Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 254
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Аз на скоро сънувах починалият ми дядо идва с една кола и ми вика качвай се ще те откарам хайде... сигурно 1 час ме караше да се кача в колата му но аз не исках  newsm78

# 136
  • София - Варна - Бургас
Аз на скоро сънувах починалият ми дядо идва с една кола и ми вика качвай се ще те откарам хайде... сигурно 1 час ме караше да се кача в колата му но аз не исках  newsm78

И добре си постъпила...  Laughing

# 137
Сънувах,че ме заръфа куче,ама не силно де,но все пак..после един човек ми с епритече на помощ и го уби,но накрая изглеждаше като друго куче Thinking

# 138
  • София - Варна - Бургас
Сънувах,че ме заръфа куче,ама не силно де,но все пак..после един човек ми с епритече на помощ и го уби,но накрая изглеждаше като друго куче Thinking

Сладурке, имаш силен страх от кучета, но и потиснат гняв срещу тях!

# 139
Постоянно сънувам, че летя и изведнъж падам от много високо и се събуждам посред нощ с разтуптяно съреце.... Thinking

# 140
А аз сънувах стара къща, често я сънувам. Какво ли означава ?

# 141
  • София - Варна - Бургас

Разкажи малко за къщата...

# 142
  • София - Варна - Бургас
Постоянно сънувам, че летя и изведнъж падам от много високо и се събуждам посред нощ с разтуптяно съреце.... Thinking

Страх от високо? или проблеми с кръвното или сърцето?

# 143
 Aleksander , Вие ме заинтригувахте с въпроса за къщата.
Аз често сънувам големи, уютни къщи. Много стаи, много светлина... Красиви неща.
Не живея в курник и домът ми ме удовлетворява, т.е. причината не е в желанието за уютен и удобен дом.
Винаги съм си мислела, че това е някакво търсене и неудовлетворение на подсъзнателно ниво. Би ми било интересно да прочета Вашия коментар.

# 144
  • София - Варна - Бургас
Баби, сънищата Ви показват, че животът Ви е подреден, хармончен, удовлетворяващ...  Grinning

# 145
И аз към Aleksander-сънувах мой близък,който идваше към мен,водеше за ръка малко момиченце.Знаех,че е мое дете,но не я чувствах като такава.Подадох й ръка да тръгне с мен,но тя продължаваше да държи неговата...докато той не й каза,,Хайде,върви с мама,,.И тя най-покорно ми подаде ръчичка,тръгна с мен.

# 146
  • София - Варна - Бургас
И аз към Aleksander-сънувах мой близък,който идваше към мен,водеше за ръка малко момиченце.Знаех,че е мое дете,но не я чувствах като такава.Подадох й ръка да тръгне с мен,но тя продължаваше да държи неговата...докато той не й каза,,Хайде,върви с мама,,.И тя най-покорно ми подаде ръчичка,тръгна с мен.

Ами май ти е пожелателен сънят. Искаш да имаш момиченце...

# 147

Къщата е стара, почти да се срути.В този сън сънувах и баба ми (лека и пръст), почина преди 3 месеца, не мога да си обясня защо толкова често я сънувам... много тежко преживявам загубата и. Скоро я сънувах как се смее, весела ,красива, с розови бузки, а преди няколко дена как плаче много ????? Много ми е тежко ... бях кръстена на нея, тя ме е отгледала. Благодаря за тълкуванието Simple Smile

# 148

Страх от високо? или проблеми с кръвното или сърцето?

Имам много ниско кръвно...

# 149
  • София - Варна - Бургас

Къщата е стара, почти да се срути.В този сън сънувах и баба ми (лека и пръст), почина преди 3 месеца, не мога да си обясня защо толкова често я сънувам... много тежко преживявам загубата и. Скоро я сънувах как се смее, весела ,красива, с розови бузки, а преди няколко дена как плаче много ????? Много ми е тежко ... бях кръстена на нея, тя ме е отгледала. Благодаря за тълкуванието Simple Smile

Моето тълкование:  Внимание! Психо/емоционалното Ви състояние е близко до срутване!
    Сънувате я често, понеже тя усмихвайки се, иска да ви покаже че е мн. добре "от другата страна"  и се тревожи за Вас.  

Общи условия

Активация на акаунт