Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 175
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Сега ли , бе ? Rolling Eyes
По нощите ? Joy Joy Joy

# 61
  • София
Добър вечер бълбук, бълбук!  help Днес този дъжд ни удави, не е истина!  Crazy

Онче, вече съм на ниво мечти, малко ми е късно да реализирам такива смели планове!  Sad

Лека и малко по-суха и топла седмица!  Hug

# 62
Жива да не бях ! Joy Joy Joy
Морги иска топло време !  bouquet
Мечтите могат и на по-късен етап да се сбъднат ! Hug

# 63
  • На остров
Мечтите могат и на по-късен етап да се сбъднат ! Hug
  ето така мисля и аз   bouquet!

Хепи апартаментите с централно отопление и имат едни вентили до прозорците от къде духа свеж въздух.

Аз много се нервирах на сайта на градския транспорт, не стига, че е супер скъпо, ами и ми взеха двойно, да не говорим, че не може да се ползва веднага картата, а се чака 1/3 дни, #2gunfire #2gunfire направо са под всякаква критика.

Либ надявам се да изгрее дъга при вас и скоро да се чувстваш добре  bouquet!

# 64
Онче , нищо не разбрах за градския транспорт ?
Защо ти взеха двойно ? Rolling Eyes
Благодаря ти за поясненията ! Heart Eyes

# 65
  • На остров
Ами защото сайта им заби и ми даде, че операцията не е извършена, аз културно се обадих на клиентския им номер и ги помолих да проверят те казаха @да не е извършена@, след като аз повторих и в крайна сметка получих потвърждение, че е плащането е направено два пъти. Те ще ми върнат парите, но принципно ме е яд заради тяхната глупава система аз трябва да се разправям и да губя време.

# 66
Неприятно е , но поне ще ти върнат парите . Peace

# 67
Благодаря ви за милите думи  Hug Наистина ми се събраха почти всички възможни гадости в последните дни и се боря да изпълзя от дупката, която ми се очертава...не особено успешно засега  Confused

Онче, не се ядосвай щом няма да има загуби! Я си помисли ако беше тук каква щеше да я свършиш през сайта на градския транспорт?  Crazy

# 68
  • София
Хепи, кака се моли да не се удави в дъжда. Иначе нямам претенЗии за температурите  smile3534
Либ, в живота человечески има период на сивота и тъга, но ще отмине и това. Скоро ме подсетиха за онази приказка - на разсъмване е най-тъмно! Но после идва изгрева...Да ти кажа в началото на тази година и аз имах чувство, че съм в тази най-тъмна точка и още не мога да повярвам, че виждам първите лъчи на разсъмването! Така, че горе главата и  Hug Hug Hug Hug от мен!

# 69
Либче  Hug ще премине кофти периода. Все пак пролет идва, а с нея и много нови и хубави неща!
Дъжда и на мен ми дойде в повече днес.
Ходихме до Икеа, накупих си малко дреболийки и съм хепи Simple Smile Взех си две вази, сега спокойно ще си пазаря цветя. Обожавам лалета и тези дни ще си самоподаря един  букет Simple Smile
И малко парцалки си накупих, изобщо съм доволна от себе си  Joy

# 70
  • На остров
Тед  Hug, хубаво си напазарила,  радвам за теб звучи много пролетно, как е писанката да не забравя да попитам, че от два дена ви мисля и все се отнасям с разни глупости.

Морги много ми хареса това за зората  bouquet!

# 71
Морги, това, че е най-тъмно преди зазоряване ми е мотото в трудни моменти. Просто някои са много трудни, защото когато се съберат няколко големи проблема и нищо не ти е наред губиш почва под краката си и се чудиш за какво да се хванеш, че да се измъкнеш... Мисля да премина на следващата приказка - прави каквото трябва, пък да става каквото ще и силно да се надявам да стане нещо хубаво.
Спирам да ви досаждам Simple Smile. Много  Hug и да сме здрави преди всичко, че да имаме сили да подредим останалото!

# 72
Добро утро !

# 73
Добро Утро!Най-после и аз да се включа.Скапа ми се компютъра и трябваше да изчакам до днес ,за да се добера до служебния :oops
Либче,много съжалявам за проблемите,които са те затрупали.Искрено се надявам вече всичко около теб да е наред.
Ние с хлапето се отдадохме на мързел и лентяйство през уикенда,време само за нас двамата.
Успешна седмица и много,много късмет на всички Hug
Сега малко да поработя,стига мързелуване.

# 74
Онче, добре е Суши, оправя се Simple Smile Благодаря, че попита.

Общи условия

Активация на акаунт