Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 188
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Шамс не е писала отдавна ? Rolling Eyes
Валчето и тя , но да кажем , че за нея има оправдание - сигурно още празнува Великден ! Joy

# 76
Добър ден  Hug!

Имам чувството, че и тази година от зима направо ще дойде лято. Измръзнах навън, в средата на април  Crazy.

Alex 75, благодаря!  bouquet Ти по-добре ли се чувстваш?

Хепинце, Шамс я чух снощи. Имала е малко проблемче и е трябвало да полежи, но е добре.

# 77
Фифи, все пак съм на работа  Laughing.
Не можела да пише тук принцесата, вероятно по технически причини, затова от нейно име ви копирам това, което иска да каже в темата:

Либчеееее....помоооощ!!Не мога да публикувам в темата,не знам що..а в други мога  Confused може да е технически проблем,ще видя.Ама искам да говоря,пък не мога-сещаш се какво ми е  Joy Пускам ти какво съм написала,да го копнеш от мое име в темата,докато ми се оправят нещата, Whistling Ей го:

Либче,да не казвам голяма дума,ама уж си уредих нещата за тази събота и неделя!..Много ще се радвам да се видим и да се наприказваме!!.. smile3508 Ще нося един кашон кърпички,та да се издухваш на моменти  Hug Hug
Хепи,Торнадо..кукумявки.Моето гостоприемство може да не е пословично ама все ще намеря де да ви закарам и да се отсрамя,мари  smile3534 тююю...не спряха да ме ръчкат!  smile3506
Морги,тамън бях решила да поФаля един загрижен за домашния ти уют БНД..язък!..Ама и не ми умира оптимизмът на мене-видя се  hahaha
Теди,не каза какво стана с котарана?То и Ончето може от време на време да пуска информация за нейната убавица.Ако се интересувате от моите три олигофренчета-живи са,здрави са,плюскат и ме радват..ееееххх...на моменти така се освобождавам от всичко лошо като ме накачорят три космати топки и ми се размърррркат!!  hug
На всички мамита  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
А,Теди е драснала набързо за котето..радвам се  Peace

# 78
  • Не от София.
Ейййй,тъкмо щях да те уволнявам от поста Върховен говорител-Първа дама на кралството  Crossing Arms
На косъм беше ама се поправи....и аз се оправих...стягайте се значи!

Либовата,ти откога и по какъв повод се чуваш със Шамс,без да ме уведомиш??  smile3506

П.П...и леко си се объркала-първо си при мене на работа,после при всички останали!

# 79
Ииии , най-после ! Joy Joy Joy

Дишай спокойно вече и пиши на воля ! Heart Eyes

# 80
  • Не от София.
Хепи,ти си чакаш Валчето,а тя си цъка снимки у фейса  Peace
Ама много е хубава,да й се не види!!  smile3506
 Heart Eyes

# 81
Либовата,ти откога и по какъв повод се чуваш със Шамс,без да ме уведомиш??  smile3506

П.П...и леко си се объркала-първо си при мене на работа,после при всички останали!

С Шамс се чуваме по скайп чат-пат, чувствай се уведомена  Mr. Green.

След като съм първо при теб на работа, следва да почнеш даваш съответната най-голяма заплата... Толкоз дали ще можеш да докараш на пилона? Crazy Mr. Green

На Валчето фейса само аз ли го нямам  newsm78

# 82
  • Не от София.
С Шамс се чуваме по скайп чат-пат, чувствай се уведомена  Mr. Green.

След като съм първо при теб на работа, следва да почнеш даваш съответната най-голяма заплата... Толкоз дали ще можеш да докараш на пилона? Crazy Mr. Green

На Валчето фейса само аз ли го нямам  newsm78

Ааа,добре,добре...работи си-не ми пречиш Joy за мене-ако остане работно време  Joy

Ха,сега....кой няма на Валчето фейсаааа...  Whistling

В голяма дилема съм-трябва да ходя на кафе,пък вън вали и ми е по-добре да съм на топло..ха сега,де!! newsm78

# 83
Хепи,ти си чакаш Валчето,а тя си цъка снимки у фейса  Peace
Ама много е хубава,да й се не види!!  smile3506
 Heart Eyes

Видях я , видях я , както предположих - празнува ! Joy Joy Joy
Хубавица е тя , много нежна ! Heart Eyes

# 84
Отскачам за минутка Wink. Имаме си привременна мярка, ама момчето не ще да я изпълни, т.е. не ще да напусне жилището... Ясно е какво следва, ама защо да е така.... Идеи приемам всякакви...

# 85
  • София
Да намина да ви видя....

Naddya, много ми хареса песничката!

# 86
  • Не от София.
Отскачам за минутка Wink. Имаме си привременна мярка, ама момчето не ще да я изпълни, т.е. не ще да напусне жилището... Ясно е какво следва, ама защо да е така.... Идеи приемам всякакви...

Аз съм по силовите мерки винаги  Whistling

# 87
  • София
И аз да ви нагледам  search search search
Такъв бесен понеделник, чувствам се като мината два пъти през ултраценрофуга!  Crazy Crazy Crazy
Вече искам петък  Wink

Лека и пролетна седмица!  Hug

# 88
  • На черешата
 Eй ме на и мен, голямо тичане днес, но вече съм на дивана.  Mr. Green
 Либче, кат идем на море ти си на дневен ред, на юг ще сме.  Hug

# 89
  • Не от София.
Морги,как сте у дома???  Confused

Общи условия

Активация на акаунт