Пролетта на вратата чука, мама МАРТенка с бебето се фука!

• 13 297
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мамчета!
Аз съм от тези дето не пишат често, но четат постоянно.
Да кажа, че утре влизам в родилния дом, минаха 7 дни след термина и ще ме приемат вече!
Да ви кажа доста съм напрегната, не зная как ще спя тази вечер Cry
Предполагам ще ми предизвикат раждане, което ме кара да настръхвам. Все пак не си го представях така.
 Hug

# 226
  • Варна
Valentina Treyman успех мила, дано бебчо тръгне само  Hug  Стискам палци  Hug

# 227
Честити бебчета на Джери и на Креми! Да са ви живи и здрави!
Valentina Treyman- успех.  Hug Мисли положително. Утре е хубав правник и стискам палци бебо да се появи бързичко и безпроблено. Praynig

Някакви новини за Роси?

аз тотално луднах- помпата неще и неще. Разглобихме я 10 пъти. Вакума е много слаб. Бебето иска само едната гърда и то за 15-20мин и я плюе. От другата изцеждам само 10мл. А като се сетя, че и пликчета си купих за съхранение. Такова голямо желание имам, а нищо.

От нас лека и мека  bouquet
Мамитата 2 в 1 -  Hug

# 228
Здравейте момичета.Аз още се опитвам да дочета темата. Имам конкретен въпрос към мамите които са на ти с успешното кърмене. Бихте ли ми казали едномесечно бебе с овладяни колики колко пъти средно на ден трябва да ака при положение че се храни само с кърма.
 Благодаря предварително Hug

Много ви благодаря и за поздравленията за нашата месечинка Hug Hug Hug Много искам да ви почерпя с нещо ама незнам как се слагат снимчици Embarassed нали ще ми простите.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:04 от GalinaG24

# 229
Здравейте, не мога да повярвам, Алек току що заспа (да не дърпам дявола за опашката). Днес направо ни се откачиха ръцете с таткото, той сега лежи до мен и пъшка. Вика то си беше цял работен 12 часов ден (а днес си беше взел почивка) - ужасни са тези колики, мъничките дупички така се мъчат от тях.
Valentina Treyman  пожелавам ти бебчето ти да реши само да излезе и всичко да стане много бързо и безпроблемно Hug

Роси Praynig

Мери, предполагам колко ти е тежко, но съм сигурна, че много скоро Ангела ще се оправи и ще си я вземете в къщи Praynig Hug

Пожелавам на всички ви лека нощ Hug

# 230
  • Стара Загора
Честити бебчета и от мен. Аз май днес честитих но пак, че нищо не помня вече. Казвам ви давам заето от всякъде, въобще незнам за кво става дума. Днес съм заспала към 4 без нещо, а трябваше в 5 часа да водя Митко на зъболкар. По едно време идва свекървата към 5 и 30 и ми вика: "Митко няма ли да ходиш да го вземаш"? А аз легнах щото си мислих, че тя ще отиде. И в 6 часа отивам в градината, тя работи до 6.00 и той миличкия ме чака на прозореца унил. Госпожата им си тръгнала и той останал сам със лелята, ама тя е леля и на още една група. Казвам ви сърцето ми се скъса от мъка. Толкова жално ми стана. Викал на лелята, защо мама не идва да ме взема и не искал да остава да спи в групата миличкия. После го целувах и прегръщах сигурно 1 час. И така.
Момичета тази вечер май пак няма да се спи. Голям рев ревем. Мамка им и колики  #Cussing out
а аз гледам като зомби вече. В петък ще се връща моя мъж и поне вечерта като си легна ще стана чааааак в събота сутрин. Еми то пък не се издържа вече - аз да не съм робот.
Днеска за час и половина докато спах и скъпата ми "сватя" ме събуди по тел. Идеше ми да я убия, ама и простих заради Радославчо. Кво да я правя
  Mr. Green

# 231
Благодаря ви момичета.
  bouquet
Отивам да поспя. Желая ви хубав ден утре  Hug

# 232
  • Варна
Valentina Treyman успех  Praynig
И моя мъж ще заминава в комндировка началото на април за около 2 седмици в чужбина и ми стана много криво  Sad Хич не съм свикнала без него, да не говорим че никога не сме се разделяли за толкова дълго...
Аз май забравих да се похваля, че пъпчето ни падна на 5тия ден. В тази връзка кога "се изчиства" напълно самото пъпче? Сега се е получило като коричка.
Лека вечер от нас, на мамчетата 2 в 1 - дръжте се, не остана  Hug

# 233
Момичета с татковци в командировка - не че това ще ви успокои, но моят мъж работи в САЩ, а моята виза се забави и заради това се наложи да си изкарам бременността и да родя в България. Тук се чувствам добре, защото съм само с близки и роднини, но той ми липсва. Тежко е, тъжно е, но се справяме! Нямаме избор... Добре, че е програмист и му позволяват да работи един месец от фирмата там, един месец дистанционно от тук... но пак липсва... Та искам да ви кажа, че ви разбирам прекрасно и наистина е страшно тежко, но понякога така става  Hug Мислете от тази гледна точка - след като се върне, така ще сте си залипсвали, че ще сте като в приказка няколко дни  Heart Eyes
Извинявайте за дългия пост, но го ударих на чувства  newsm76

rossykv, dessiss, Aйрис, Елиша, Тай, Стаси, sisilota_88, annimm, Валентина Трейман  и adi_i_bebe

Валентина, хайде, че нямам търпение да те махам от списъка! Успех, мила, стискаме ти палци  Hug
Кикоимери  Hug Praynig
Даниелка - хайде бе сестро, докога ще те чакаме да се похвалиш  Whistling  Heart Eyes  Hug   bouquet

# 234
  • Варна
Честити нови бебоци на групата! Да са живи и здрави!
Валентина
и другите очакващи - стискаме палци. Също и за Ангела, Мери, ще се оправи мъничето, дръж се, тя има нужда от теб.   Hug

Нагаина, аз си взех крема от Аптека Попова, те си го забъркват на място. Ния се подсече 1 ден и след второто намазване нямаше и следа. Така ми го препоръчаха и се доказа. Вие сте вече на терасата? Браво. Аз днес не посмях заради вятъра, а и малката беше много крива сутринта.
Слънце, как се оправяш сама с двете деца ... шапка ти свалям.
Окич, рамките са супер.   newsm10  Благодарности за труда.

# 235
  • Стара Загора
на цветка кокетка

# 236
Добро утро   bouquet
Слънце   Hug
Да ви почерпя за рождения си ден,мацки и чакам мамите 2в1 да се разпишат днес, датата е много хубава, Благовещение е  Hug

# 237
Честит  ти ден рожден, cvetka-koketka!!!
Бъди здрава, щастлива и обичана!

Честит празник!

Само дето хич не ми е празнично.... навън е пак побеляло...писна ми вече от този сняг... Sad

Бухта, кажи какъв е този крем-фантазия против подсичане, моля. Рая от снощи е с леко зачервено дупе и пак ме притесни. Неразбирам от какво ние сеняме памперс на всяко хранене и преди и след хранене и между храненията, като я усетим, че е наакана, като мием дупето почти всеки път... Снощи и днес я намазах със Судокрем - да видим дали ще помогне. Днес пак ще минем на пелени и ще мажем с крем да видим... Sad

# 238
  • София
Привет!
Много поводи за честитки има днес  Simple Smile
Честит рожден ден на Цветка-кокетка! Бъди здрава, обичана и много щастлива жена и мама!    bouquet  bouquet  bouquet
Честити рожби на Вероники, Крисче, Крем и Нани! Да са ви живи и здрави    Hug  bouquet Heart Eyes
Честит рожден ден на кака Маги, с малко закъснение, да е послушна и много да радва всички около себе си!   Hug  bouquet  bouquet
Даниелка, чакаме благата вест от теб!  Hug Praynig
Мери, много прегръдки на теб и сили на малката Ангела! Ще се справи душицата! Знам, че ти е тежко, но не се предавай, всички се молим за слънчицето ти, да се прибере по-бързо при мама и тати!  Praynig Praynig Hug
Окич, страхотни са рамките, браво!  Peace Hug Аз трябва да сложа снимка на малкия звяр в албума.
Валентина Трейман, Роска, Айрис, Ади и бебе, Десис и всички чакащи - успех!  Hug Hug Hug

# 239
  • София - Рим и обратно
Искам да попитам - колко време след раждането и спиране на кърменето се възобновява редовния цикъл на жената?
BiliBili и аз това се чудех отдавна, понеже ми дойде около 35 дни след раждането един цикъл (и то какъв...майчице, изтече ми кръвчицата ooooh! ), сега пак ми дойде преди няколко дни, без никакъв ред. Казват, че ако кърмиш не ти идва цикъл по принцип, но мен разбира се тази екстра никога не би ме подминала Tired
Ако не кърмиш,след като ти минат лохиите, до 40тия ден трябва да очакваш цикъл, доста обилен обикновено.

Дез, онова дето си го показала, баба ми му викаше "комбинезон" Mr. Green Тя много ги уважаваше.

Общи условия

Активация на акаунт