Пролетта на вратата чука, мама МАРТенка с бебето се фука!

• 13 303
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
Честито и от мен на днес станалите мами!!! Много усмивки с малките слънчица

Роска, хубаво е че си спокойна, още малко остана  Hug
Кикомери, спокойно и аз минах през подобно преживяване с големия ми син и всичко бързо се оправи. Сигурна съм, че и при вас ще е така  Praynig

Момичета, стискайте ми палци, утре свършва антибиотика на Лора и сме на лекар. Дано да кажат, че вече е добре. Иначе няма вече зелени сополки в нослето

# 211
Честито и от мен на новите мамита ,много да ви слушкат малките мъничета
 ooooh! ние всеки ден сме с различен режим - един ден спи през деня вечер реве,другия ден обратното  ooooh!, горкото детенце
За промивките на мен от болницата ми дадоха йодасептон ( капва се малко в едно шише и се долива вода ) , аз нямам конци,но малко ме пареше като ходих до вц-то,но много помага,с него лекуват всякакви рани.Безобидно е , ако искате пробвайте,може да ви помогне  Peace

# 212
  • София
                  Честито бебче на Нани1983
                               bouquet  bouquet  bouquet
Да е жив и здрав малкият Илия, много усмихнат и добър!

Някой питаше какво слагаме в количката като постлека, май Бела. Аз засега слагам пелена- порбебе и направо с нея я овивам. Незнам като се постопли какво ще слагам, че тя е плътна тази пелена. Дали някакво чаршавче  newsm78 Мамите с опит, биха ли споделили?
Аз пък незнам единия път днес, като храних Мария, дали се мазах с Гармастан и дали след това се измих  #Crazy Ами, нищо й няма засега. Ако нещо не й е харесало, би трябвало да не поема гърдата, или пък след това да повръща... Ама, че съм и аз!!! Уж вече не се мажа, какво ме прихвана днес...

# 213
Честити бебчета на Крисче и на Нани! Да са ви живи и здрави, да разстат много обичани и щастливи!

Мери-  Hug не се притесняай да ни споделяш какво ставо с Ангела. Мисля, че не ни натоварваш. Нали сме тук за да си помагаме, пък и макар само с изслушване. Стискам ти палци скоро да се оправи душичката и да си я гушкаш.
За промивките- и аз правя със смрадлика. На мен ми казаха и с йод (пробвах с, но боли). Даже по едно време се мазах и с крем бочко, че хем бях подута, хем от превръзките се чуствах некомфортно.

Дъ лайт- не се отказвай да кърмиш. Аз колкото и малко да имам пак давам.

за помпата- сглобена е както е описано, но пак ще я разглобя и оправя.

# 214
Бихте ли ме махнали от чакащите мами.. Родих Дилян 3.200кг.  51см. на 04.03

# 215
ЧЕСТИТО ДЖЕРИ   bouquet !

# 216
Честити нови бебчета! Да са живи и здрави!

Мери ние се родихме със същата инфекция. Много беше зле малкия. Няколко дни в кувиоз, кръвта му се беше сгъстила, очакваха да направи пневмония. Много  беше зле. Една от акушерките даже каза, че за 20 гидини работа не е виждала такова нещо. Изкарахме 2 курса антибиотик, но сега всичко е наред.
Бъди спокойна, всичко ще е наред с Ангела.  Praynig

# 217
  • Варна
Честито и на другите мами които се похвалиха днес с бебчовци  Hug
Мери миличка, всичко ще се оправи, ето виж че не е най лошото, а щом са ти обещали значи ще се оправи. Всички с ме с теб и едва ли има някой който да не е с вас в този момент  Hug
Аз да се похваля че са ми пуснали парите за 45 дневния - доста бързо според мен, поне като чета как ги бавят. Още на 20-ти са ми ги пуснали  Party
Иначе аз съм добре, бебка също, няма да се раждаме още  Mr. Green
Роси  Hug  И на всички други от списъка на чакащите  Hug

# 218
rossykv, dessiss, Aйрис, Елиша, Тай, Стаси, sisilota_88, annimm, Валентина Трейман  и adi_i_bebeЕх, с какво удоволствие премахвам поредната мама от Червения списък  Party

Честит син, nani1983!

Даниелка, мен ме крепи мисълта, че уж никоя бременност не продължавала вечно... абе ще я видим тази работа  Thinking  Whistling
Милият сигурно не иска да излиза, понеже не сме му измисли още име... ужас направо  ooooh! Уж бяхме, а се отказахме, сега последно говорим да го кръстим БЕБЕ, ама още го обмисляме, че като порасне ще звучи прекалено sexy  hahaha
Момичета, не знам дали би помогнало, затова не го приемайте твърде сериозно - ако имате вана, може да сварите лайка, да си я сипете, докато си взимате вана Simple Smile Поне мисля, че не би навредило  Hug

# 219
честито Джери  smile3525
Еля пробва ли да разредиш йода с вода,аз така правих,че иначе идва силен
За количката и аз днес го увих в едно плюшена пелена тип яйце и така само очичките му се виждаха, та така спинка милото

# 220
Честити бебчета на Нани и Джери   bouquet Всичко най-хубаво ви желая на вас и семействата ви Simple Smile
Окич, пропуснах в предния пост да спомена, че много ми допадна колажа, който си направила със снимките.

# 221
  • Някъде там...
Здравейте, аз съм от априлките, но ви чета и вас от време на време.  Crazy
Гледам, че Крем все още е в списъка на чакащите. Всъщност нейните бебчета се появиха на 26.02, Мария 2 кг и Виктор 2200.
Честито на всички родили и леко раждане на чакащите голямото събитие!  Hug

# 222
Моите шевове май вече се стопиха, на пипане ми е по-друго, а и нищо не ми опъва вече, има съвсем лека болка. Точно на 10-12 ден, както обеща доки, кога мина това време, докато ме болеше зверски в началото, не вярвах, че някога ще се оправя. Иначе аз от първия ден до сега (и до 20ия) си правя сутрин и вечер промивки с разреден йод, вярвам, че заради него се оправям без проблеми. Е, доста изсушаваше и от това още повече опъваше в началото, аз лично не успях да се изкуша да се намажа с нещо долу, колкото и да ми се искаше, изтърпях си.

На нас утре ни идва най-накрая количката и ще ми е по-лесно да го държа на терасата вече Simple Smile Че е такова хубаво време тук, заслужава си да поспи хубаво на въздух и завет.

# 223
Честито на всички с новопоявили се бебета и специални поздрави на veroniki  bouquet !

ivelina, ако все още ти важат от вчера въпросите: двете гърди дават различно количество кърма, не се притеснявай. Следи си бебчето как се държи и наяжда ли се, а не изцеденото количество Peace . А дъждобрана за Виктория-та е универсален, в смисъл не е специално за тази количка, на Мони е, но пасва идеално Grinning . От там, откъдето си взела количката, трябва и на Мони да предлагат (те имат някаква връзка с Кенгуру), попитай Peace

# 224
Мери, кураж! Нещата ще се оправят щом и докторите така твърдят. Стискам палци скоро да се похвалиш с хубави новини за Ангела. Praynig

Честити бебчета на Нани и Джери!!! Нека растат здрави и щастливи.

На всички очакващи мами - късмет и бързо да идват хубавите новини за вашите бебоци.  bouquet

За промивките - и аз първите 2 седмици правих промивки само с много разредна отвара от смрадилика и нямах праблеми и шевовете паднаха навреме и болките отминаха сравнително бързо. Също и лайката има подобно действие. А може да се направи и блезо розов воден разтвор с калиев перманганат, но наистина да е блезо розов, защото перманганата е много силен.

И ние днес бяхме на една дълга разходка и спинкахме през цялото време... както и сега - днес май ще се къпем късно, късно... Whistling Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт