МАГИЧЕСКАТА ЗЕЛЕВА СУПА - ІІ

• 47 056
  • 458
  •   1
Отговори
# 390
Bobeto Разбира си бих включила кардио упражнения, едно време ходих редовно на фитнес, много добре беше, за голямо мое съжаление в момента нямам финансова възможност да ходя на каквото и да било smile3518
А по повод, че лишавам организма, нищо няма да му стане за две седмици, той си натрупа запаси. След тържество твърдо съм решила да се ограничавам и по скоро ще мина на режим с Природосъобразно хранене - рецепти 1. Прегледах ги, страхотни са.

# 391
Здравейте мацки! Вчера си останах на киселото мляко, но си направих супичка, но от гъбки. Днес ще пробвам с нея. Зелевата ще я оставя за следващата седмица. Преди да забременея бях 54 кг., като родих бях 66, успях да сваля 2 с по-ограничен режим, а след това със супата 7, и сега съм 57 и трябва да стигна до 54, след което си мисля за още 1, максимум 2 кг. и после трябва да задържа тези килограми. Успех на всички! newsm51

# 392
  • Сф
Мацки,как сте,хапвате ли супичка?
Моята днес е с преобладаващ доматен вкус, много приятна.

# 393
  • Бургас
Моята днес реших без домат и с морков за разнообразие  Simple Smile

# 394
Здравейте!Някой да е виждал някъде скоро супата на таблетки?   Rolling Eyes 

# 395
Моята пък за тия дни е преобладаващо зелена - зелен лук, див чесън, тиквичка, магданоз, ама и копър сложих  Mr. Green И малко домат и морков за разнообразие Wink
Днес хапнах малко кис. мляко с трици сутринта, после една ябълка , а сега хрупкам салата от червено цвекло, моркови и зелена чушка. За довечера не съм го измислила още.

# 396
Здравейте!Някой да е виждал някъде скоро супата на таблетки?   Rolling Eyes 

Преди 2 дена търсих супата на таблетки, но ми казаха, че вече не се произвежда!Била спряна, но повече подробности никои не ми даде.За сметка на това се продава инстантна френска супа, която се разтваря във 400 мл вода и се пие след 3 мин.

# 397
  • Сф
ох, и аз искам на моята да й сложа лук и чесън , но няма как, нося си я в работата, ще им мирише на колегите.

# 398
  • гр. София
Ооооох, днес ми е много труден ден! Sad
След дългата почивка днес ми е като за начало на диетата! Cry
Досега издържах, трябва да се преборя с изкушенията довечера на семейната трапеза!
Дано да успея. Ако успея, утре ще е по-лесно! Sad Cry
Danska, в супата можеш спокойно да си слагаш зелени лук и чесън. След като се сварят, не се усеща миризмата им, но пък супичката е по-вкусна.
Bobeto, не се ли притесняваш, че с триците и млякото ще се прекъсне действието на супата? Питам, защото и аз искам да прибавя кисело мляко с трици и ленено семе, но си мислех да стигна първо желаните килограми със супата и тогава да добавям тези неща.
Ако днес се предам, утре много ще ме е яд! Даже още довечера!  341uu
Успех в борбата, момичета!  Hug

# 399
Мили зелчици, споделете вече за резултатите, никой не споделя има ли промяна в килограмите.  smile3506

# 400
Mily_2 Няма да се предаваш, просто няма да присъстваш на трапеза, ще си намериш някакво занимание. Дръж се ние сме с теб. newsm53

# 401
Момичета, прегреших smile3511, изядох два варени картофа. Някой знае ли колко калории и въхлегитрати са това?

# 402
Момичета, прегреших smile3511, изядох два варени картофа. Някой знае ли колко калории и въхлегитрати са това?

Аз предполагам, че два картофа няма да ти се отразят чак толкоз зле.Кой ден ти е днес?На мен ми е четвърти и се чувствам доста подута от супата-чак не мога да преценя дали ми е намаляла талията!?

# 403
margisa Днес ми е7-ми ден и бях много стриктна, само тази вечер тези картофи smile3511. Зелето предизвиква подуване на стомаха, затова пия Еспумизан капсули. И на мен корема ми се подува, все едно съм в шестия месец. Между другото в немския сайт тази супа е на основата на лука, защо ние я правим на основата на зеле? newsm12

# 404
 Oxi11, не се притеснявай за картофите. Дори и да си прегрешила, продължавай смело напред без да ги мислиш повече!  Hug  Лошото е, ако се отпуснеш и пратиш на вятъра всички усилия, положени дсега. Не се предавай, с теб сме!  Peace

Мили, аз доста отдавна вече диетувам - ще станат близо 2 месеца. Та в неделя ми приключи един житем режим, който си спазвах строго и затова реших тази седмица да ми е 'разширена зелева супа'. Т.е. всеки ден си ям супата, но включвам и други неща извън диетата, съобразени разбира се със здравословното хранене и ниска калорийност. Един вид очаквам да си задържа достигнатите досег амерки. Строгата диета както си е 'по книжка' ще я правя от другия понеделник. Mr. Green

margisa , ти откакто започна диетата, не си ли се мерила? А и  как си с ходенето до 00?  Да не би нещо и вода да задържаш? Слааш ли сол в супата? По колко вода на ден пиеш?

Общи условия

Активация на акаунт