МАГИЧЕСКАТА ЗЕЛЕВА СУПА - ІІ

• 47 096
  • 458
  •   1
Отговори
# 375
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378425.240 Това е темата за житен режим. Къде изчезна Червена роза? Дано ни пиши своите резултати.

# 376
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378425.240 Това е темата за житен режим. Къде изчезна Червена роза? Дано ни пиши своите резултати.

Благодаря!Сега ще я разгледам!

# 377
galaUSA Какво мислиш след диета със зелева супичка да мина на житен режим? newsm12
.....
питай житарките, може да има някоя прелитаща  Simple Smile насам-натам из диетите....

Е аз от там идвам  Mr. Green (ама я правих наполовина - 5 дена)

# 378
Bobeto Кажи си мнението за житна диета. Наистина ли се отслабва с нея и косата и ноктите се оправят?

# 379
 Ех, да му се не види!! #Cussing out Писах , писах и изчезна!

В общи линии и накратко - за кожа, нокти не съм забелязала ефект. Но аз я правих 5 дена. Ако беше 10, мисля, че щеше да се отрази. За отслабването - да, отслабва се, но не чак толкова много, колкото го дават. После трябва да се спазва захранването. КОлкото дни житуване - толкова и захранване (има в началото на темата римерно такова). Аз свалих за 5 дена 1, 5 кг, на което съм доволна. При мен напоследък мноого бавно вървят нещата. Даже мисля да спра всякакви строги режими за известно време. Ще карам на зелева супа, съчетана с балансирани, 'невражески' за красивата фигура храни  Mr. Green Ще видим какво ще излезе от този ми замисъл  Rolling Eyes

# 380
  • Сф
Приготвих супата,от уте отново я започвам. Миналата седмица за първи път я пробвах,издържах 3 дни и не се оплаквам. Сега ще трябва да я изкарам докрай. Имаше ефект, макар и малък - за 3 дни около килограм и половина по мои сметки. Колкото - толкова Simple Smile
Лека нощ, утер да сте на линия Simple Smile

# 381
  • с трима мъже :)
аз и утре ще съм с вас до някое време и после ви напускам за три дни - изчезвам в командировка отново - спешно, ама спешно. В чмужбина е и не става да си нося там зелева супа  Sad

# 382
Аз съм доволна от диета със зелева супа. Определено поолекнах, паласките ми изчезнаха. Яд ми е, че не ми работи кантара. Но си личи, че има ефект. Плюскаме цяла зима, след това търсим диета да отслабнем за една седмица smile3532

# 383
 Мдааа.. така си е, Окси  Joy Аз затова се примирих с идеята, че ме чакат поне още 2-3 месеца до постигането до желаните мерки (от годините, когато бях на 20  Blush). Е, няма да се разочаровам, ако е и по-рано, но в кайна сметка, няма за къде да бързам Simple Smile

Гала, лека командировка! Мене много зле ми се отразяваха чужбинските, защото исках от всичко да опитам, а и беше за фирмената сметка  Embarassed Да докладваш после  Wink

# 384
galaUSA Приятна командировка и да не се отпускаш много Ей!!! newsm48

# 385
  • с трима мъже :)
Мерси, мерси - ще ви докладвам, макар че аз така искам да свърша бързо и да се прибера веднага, че графикът ми е пре-пренатоварен до 3 юни  ooooh! И както се чудех кое напред, днес шефката ми каза и това  Simple Smile

Бобе, аз съм свалила за 6 месеца 10кг. Преди цял живот съм искала да сваля 10кг. за един месец и всеки път почвах диети и се отказвах, защото виждах, че не става. Този път реших твърдо - още в началото на ноември, че ще го направя този път бавно, с правилна храна, със спорт и с постоянство. И се получи. Ефектът при мене е невероятен. Наистина съм шашнала всички познати, почти всеки, който се разминава с мене все това говори. Няма ден в който поне 7-8 човека да не ми го кажат. А на сватбата, като бяхме кумуве, там обрах овациите  Simple Smile просто. Майка направо се стъписа и тя, а после всички я разпитвали как съм отслабнала така. И това за 6 месеца. Не за един-два, а за шест. Половин година. Не е малко, но при този резултат се чувствам страхотно. Чакам си снимките от сватбата - ще ви покажа. Така че, колкото и време да ти отнеме - важно е какъв е крайният резултат!

Като се върнах на работа, след майчинството, на 1 ноември, там заварих доста народ, дето искаше да отслабва. Тръгнах на фитнес в обедните почивки. Никой не тръгна с мене. Заканиха се, едно момиче дойде два пъти и това беше. Посмяхме се всички на супичката ми взаимно, но аз си я ям, докато те не спряха баничките с бозата и обедните сандвичи - понякога и тортички. Аз също се включвам при тях понякога, хапвам си с тях и аз, те са много готини девойки, но не успяха да си наложат волята просто. Трудно им е на момичетата. И така ... Сега се укоряват за всичките изминали месеци, които пропуснаха, вместо да се раздвижат в залата...И сега искат да тръгват на фитнес вече.

Не се отказвайте, момичета. Една жена не е хубава, като затлъстее, каквото и да си говорим.  Peace Поддържайте си формата, здравето и самочувствието се чувствайте добре  Peace

# 386
  • Бургас
galaUSA ,мерси за отговора и аз забелязах ,че през деня повече огладнявам ,ако е вечер по-късно не.И аз горе долу за такова време огладнявам ,но явно то си е нормално. Останала съм с грешно впечатление ,че много бързо отслабваш ,а така като си написала обобщено всъщност си е съвсем нормално и здравословно Peace Аз започнах да отслабвам година и половина след раждането ,много късно ,защото не вярвах ,че е възможно и хиляди пъти досега благодаря ,че се навих да почна зелевата супа ,наистина след няколко месеца преобразяването е очевидно ,а аз я правих при това само веднъж месечно.

Плюскаме цяла зима, след това търсим диета да отслабнем за една седмица smile3532

А ти колко си права Oxi11 Mr. Green Беше ме обзела някаква депресия и тази зима и веднага ми се отрази , а лятото бях на 1 кг разлика от целта си ,добре ,че дойде пролетта да се стегна  Wink

Ужасно е да си дебела ,има жени късметлийки ,които въпреки ,че са закръглени са с хармонична фигура и им отива ,но когато не си от тях  ConfusedДано никога повече не се връщам от там ,където бях след бременността ,ако има втори път съм се зарекла да направя всичко възможно да го избегна.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 07:45 от Fresh Gale

# 387
  Добро утро, зелчици!

galaUSA, поздравления за постигнатото! И аз стигнах до извода, че не става бързо и трябва много упоритост. Аз вече около 2 месеца съм на фаза заслабване и честно да си призная много добре ми върви :о) А да те питам , колко пъти спортуваш седмично и какви уреди минаваш във фитнеса? Аз засега съм 2 пъти седмично комбинирана гимнастика в обедната почивка и 1 каланетика в неделя. Ама се чудя дали да не я заменя със спининг  newsm78. Като смъкна още 2 килца, може да добавя още един ден спортуване. На мен най-големият ми проблем в момента е корема - несъразмерно огромен е станал Sad

А иначе за отчета - вчера освен супичката, ядох ябълка, ягоди, домат и бяла риба на тефлонов тиган, няколко сурови ядки и 2 лъжички мед. Не е по диетата, но си е разумно хранене  Blush А пък реших от днес сутрин да хапвам малко кис. мляко с трици. А вече от 25-ти ще направя 1 седмица стриктна зелева супа.

Лек ден от мен и много усмивки!

# 388
Добро утро и от мен!
Да ви кажа и моите резултати. Отслабнала съм много за тези 6 дена. На 23-ти сме канени на едно тържество и трябва да съм във форма. Спазвам диетата стриктно. Сутрин кафе с малко захар и през целия ден ям само супа, без нищо друго. Сега ще си направя и зеления чай. От физическо натоварване правя само упражнения за корем.
Успех и да споделяте ваши резултати и да давате съвети smile3503

# 389
  Окси, браво за резултата! Само така Peace 
Но според мен е добре да си се спазва диетката и с останалите храни както са си по дни. Не е хубаво да лишаваш организма си от тях, а като ги махаш няма да ускориш слабеенето. Опитай се поне по малко да хапваш.  И още нещо - като казваш, че сте на тържество, ще трябва да внимаваш какво хапваш- всичко да е в разумните граници  Confused Ти после мислиш ли да продължаваш със супата? А ако имаш възможност, би било добре да включиш освен пресите и някакви кардио натоварвания.

Общи условия

Активация на акаунт