Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 264
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
За пореден път сънувам змии.Незнам, но като се събудя се чувствам ужасно Sad

# 151
А аз сънувах стара къща, често я сънувам. Какво ли означава ?

Разкажи малко за къщата...

Къщата е стара, почти да се срути.В този сън сънувах и баба ми (лека и пръст), почина преди 3 месеца, не мога да си обясня защо толкова често я сънувам... много тежко преживявам загубата и. Скоро я сънувах как се смее, весела ,красива, с розови бузки, а преди няколко дена как плаче много ????? Много ми е тежко ... бях кръстена на нея, тя ме е отгледала. Благодаря за тълкуванието Simple Smile

Моето тълкование:  Внимание! Психо/емоционалното Ви състояние е близко до срутване!
    Сънувате я често, понеже тя усмихвайки се, иска да ви покаже че е мн. добре "от другата страна"  и се тревожи за Вас.  

Много съм съгласна с Вас!

# 152
  • София - Варна - Бургас
За пореден път сънувам змии.Незнам, но като се събудя се чувствам ужасно Sad

Всяко млекопитаещо има вроден ужас от змии!  Sick

# 153
Сънувах, че съм с много дълга коса ...много по дълга от действитенагта ми, и все си я гледах в огледалото и вчесвах  Grinning

# 154
Сънувах, че съм с много дълга коса ...много по дълга от действитенагта ми, и все си я гледах в огледалото и вчесвах  Grinning
Това ако може някой да го разтълкува, наистина, защото преди време много често сънувах същото + неистов страх, че косата може някак да се скъси, да се отреже или нещо подобно.

# 155
  • София - Варна - Бургас
Това ако може някой да го разтълкува, наистина, защото преди време много често сънувах същото + неистов страх, че косата може някак да се скъси, да се отреже или нещо подобно.

Май няма жена, която да не се страхува от това, да загуби голяма част или цялата си коса.

# 156
Не, не, различно е. Аз съм човек, който много експериментира с дължината на косата си, никога не съм си пускала много дълга коса (не мога да я дочакам просто), а в съня си бях с неестествено дълга коса и това ми харесваше  #Crazy (наяве няма как да стане). И все ме беше страх, че скоро вече няма да ми е така дълга косата. Но това много отдавна не съм го сънувала.

# 157
В моя сън нямаше никакъв страх, просто самият факт, че съм с много дълга коса - до кръста, ме радваше. Иначе не мисля, че трябва така буквално да се тълкуват сънищата.

# 158
  • София - Варна - Бургас
В моя сън нямаше никакъв страх, просто самият факт, че съм с много дълга коса - до кръста, ме радваше. Иначе не мисля, че трябва така буквално да се тълкуват сънищата.

Момичета, признайте си, че искате да бъдете привлекателни, еротично, сексуално привлекателни.   Laughing Hug
 И никак не е случайно, че някои религии забраняват на жените да показват косите си...

# 159
сънувах, че намирам четирилистна детелина, обаче едното й листенце е леко прокъснато (това го сънувах след като изгубих една четирилистна детелина, която намерих точно на Еньовден  Confused)... идеи за тълкувания?

# 160
Чак сега я виждам тази тема.  Simple Smile Често сънувам разни неща и ще ми е полезна! Hug

# 161
Така да си напиша на бързо съня,който ме мъчи Mr. Green
Сънувах един мъж,който ми е много приятен и искам да видя отново  Whistling
Та въпросният на сън ми звъни по телефона и казва,че иска да се видим newsm78
Някой би ли ми го разтълкувал???? Tired

# 162
  • София - Варна - Бургас
Така да си напиша на бързо съня,който ме мъчи Mr. Green
Сънувах един мъж,който ми е много приятен и искам да видя отново  Whistling
Та въпросният на сън ми звъни по телефона и казва,че иска да се видим newsm78
Някой би ли ми го разтълкувал???? Tired

Бих могъл...
                                      Това е т.н. "Пожелателен" сън.  Grinning

# 163
Преди няколко дни сънувах, че майка ми се обажда да ми каже, че баща ми е починал Cry. Обаче беше много спокойна като ми го казваше. Какво ли може да значи Confused

# 164
Сънувах,че съм сама и трябва да отида до някакво място,и май карах колело и отидох до едно много красиво място,което никога не съм виждала беше като рай,някаква река,море ли какво беше не знам..но беше много красиво.. и минавам след това през някакви заведения пълно с хора и гледам злобно  newsm78 нямам си и напредстава какво означава  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт