Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 132
  • 759
  •   1
Отговори
  • София

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 15:12 от Mamma

# 1
Първа  Party
Добро утро! Hug

Хепинце, трябва да пратим Морги при Ончето си мисля аз отдавна Simple Smile.

# 2
Ей , че хубава тема , жива да си , Наде !    bouquet
Малко отрано за моренце си мечтаеш , ама иначе супер заглавие си измислила ! newsm51

Либче , няма на никакви мъже да се даваш - ни БНД , ни лове , ни шеф , никой !    love001
Горе главата ! Hug
Моргито няма да откаже да иде при Онче , сигурна съм ! Hug

# 3
И на мен ми идва подранила морската идея, но пък набижава времето и можем да се настройваме отсега с кеф  Simple Smile.
Няма да се давам, естествено  Hug! Всяко зло за добро, все пак...

# 4
  • Cyprus, Пловдив
Добро утре в новата тема  Grinning
Наде, мерси за темата   bouquet

# 5
  • Ispania
Добро утро Hug.
На мен заглавието ми харесва Mr. Green на темата, малко да се самозальжем, 4е идва топло времееее Sunglasses.
Приятен петьк на вси4ки  bouquet

# 6
  • София
Ох, друг път се развам на петъка, но този път носи друг смисъл - наближава края на отпуската  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

И една страхотна песен - поздрав за работещите днес  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=IQk9ESxJ140         

# 7
Страхотна темичка Simple Smile В очакване на лятото...
Суши била добре, обадиха се от клиниката, даже мъркала, лиглата ми тя. Довечера ще си я прибера.
За жалбата или делото още мисля. закротил се е сега, а и ако не се върне близките години в БГ няма да ме притеснява и няма смисъл да си губя времето и нервите с дела и ограничителни заповеди.

# 8
Тед, радвам се, че е добре котаната! Поне за това да ти олекне Simple Smile. За кое дело още мислиш? Да не би да размисляш дали изобщо да се развеждаш? Shocked

# 9
Тя се колебаеше дали да е дело за дом.насилие , или само жалба в полицията .

# 10
Помислих си, че може да става дума за делото за раздов, затова толкова се учудих. Представяш ли си след всичко да реши да остави нещата просто така, защото него го няма... Crazy За щастие явно за другия тип дело само е ставало дума.

# 11
А , не , Либче . Wink
Няма да се откаже от развода . Naughty

# 12
А , не , Либче . Wink
Няма да се откаже от развода . Naughty
Вече почти бях готова да и прочета цяла лекция  Crazy. Не ми се вярваше де, но на първо четене ми мина през ум и направо се изумих  ooooh!.

# 13
  • Не от София.
Еми така е то-не може хем да съм по кафетата,хем да съм първа в темата  Crossing Arms
Торнадо,къде ще идваш към мене,бе?Аз що не знам?!  newsm78 Към някоя комшийска държава или...?
Либче,още не ми звучиш,както трябва...ще имам доста работа по тебе  Crazy

# 14
Хахахаа! Либче, как можа да си помислиш, че ще обимислям да прекратя делото за развод? То това ми е мечта, блян... за нищо на света не се отказвам от свободата си!
Айде, момичета, приятна почивка. Отивам да си взема котката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт