Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 213
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Много често сънувам,че бягам от някого,преминавам разни препятсвия за да избягам да не ме видят да не се срещаме защото са опасни хора.Винаги е различно,като място,хора.. Какво ли значат тези сънища?

# 226
вчера,сънувах,че ми пада зъб! Sad

# 227
Здравейте, Тълкуватели! Преди няколко дни сънувах две змийчета - малки, тъмно червена и жълто - черна. Оставяха следи като от гол охлюв. Сънувах ги, как се шмугнаха зад гардероба в спалнята ни.
Снощи сънувах два тигъра. Мисля, че пак бяха в мой дом, прекарвах ги от едно помещение в друго. Справях се с тях, но знаех че са опасни и трябва да съм много внимателна. Бяха едри животни.
Тълкуването в интернет съновниците е едно и също, копи и пейст - ако някой от вас има друго тълкуване, би ли го споделил? Благодаря предварително!

Само да добавя, че преди змийчетата сънувах, че падат два от зъбите на 9мес. ми бебе.

# 228
Здравейте!Току що сънувах червена змия в стаята ми  Confused след това сунъвах,че викаме някъв човек да я махне,и го оставяме сам в моята стая да се оправя с нея.И не знаем дали я е махнал,но като влязохме в стаята не видяхме змия,а видяхме него облечен с на майка дрехите от гардероба и май и гримиран беше..не съм сигурна.След това мисля,че опитах да потърся змията,и отворих някакви чекмежета на бюрото,които реално ги НЯМА,само в съня ми ги вижддам - а там имаше храна.
Преди този сън,сънувах,.че аз и една моя комшийка отиваме да учим в друго училище,и сме един клас,а тя е по-голяма от мен с 2 години.След като пристигаме в училището тя сяда на стълбите пред дъската,а аз на чина,зад мен има също още едно момиче само,и с нея си говорим през цялото време,а тя ми разправя за момчето,в което е влюбена,той зад мен на 3тия чин,а аз на 1вия.Какво може да означава това?Много объркани истории.. Sad

# 229
Знаете ли какво означава да сънуваш, че правиш секс с друга жена( лесбийски секс)? Веднъж в "Горещо" Беше гост Наталия Симеонова и каза, че означава, че мъжът ти ти изневерява. ThinkingМоже и смешно да ви звучи, но ако имате идея, споделете и не ми се смейте. А знаете ли кой ден какво означава сънят?

Според мен това са глупости - никаква гаранция.
не се хващай че мъжът ти ти изневерява.
сънищата идват от твоето подсъзнание. дължат се на някакви неща, които си мислиш, а не които задължително се случват.

# 230
Сънувах , че се запознавам с един мъж,който беше гадже на една моя позната.Интересното беше ,че се запознахме в някакъв голям супермаркет, аз си се разхождах , а той и една моя приятелка вървяха след мен.След като ме настигнаха тя ни запозна и така съня свърши.В действителност с момчето не се познаваме , а и никога не съм имала някакви симпатии към него.

# 231
Здравейте,сестра ми е сънувала наш общ приятел,който почина преди 3 години,в съня той и е казал,че и се сърди.Ако може някой да ми каже какво означава съня

# 232
Не ми се чете цялата тема, но ето според моя добър приятел съновника:

Секс ако правиш с представител на твоя пол, това не свидетелства непременно за хомосексуални желания, а по-скоро е показател за невероятно високо самолюбие. Ако ти доставя удоволствие, очакват те неприятности наяве. Ако ти е неприятно, знак за притеснения, проблеми и объркване в личния или професионалния ти живот. Често сексуалните сънища са отражение на това как ние приемаме другите и как си мислим, че другите приемат нас. Ако имаш постоянен партньор и сънуваш секс с друг човек това предполага, че си незадоволен от физическата ви връзка.[/b]

# 233
Здравейте,сестра ми е сънувала наш общ приятел,който почина преди 3 години,в съня той и е казал,че и се сърди.Ако може някой да ми каже какво означава съня

Мъртвец, ако възкръсне в съня ти, очаква те благополучие. Наяве ще срещнеш човек, когото не си виждал дълго време. Чака те печалба.

Nevinna и Amfdfd  важното са ключовите знаци в сънищата, а не самите сънища. Ето какво пише за змиите

Видиш ли змия в съня си, очакват те добри и лоши събития. Сънува ли жена змия, скоро ще зачене. Видиш ли змийска кожа насън, очаква те богатство и тайнствена съдба. Сънуваш ли змии в кутия, някой ще те излъже. Сънуваш ли малки змийчета, близък или колега ще се отннася злобно към тебе.
Ухапе ли те змия, ще почувстваш временно физическо и психическо изтощение. Гониш ли змии, очакват те кавги с конкуренти и врагове. Съска ли срещу теб змия, очаква те премеждие. Галиш ли змия, ще съблазниш личност от противополжния пол. Видиш ли свита на кълбо змия, очакват те опасности. Захапала ли е опашката си, ще имаш успехи в науката и учението си.
Уловиш ли с голи ръце змия, ще надвиеш враг. Убиеш ли я, ще си победител, но няма да се радваш на победата си. Извличаш ли змийска отрова, ще постигнеш трудни успехи.

helena*  ето за бягство

означава голяма радост. Ако се опитваш да бягаш, но не можеш - ще сключиш несполучлив брак или ще имаш неподходяща връзка от интимен характер. Бягаш ли през нощта - ще загубиш нещо. Ако бягаш от някое животно - пази се от интриги. Ако бягаш от някой човек - ще се срещнеш непредвидено с някого, а ако не сте женени, очаква ви предложение за годеж.

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 16:40 от poli-poli

# 234
Аз преди няколко дни сънувах, че баща ми умира при катастрофа, в съня имаше и хлебарки и някакви други гадинки - не помня какви. На другия ден умря костенурката ми, Sad  дали има някаква връзка със съня ми?  Thinking

Катастрофа насън

Подсъзнателно усещаш някаква предстояща заплаха. Вещае трудности, финансово затруднение. Ще трябва да вземеш важно решение.

Бодливка сънища в които пада зъб вещаят смърт. Тълкуванието зависи от другите неща - кой зъб, боли ли, кърви ли и т.н

Ако ти пада кътник или мъдрец в съня ти, ще почине далечен познат

Надявам се не всички тълкувания да са верни и да се случи непременно нещо такова.  Peace

# 235
Преди 2,3 седмици сънувах кофти сън и ще се радвам някой да ми го тълкува.  Mr. Green
Тъпото беше,че сънувах бившата на мъжа ми  Laughing,която по принцип не обичам особено ,по обективни причини и нейния мъж. Laughing На края на съня бяхме в някаква стая 4-мата и в ръката си държах едно малко листче,което тя ми даде и на него беше написано нещо на арабски.В този момент бившата почна да говори на този език един вид,че ми прави магия,а аз за да се защитя почнах да казвам заедно с нея "Отче Наш..."  #Crazy Crazy Crazy Blush.Мъжа и в един момент се превърна в мъж от арабския свят,а някак в съня си усещах,че все едно иска да ми направи магия или някакво заклинание.Абе тъпо е като цяло всичко написано,но след 2 дни аз и детето ми се разболяхме доста сериозно и  още си влачим болежките... newsm78

# 236
Вещи в занаята първо аз също често сънувам бившата на мъжа ми и си го тълкувам като вид вманиачване, но ето някои неща близки до съня ти

Заплаха ако усетиш насън, социалното ти положение ще се подобри. Сънят вещае сигурност в семейството. Сънуваш ли, че се правят магии, значи ще ви кажат нещо скрито, което ще ви помогне да прогресирате. Прави ли ти някой магия - очакват те непредвидени промени. Сънуваш ли врагове, значи си несигурен, двоумиш се.

# 237
Поли  Peace
Мерси за тълкуването.И да ти кажа не,че се вманиачавам,ама тя е наистина дразнещ фактор.  Laughing

# 238
  • София - Варна - Бургас
Сънувах , че се запознавам с един мъж,който беше гадже на една моя позната.Интересното беше ,че се запознахме в някакъв голям супермаркет, аз си се разхождах , а той и една моя приятелка вървяха след мен.След като ме настигнаха тя ни запозна и така съня свърши.В действителност с момчето не се познаваме , а и никога не съм имала някакви симпатии към него.

Пожелателен сън. Искаш да промениш живота си и да срещнеш нещо ново и хубаво... Hug

# 239
Здравейте от скоро съм във Форума  Simple Smile Снощи сънувах че с мъжа ми правим секс и той иска да имаме бебе...какво ли означава.Ако някой може да помогне с разтълкуването на съня ми,ще Ви бъда много благодарна! Търсих навсякъде в съновниците но не наметих нищо!
Благодаря Ви предварително.
Лек и усмихнат ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт