Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 284
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • София - Варна - Бургас
аз тази вечер сънувах ....
имаше война ... и дойде едно момче - войник - ,което сме приютили ,но момчето беше облечено само с Черни дрехи и дори багажа му беше черен - завивки , чаршафи .. всичко беше черно ... а самото тяло лице на момчето  пък беше чисто бяло даже се едно светеше ..... и това момче само ме гледаше и се усмихваше
а на мен ми стана много приятно и мноого  хубаво ..едно успокояващо

Mr. Green знаетели какво може да значи  newsm78 ....... дали не е някой мъртвец или ангел илил знам ли  Laughing
 Мъртвец няма как да дойде, но да те посети духът на загинал войник, например пра-пра дядо, може.  Hug

# 121
 Aleksander   мерси  bouquet

# 122
  • Русе, у дома
Напоследък все се сънувам в къщи. Някой са стари, но здрави (интересни са ми градските къщи строени през 30-те години), друг път съм в дома на мои близки, приятели, но някак по-различно изглеждат. Сънищата са ми все свързани с дом, къща, вътрешност. Четох, че е нещо свързано с подсъзнанието. В момента е нарушена химията в мозъка ми (имам изписан АД, но не го вземем), в процес съм на намаляване и на транквиланта, който пия. От него спя доста дълбоко, но много сънувам.
Поста ми малко стана като за здравния.... hahaha

# 123
И аз мисля , че сънищата ни са отражение на страховете , болките , емоциите ни. Пророчествата в сънищата ни  ги има дотолкова , че предусещаме с подсъзнанието си развръзката на определени събития на основата на жизнения ни опит.
barfly , тези стари и здрави къщи които сънуваш - това за мен означава , че търсиш подкрепа  , че имаш нужда от приятели , от хора на които да се опреш.

# 124
  • София - Варна - Бургас
Напоследък все се сънувам в къщи. Някой са стари, но здрави (интересни са ми градските къщи строени през 30-те години), друг път съм в дома на мои близки, приятели, но някак по-различно изглеждат. Сънищата са ми все свързани с дом, къща, вътрешност. Четох, че е нещо свързано с подсъзнанието. В момента е нарушена химията в мозъка ми (имам изписан АД, но не го вземем), в процес съм на намаляване и на транквиланта, който пия. От него спя доста дълбоко, но много сънувам.
Поста ми малко стана като за здравния.... hahaha

Домът, къщата ти - това си самата ти, животът ти.  Показва че още се луташ и не си самата себе си и разчиташ на приятелите си.
   Кураж и успех!

# 125
  • Русе, у дома
Благодаря и на двама ви.   bouquet
Наистина, търся себе си и не мога да се открия. Във времето на двете майчинства нещо се поизгубих и търся начини пак да се открия отново, за сега неуспешно, но не се отказвам...

# 126
Аз пък много често сънувам, че летя  Laughing Все някви лоши хора ме гонят и тамън да ме хванат и аз литвам, и си летя волно тука из квартала между блоковете и тва е. Много често го сънувам този сън.... Какво ли означава newsm78 Звучи сякаш яко съм изкукуригала и имам нужда от чист въздух Joy
Ако някой има идея какво означава, да казва  Peace

# 127
Сънувах, че съм бременна. Толкова много се радвах на бебчето. Не пушех /аз съм заклет пушач/,вървях по улицата и усещах как малкото расте под сърцето ми,  събрах приателките си/ които са скарани от доста време/ да им кажа новината и накрая се оказа, че не съм бременна  Sad . После сънувам,че съм на зъболекар, а аз изпитвам панически ужас от тях и избягах. И пред огледалото си извадих едно парче от зъба  ooooh!
Някой да знае какво изначава съня ми  Thinking

# 128
  • Лондон/Пловдив
За зъба знам ,че ако сънуваш че пада ще умре някой.Ама аз сънувах и никой не умря  newsm78  Все пак не всичко което сънуваме предвещава нещо. Peace

# 129
# 130
  • Шумен
И аз сънувах... ние се опитваме да имаме бебче и след като и този месец ме посети лелката. Миналата вечер сънувах :

аз съм бременна. ама корема си не го виждам. вече съм на етап раждане и викам ама аз искам "цезарово", не искам по нормален начин а доктора вика "не бе, ей сега ще родиш нормално". и след малко се виждам че няма бебе и за това обвинявам докотра.и се събудих..и сега като четох насам натам се оказа че да се сънуваш бременна не е на хубаво  newsm78

# 131
  • София
Някой може ли да ми каже какво означава да сънуваш грозде?
Сънувах, че съм в магазина с детето и слагам грозде в една торбичка да го купувам, ама едни големи зърна, бяло и черно!

# 132
  • Шумен
за гроздето-майка ми казва че не е на много хубаво.

# 133
сънувах.... лявата ми ръка беше с огромен белег от китката до подмишницата,какво означава това? или снощната серия на Клъцни Срежи,ми е въздействала,беше доста кървава Laughing

# 134
За зъба знам ,че ако сънуваш че пада ще умре някой.Ама аз сънувах и никой не умря  newsm78  Все пак не всичко което сънуваме предвещава нещо. Peace
Преди 3-4 дни сънувах, че имам проблем с единия кътник, ходих на зъболекар, нещо ми правиха. Вчера разбрах за смъртта на роднина на мъжа ми.  Confused Досега не вярвах, че има връзка м/у този сън и смъртта на близък човек, но когато ти се случи нещо подобно, дори и случайност да е, започваш да се замисляш....

Общи условия

Активация на акаунт