  Blush Иначе тече една подготовка , една еуфория ме е обвзела ... само се моля всичко да е ок  Praynig
При теб как вървят нещата , има ли напредък  Hug

# 114
За утре стиснете палци за мен моля  Rolling Eyes Смятам да натисна док и да започнем да действаме в някое направление  ooooh!
Минди , до тук няма какво да кажа , дано поне след утре да имам Mr. Green

# 115
Честито Благовещение!Дано всички скоро да получим блага вест! Praynig Praynig Praynig
Маринексче,стискам палчета от сега Praynig Praynig Praynig
Елси,да е живо и здраво бебчето на кумата ти  bouquet  bouquet  bouquet
Мотонети,хайде пиши как мина днес Praynig Praynig Praynig

# 116
  • Стара Загора
Маринексче,стискам палци мила  Praynig Praynig Praynig
Таничка е добре,гледкаме се ,сега спинка милата след солидна доза рев  Mr. Green
Минди,всичко ще е наред  Peace
Цецито,взимам си едно безалкохолно коктейлче (ако има де) и наздраве ! cheers

# 117
влизам за мъничко само да честитя днешния празник на всички Hug
 аз се запътвам към моята дупка

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 21:51 от kali 7

# 118
bmanolova, чудесни са ти реzултатите. Да ти кажа честно ти си първата, която виждам да е със нормални НК клетки. Имам чувството, че които не ги е иzследвал, той е нямал проблем с тях. Стискам палци и другите реzултати да са такива. 

# 119
Привет момичета  Hug
честито ни благовещение,днес видях и щъркели,дано ни донесат по-скоро най-хубавата вест
аз малко изчезнах оттук,ама бях малко на почивка,голям релакс,голямо нещо в троянския балкан - как ще се стягам да ходя на работа  newsm78
отивам да прочета назад и се надявам да видя само добри новини

Общи условия

Активация на акаунт