Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 171
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро,

При нас не вали, само ръми. Всичко е подгизднало, включително и прането ми. Ние закусихме с малката и сега тя гледа детско, аз си допивам кафето и после се хващам да чистя. Хич не ми се занимавя, но няма начин.
Следобяд дребното ще ходи за половин ден при баща си. Дойде и при нас времето, в което баща й започна да си измисля оправдания за да не я взима.  Laughing
Явно вече не му се занимава с дете. Миналата седмица щеше да я взима от петък до неделя, в четвъртък вечерта му се обаждам да се разберем кога ще мине да я вземе, а той ми казва, че всъщност няма да я вземе защото се бил записал на курсове по английски и щял да я зает през почивните дни. Ако не му се бях обадила сигурно нямаше и да се сети да ми каже. С целия си акъл му показах, че съм ядосана и той побърза да ме клъвне - съжалявал, че ми разваля плановете и да съм кажела на любовника си, че няма да се виждаме защото мъжът ми е несериозен.  Shocked
Мислех, че съм му свикнала на глупостите, но определено ме изуми с простотията, която изтърси.

# 46
  • Не от София.
Споко, принцесо  Mr. Green нЕма да идваме у вас.

Аз пък ще ви се разсърдя-на тебе и Хепи  Crossing Arms
Какво сте седнали да ме успокоявате,все едно не разбирате от майтап  Crossing Arms
Като че ли не съм посрещала гости у нас и другаде,та чак "Споко,та споко".. Rolling Eyes

# 47
  • София
Добър ден и от мен,

Идвам да почерпя, че вчера порастнах с още една година  Mr. Green

# 48
  • Не от София.
Ми,хайде деее...викам си-останахме без торта  Hug

# 49
  • На черешата
 Честито помъдряване!  Hug

Принцесо, ама не се тръшкай де. Ний ще минем поне за кафе, ако не смогнем за бира.  Mr. Green

# 50
  • Не от София.
Принцесо, ама не се тръшкай де. Ний ще минем поне за кафе, ако не смогнем за бира.  Mr. Green

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Е,хубу,айде....прощавам ти!  Whistling
Кога ша идвате?  Heart Eyes

# 51
  • На черешата
 Ще бъдеш уведомена поне две седмици преди това.  Mr. Green
 Първо сме на север, после следва морската почивка и после ще е към вашият край. Тази година съм разпокъсала отпуската, всеки месец по малко.  Peace

# 52
  • Не от София.
Бреййй...и двуседмично предварително уведомление ще имам...европейска работа  Joy
Бая ще почиваш пък ти!..Завид!  Crossing Arms

# 53
  • На остров
Добър ден Hug,

На рожденичката честит рожден ден на патерици и много, много щастие пожелавам  bouquet! Тортата изглежда чудесно Simple Smile!

Забелязах, че обсъждате природата тук и да вметна, че е много красиво според мен, невероятно небе, вода, цветове това беше нещо, което ме впечатли много в началото. Пускала съм ви снимка на цъфнала рапица няма такава друга красота според мен Simple Smile! Морги смело напред никога не е късно стига да си убедена в избора  Hug!

Хепи да отговоря на въпроса ти за отоплението ние се отопляваме с една система която използва земна енергия и тръбите минават по пода и винаги е топличко Heart Eyes, самата система се регулира сама в зависимост колко градуса е на вън, като има опция и да намалиш или увеличиш в дадена стая градусите.

Понеже е дъждовно в София да ви пратя малко слънце и синьо небе  Sunglasses.

Наде, благодаря за темичката много морска  Hug!

# 54
  • На черешата
Бреййй...и двуседмично предварително уведомление ще имам...европейска работа  Joy

Като ти знам натоварения график, мисля овреме да си уредя аудиенция.  Joy Joy Joy

# 55
Фури , да си жива и здрава , много обичана и щастлива !

Онче , благодаря за отговора .  bouquet Много интересно , това само за къщи ли е ?

Като ти знам натоварения график, мисля овреме да си уредя аудиенцияJoy Joy Joy

Да резервира място в най-елитното кафе ! Grinning

# 56
  • На черешата
 Така, така...,като за скъпи гости.  Laughing

# 57
При мен кога ще се съберем, питам аз  Crossing Arms
Елате да ме разсеете и обнадеждите малко, че ми е много черен светът тия дни...

# 58
О , Либче , недей така , миличка ! Hug
Ще изгрее слънце ! Peace

# 59
При мен кога ще се съберем, питам аз  Crossing Arms
Елате да ме разсеете и обнадеждите малко, че ми е много черен светът тия дни...
идееем ......  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт